Telo

ONA JE BOMBA I KRALJICA BIKINIJA, muškarcima oduzima dah! Ali u svetu mode joj zameraju neverovatnu stvar: IMA PREVIŠE OBLINA (FOTO)

Nataša Oukli je prošla put od devojke sa sidnejske plaže do uspešne poslovne žene koja izaziva pažnju gde god se pojavi, ali priznaje i da se suočavala s nesvakidašnjim kritikama.

17.10.2022 21:01

ONA JE BOMBA I KRALJICA BIKINIJA, muškarcima oduzima dah! Ali u svetu mode joj zameraju neverovatnu stvar: IMA PREVIŠE OBLINA (FOTO)
Printscreen Instagram/@tashoakley

Australijanka Nataša Oukli (32) za samo 10 godina izgradila je poslovnu imperiju vrednu 63 miliona dolara. Kraljica bikinija, kako je još zovu, u biznis je ušla zajedno s prijateljem Devinom Brugmanom i pokrenula blog po imenu "Bikini dan". Plavokosa seks-bomba koja je odrasla na sidnejskim plažama je i najbolji model za svoje kupaće kostime koje reklamira na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Oakley (@tashoakley)

Volite sebe i svoje obline

Nataša je na Instagramu podelila seriju fotografija u bikinuju, ovog puta sa plaže u Los Anđelesu, ali se i osvrnula na svoju figuru koja po holivudskim standardima nije dovoljno mršava. S druge strane, većina muškaraca rekla bi da izgleda savršeno.

- Prema rečima Kortni Kardašijan, ako sam super mršava nisam srećna. To mi zvuči potpuno istinito. Kad sam bila najmršavija imala sam mnogo problema. Bila sam pod najvećim stresom, previše sam radila, bila sam u toksičnoj vezi i prolazila kroz teške trenutke - napisala je Nataša na društvenim mrežama uz novu seriju fortografija u bikuniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Oakley (@tashoakley)

Ona je apelovala na žene da bez griže savesti prihvate sopstveno telo i obline.

- Ništa nije bolje nego prihvatiti sebe, svoje prirodne obline i shvatiti da savršenstvo ne postoji. Ima toliko toga što možete videti na mrežama, ali morate da shvatite da sve to može biti varka. Ne treba da budete previše strogi prema sebi, volite sopstveno telo i svoj život. U krajnoj liniji imate samo jedan život, pa nema svrhe gubiti vreme jureći savršenstvo koje ne postoji - poručila je ona svim ženama.

Kako je razgovoru za američke medije priznala Nataša, ona je svoje obline zavolela uz novog partnera Trevisa koji ju je naučio da ne mora da bude savršena da bi bila voljena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Oakley (@tashoakley)

Moderno i udobno

Govoreći o tome kako je započela svoj, sada veoma unosan biznis, kraljica bikinija je otkrila da je oduvek imala preduzetnički duh. Na ideju o pokretanju biznisa s kupaćim kostimima došla je gledajući tela žena i devojaka na plaži. 

- Odrastanje u gradu i na plaži pretočio je moju ljubav i strast prema okeanu i kupaćim kostimima u poslovnu ideju. Uvek sam imala preduzetnički duh i od rane mladosti sam znala da želim da se bavim biznisom. Osećam se srećno zato što sam pronašla svoj put - istakla je ona.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Oakley (@tashoakley)

Posao je, inače, započela na Instagramu nemajući pojma u kom smeru će to da se razvija.

- Sve je počelo kao zabava i uživanje u slikanju na plažama u bikiniju. Bila sam od pionira ovog biznisa na Instagramu u vreme kad nisam imala pojma kako će ta mreža izgledati i funkcionisati u budućnosti. Uživala sam u putovanjima, fotografisanju i dobila sam priliku da to podelim sa svojim pratiocima. Nakon što sam shvatila koliko su kupaći kostimi postali deo moje svakodnevnice postala sam zainteresovana za svaki segmet - od dizajna do izrade i proizvodnje. Devin i ja smo tačno znali šta radimo i pravili smo bikini za ženu koja uživa u svom telu bez obzira na kilograme i kako bi nesmetano mogla da pliva. Ponudili smo kostime koji su moderni, a ujedno udobni - naglasila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Oakley (@tashoakley)

Čujemo glas kupaca

Iz poštovanja prema kupcima koji su joj doneli bogatstvo Nataša želi da dame koje pazare njene kupaće kostime maksimalno ispoštuje i uključi ih u sam proces proizvodnje. Pažljivo sasluša njihove zamerke i sugestije, a to posle primenjuje tokom dizajniranja i proizvodnje.

- Javljale su mi se žene s velikim grudima koje su imale ozbiljnih problema da pronađu bikini po svojoj meri. Izašla sam im u susret jer smatram da treba da nesmetano da uživaju u svom telu i oblinama koje im je dala majka priroda. I danas često sprovodimo ankete među našim kupcima kako bismo čuli njihovo mišljenje i poboljšali proizvodnju - otkrila je Nataša tajnu svog uspeha. 

Za njenu vitku figuru zaslužan je pilates, pa je sa bliskom prijateljicom Džeki pokrenula i liniju sportske opreme za taj sport. Ipak, kako priznaje i dalje najviše voli da vreme provodi u bikinuju na nekoj od plaža u Los Anđelesu i Sidneju gde uvek dobije inspiraciju za nešto novo i drugačije kad je u pitanju taj komad ženske odeće.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)