Ispovesti

"DRUGARICA SE UDAJE, A JA ZNAM ŠOKANTNU TAJNU KOJA BI MOGLA DA JOJ UPROPASTI VENČANJE": Ovaku istinu niko nije spreman da čuje(VIDEO)

Snimak je do sada pregledan više od milion puta, a 2.500 ljudi je ostavilo komentare

11.02.2024 17:48

"DRUGARICA SE UDAJE, A JA ZNAM ŠOKANTNU TAJNU KOJA BI MOGLA DA JOJ UPROPASTI VENČANJE": Ovaku istinu niko nije spreman da čuje(VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@karoaprano

Karo Aprano iz Majamija nedavno se našla u nezavidnoj situaciji nakon što je saznala šokantnu tajnu o budućem suprugu svoje nove prijateljice.

Ona je na društvenoj mreži TikTok podelila svoju priču o tome kako je postala svedok tajne koja bi mogla da ozbiljno utiče na budući brak njene prijateljice.

shutterstock.com

Da li bi neverstvo partnera prijateljice trebalo prećutati ili ne?

- U mom životu postoji drama koju moram da podelim sa vama. Sprijateljila sam se sa jednom devojkom i ona mi je poslala pozivnicu za venčanje. Prošlog vikenda, u izlasku koji sam provela sa njom i njenim prijateljima, saznala sam strašnu vest. Od mladine buduće kume sam čula da je mladoženja imao intimne odnose sa mladinom sestrom, o čemu ona, naravno, nema pojma. Još je gore što mladoženja namerava da ponovi to, a svadba im je za dve nedelje – ispričala je Karo na početku snimka.

Tiktokerka tvrdi da nije bila voljna da sazna takve informacije, ali da su one, igrom slučaja, došle do nje.

- Mladina buduća kuma je neko ko bi svojoj prijateljici trebalo da kaže kakav je zaista njen budući suprug. Ja sam u fazonu da bi morala da joj kaže i da je spreči da se uda za takvog čoveka. Ona to odbija, govori mi da ne želi da svojoj najboljoj prijateljici unušti venčanje i pokvari vezu sa muškarcem sa kojim je tako dugo – navodi Karo.

Komentarišući potez sestre buduće mlade, tiktokerka kaže da je njena afera sa budućim zetom odvratna i suluda.

- Probala sam da ubedim mladinu buduću kumu da spreči to venčanje, ali je ona to kategorički odbila. I šta sad?! Zar bih ja trebalo da kažem mladi da je njen budući muž vara, a da je njena suparnica zapravo njena sestra!? Nas dve se ne poznajemo dovoljno da bih se usudila da to uradim. Ne, neću to uraditi – zaključila je Koro.

Ali, oni je prate nisu u potpunosti podržali njenu odluku da budućoj mladi prećuti neverstvo muškarca za kojeg će se udati.

- Nisi bez razloga odabrana da saznaš šta mladoženja radi neposredno pre venčanja. Reci joj, nemaš šta da izgubiš.

- Reci joj i spasi je na vreme. Možda si baš zato nedavno poslata u njen život. Razmisli o tome.

- Napiši joj poruku i ne potpisuj se. Uradi to, to je prava stvar. Devojka ne bi trebalo da se udaje za prevaranta!

- Devojko, reci joj sa kim ima posla. Nemaš šta da izgubiš, a bogami ni ona – bili su neki od komentara ispod objave.

Ipak, bilo je i onih koji su podelili svoja loša iskustva u sličnim situacijama.

- Jednom sam rekla najboljoj prijateljici da je dečko vara. Stala je na njegovu stranu. Nikada više nismo razgovarale. Lekcija je naučena. Nemoj nikada reći takve stvari.

- Moja mama je uhvatila muža najbolje drugarice u bioskopu sa drugom ženom. Naravno, to je prenela prijateljici, jer je smatrala da bi bila loša osoba ako bi joj tako nešto prećutala. Ova joj nije verovala, još ju je napala i rekla kako je ljubomora loša osobina, a da je moja majka ljubomorna na njen brak. Dakle, najpametnije je ne mešati se – procenili su neki korisnici TikToka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)