Ispovesti

KORISTI OČAJ MUŠKARACA KAKO BI ZARADILA NOVAC: Lana naplaćuje 15 dolara po minutu, a evo šta za taj novac nudi! Među klijentima ima i sinove prijatelja!

Lana ulazi u virtuelnu vezu kako bi im praktično objasnila šta da rade

02.11.2022 22:00

KORISTI OČAJ MUŠKARACA KAKO BI ZARADILA NOVAC: Lana naplaćuje 15 dolara po minutu, a evo šta za taj novac nudi! Među klijentima ima i sinove prijatelja!
Printscreen Instagram/@thelanamay

Bivši model Lana Mej (42) iz Los Anđelesa rešila je da unovči svoj izgled i započela da se bavi neobičnim poslom. Ona putem interneta obučava muškarce kako da zavedu žene.

Sebe je proglasila "seksi šaptačicom muškarcima" i kako kaže za šest meseci zaradi i do 20.000 dolara. Prema njenim rečima ona ulazi u virtuelnu vezu sa muškarcima kako bi im praktično objasnila ne samo kako da zavedu ženu već i da ostvare ljubavnu vezu. Iskustvo stečeno s njom oni kasnije koriste u relanom životu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana May (@thelanamay)

 

I oženjeni traže savet

Lana u petoj deceniji izgleda fenomenalno i prema sopstvenom priznanju poslednjih godina izlazi sa mnogo mlađim muškarcima. Ima ćerku tinejdžerku Sašu (17) pa je rešila da svoje seksi veštine iskoristi i dobro zaradi. Ona obučava muškarce kako da osvoje žene i ostvare ljubavnu vezu. 

- Sve je počelo kad su muškarci počeli da me zapitkuju kako da osvoje lepu ženu kao što sam ja. Ubrzo sam shvatila da na svetu ima mnogo očajnih muškaraca kojima je potrebna pomoć, pa sam rešila da iskoristim svoje veštine i naučim ih kako da priđu i osvoje žene. Većina njih očajnički traži ljubavnu vezu dok drugi pokušavaju da ponovo probude strast u svojim vezama i brakovima koji su upali u monotoniju. Javljaju mi se i slobodni i oženjeni muškarci koji traže savet. Kad uđemo u virtuelnu vezu to je samo način obuke i verujem da na ovaj način spasavam tuđe veze i brakove - rekla je Lana za britanski San.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana May (@thelanamay)

 

Nema prevare

Opisujući kako izgleda njena obuka Lana je rekla da već na početku razgovora jasno postavlja granice sa klijentom. Njihova "ljubavna veza" moguća je isključivo na interentu, a svaki pokušaj da je vide van mreže kategorički odbija.

S klijentima razgovara obučena u seksi donji veš kako bi ih dodatno motivisala da se otvore i progovore o svojim fantazijama.

- Razgovaramo o njihovim željama, često vodim seksi razgovore sa njima kako bi im pomogla da usavrše svoje veštine. Ima dosta muškaraca koji mi kažu kako vole svoje žene ali im je intimni život zapao u rutinu i žele to da promene. Plaćanje mene kao trenera ovu muškarci jasno stavljaju do znanja da žele da rade na sebi i svojim odnosima. I volim da pomognem jedino što ne dolazi u obzir su besplatni saveti - dodala je ona.

 

 

Lana naplaćuje 15 dolara po minuti razgovora. Sesije u proseku traju oko 30 minuta, pa je za šest meseci zaradila 20.000 dolara.

- Prednost je što sama sebi određujem radno vreme i radim kad sam raspoložena. Većina muškaraca na ovaj način vežba svoje samopouzdanje i uče kako da se ponašaju u ljubavnim vezama. Ne smatram da oženjeni muškarci na ovaj način varaju svoje žene jer da to ne rade samnom radili bi sa nekom drugom ženom - smatra Lana.

Kad je rekla drugaricama čime se bavi, kako trvdi, dobila je aplauz od njih.

- Rekle su mi da zapravo činim uslugu i da bi žene trebale da mi budu zahvalne i plate što obučavam njihove muževe da budu bolji muškarci i ljubavnici. Na kraju krajeva niko nije povređen, nema prevare u tradicionalnom smislu naprotiv. Ja savetuje muškarce kako da sačuvaju svoje veze. To što ja dobro izgledam samo je plus - smatra ona.
Kako je naglasila, ima podršku i svoje ćerke koja zna čime se bavi njena mama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana May (@thelanamay)

Klijenti sa mreža

Časove, odnosno trenige za muškarce kako to opisuje Lana, drži preko skajpa ili zuma, a klijente pronalazi na društvenim mrežama.

- Ja zaista verujem da sam na ovaj način spasila mnoge brakove. Javljaju mi se muškarci različitih profila. Bilo je nekoliko njih koji su se lažno predstavili samo da bi došli do mene. Među klijentima sam prepoznala i sina jednog od mojih prijatelja, ali sam ga odmah odbila jer nisam želela ugrozim prijateljstvo sa njegovim roditeljima - ispričala je Lana.

Kako je naglasila bira samo one muškarce koji vide nešto u njoj i žele da vezu s njom iskoriste kako bi naučili nešto novo.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)