Telo

TETOVAŽA IZ NOĆNIH MORA: Devojka pokazala šta je dobila u salonu, reakcije su urnebesne! (VIDEO)

Želja da ukrasi telo pošla je po zlu.

17.04.2024 10:20

TETOVAŽA IZ NOĆNIH MORA: Devojka pokazala šta je dobila u salonu, reakcije su urnebesne! (VIDEO)
Printscreen/Tik Tok/lanicole001

Tetovaže su na popularnosti dobile poslednjih decenija, a žene su jednako kao i muškarci opsednute njima. Ukoliko imate sreće da ste iz salona za tetoviranje izašli zadovoljni, onda znate kakav je osećaj pogledati taj crtež na koži. Međutim, ukoliko vaša očekivanja nisu ispunjena, onda nastaje razočarenje. Jedna tiktokerka doživela je vrlo neprijatno iskustvo kada je uradila tetovažu što ju je nateralo na plakanje. 

Printscreen/TikTok/dadjokemagic

Poslednjih decenija mnogi su postali oduševljeni tetovažama

Anikol je postala viralna zbog tetovaže koju je uradila sa svojim partnerom. Problem se dogodio kada crtež nije ispao onako kako bi trebalo. Tiktokerka je želela da uradi leptira tako što bi jedan deo bio na njenoj ruci a drugi na ruci njenog partnera, međutim, ono što je dobila izgledalo je kao amaterski crtež koji je asocirao na muški polni organ.

Devojka je ostala u šoku kada je shvatila kako to zapravo izgleda napisavši "Kada pokušaš da napraviš slatke odgovarajuće tetovaže i umesto toga dobiješ dva mlohava polna organa."

Algoritam je odradio svoje, a snimak je pogledalo skoro osam miliona ljudi. Mnogima je tetovaža bila izuzetno inspirativna za komentarisanje pa je započela diskusija.

@lanicole001 When you try to get cute matching bestie tattoos and you get two limp d*cks instead! #wheninnash #ohno #coverup #tattoo ♬ Oh No - Kreepa

 

-  Da li je ovo zatvorska tetovaža?

- Ko god je ovo radio, znao je šta radi.

- Sve dok oboje imaju istu tetovažu mislim da će to funkcionisati- bili su neki od komentara.

Devojci su ipak neki pritekli u pomoć otkrivši joj način na koji može da prikrije ružnu tetovažu. Neki su razočaranoj Anikol rekli da treba da oboji leptira i doda liniju kao krilo koje nedostaje. Ona je uradila skoro pa isto. U skorašnjem snimku pokazala je kako se snašla napisavši "samo idi da uradiš ostatak leptira pa da izgleda kao pravi leptir. 

Anikol je pokazala predivan crtež leptira sa cvetnim aranžmanom između njih pokazavši da je uspela da transformiše vrlo nezgodnu tetovažu na lepši način.

- Ispalo je odlično! Srećna sam zbog tebe- napisala je jedna korisnica mreže.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)