Telo

ONA JE NAJPRIVLAČNIJA SPORTISKINJA NA PLANETI! Novim fotografijama je raspametila svet (FOTO)

Dok muškarci uzdišu za plavookom lepoticom, ona poručuje da joj je sport na prvom mestu i da je fokusirana na atletske rezultate.

28.04.2022 12:00

ONA JE NAJPRIVLAČNIJA SPORTISKINJA NA PLANETI! Novim fotografijama je raspametila svet (FOTO)
Instagram/alicasmd

Zvezda atletskih staza Alisa Šmit (23) izaziva divljenje na svakom koraku i van sportskih arena.

Ta mlada nemačka atletičarka ima 2,8 miliona fanova na Instagramu, a njen profil svakodnevno je zatrpan brojnim komplimentima, ali i svakojakim ponudama iz svih krajeva sveta. 

Osim savršene figure, nju krasi i predivna duga, plava kosa, kao i plave oči. 

Instagram/alicasmd

Alisa Šmit privlači pažnju gde god se pojavi 

Dugonoga lepotica nedavno je objavila set fotografija snimljenih na Baliju i izazvala je opštu pomamu među muškarcima.

Na to egzotično ostrvo ona je otputovala u atletski kamp kako bi se pripremila za predstojeća takmičenja.

Njeni video klipovi, na kojima pokazuje kako vredno trenira, imaju milionske preglede. Iako nema sumnje da joj komplimenti koji pljušte sa svih strana sveta prijaju, plavokosa atletičarka skoncentrisana je na treninge kako bi nadoknadila propuštene šanse iz prethodnih sezona koje su bile obeležene pandemijom koronavirusa. 

Instagram/alicasmd

Vredno trenira pred početak nove atletske sezone

Naime, ona nije prošla kvalifikacije nemačke ženske atletske reprezentacije u disciplini štafeta četiri puta 400 metara za Olimpijske igre u Tokiju.

Međutim, ona je ubeđena da će treninzima uspeti da se vrati u sportski vrh i postane još uspešnija uoči početka nove atletske sezone.

Boravak na Baliju iskoristila je da uradi set fotografija za svoje brojne sponzore koji se utrkuju ko će da sponzoriše zvanično najlepšu sportiskinju na planeti.

Njene fotografije u bikiniju na plaži na Baliju izazvale su oduševljenje njenih pratilaca na Instagramu, pa su se nizali komplimenti „Lepotice!“ „Lepa si kao Boginja!“ „Ona je anđeo!“

Instagram/alicasmd

Alisa je dobijala ponude i da se slika naga, ali je to glatko odbila  

Za najlepšu sportiskinju na planeti atraktivna Nemica je i zvanično proglašena pre dve godine. Ubrzo je dobila ponudu čuvenog muškog magazina Plejboj da pozira naga, verovatno, za pozamašnu svotu. Ali, ona je ponudu glatko odbila.

- Dobijam mnogo nemoralnih ponuda u privatnim porukama. Nekada mi je to smešno, ali ne zamaram se time previše - rekla je jednom prilikom Alisa.

Ona je poručila da je skoncentrisana na atletske rezultate, i da joj je sport na prvom mestu, a ne lepota.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)