Zanimljivosti

VRISAK JE ODZVANJAO KANJONOM: Devojka je u trenu nestala, sve je zabeleženo snimkom (VIDEO)

Ovakvo iskustvo je za neke noćna mora.

18.04.2024 18:03

VRISAK JE ODZVANJAO KANJONOM: Devojka je u trenu nestala, sve je zabeleženo snimkom (VIDEO)
Printscreen/Tik Tok/victoria.gus

Iako se većina nas pravi hrabrim, postoje i oni trenuci kada nam kolena klecaju i kada se ne usuđujemo na neki korak za koji smatramo da nije tako bezbedan. I dok sa oduševljenjem gledamo ljubitelje ekstremnih sportova kako se penju po strmim liticama, skaču padobranom ili bandži džamp skokom, radije ostajemo na tlu aplaudirajući im dok nas prožima jeza na samu pomisao da bismo mi mogli biti na njihovom mestu.

shutterstock.com

Ekstremni sportovi su za mnoge prava avantura i želja za većim adrenalinom

Oni željni adrenalina su navikli na visok puls i ovakva iskustva i avanture, međutim, šta kada po prvi put probate nešto?

Kako strah zaista izgleda pod plaštom neustrašivosti i osmeha, pokazala je jedna devojka u snimku na TikToku pripremajući se da skoči bandžijem. Iako je dok se spremala ostavljala utisak kako se ničega ne plaši, te da je potpuno spremna za novo iskustvo, čuo se vrisak u velikoj provaliji dok se ona nazirala u daljini kako se polako vraća nazad odakle je skočila.

Devojka je objasnila u snimku da se ovo sve odigralo na Novom Zelandu i da je to bio poklon za rođendan. Kako je otkrila, sama pomisao na to bila je zastrašujuća, ali je odlučila da isproba i da se suoči sa svojim strahom. Pokazivala je na fotografijama kako je to zapravo izgledalo i koliko je uzbuđenje kod nje bilo prisutno. Mnogi ljudi su komentarisali kako ne postoji ništa na svetu što bi ih nateralo na ovakav potez, te su joj poručili da se nadaju da iskustvo nije bilo tako strašno kako izgleda.

@victoria.gus Scariest thing I’ve done!!!! Largest swing in the world. The nevisswing, queenstown NZ. 📍This was a birthday surprise 😳😱 Everyone who knows me knows im scared of heights so this is a huge deal!!! AJ hackett, queenstown NEW ZEALAND! #nevisswing#ajhackett#nzmustdo#nztravel#travelnz#queenstown#yolo#faceyourfear#bungeejump#ajhackettbungy ♬ Fire for You (Sped Up) - Cannons

- Mislim da zapravo ne poznaješ strah.

- Šta je bezbednije, ovo ili skok padobranom ili nijedno?

- Imala bih srčani udar kako bih padala dole

- Jedno veliko ne. Čak i za milion dolara

- Ovo je toliko zastrašujuće- bili su neki od komentara.

Devojka je ljudima u komentarima objasnila kako je iskustvo zaista strašno, ali da je uspela da ostane koliko toliko hladna u celoj priči. Osim toga objasnila je kako je i vraćanje nazad užetom bilo jednako strašno. Sada kada gleda video, ne veruje da je to na snimku ona. 

Posle svega kaže da se na sve to smeje, iako joj nije bilo do smeha u tom momentu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)