Zanimljivosti

KOLINDINA TRANSFORMACIJA O KOJOJ BRUJI CEO REGION: Od bivše predsednice nije ostalo ni traga

Rešila je da promeni sve na sebi.

29.04.2024 18:00

KOLINDINA TRANSFORMACIJA O KOJOJ BRUJI CEO REGION: Od bivše predsednice nije ostalo ni traga
Profimedia, AFP

Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović proslavlja 56. rođendan. Tokom poslednjih godina ova poznata političarka prošla je kroz veliku transformaciju izgleda. Od kada više nije na čelu države, posebno se posvetila fizičkom izgledu, a o promeni načina ishrane je i sama govorila.

Pored političke karijere, javnost je često bila zainteresovana za izgled i stil ove poznate dame. Njen modni odabir, frizure, šminka i čak dijeta su bili predmet pažnje i praćeni su kroz godine. Posebno se isticala njena dijeta koja je rezultirala gubitkom viška kilograma.

Tanjug/AP

Kolinda Grabar Kitarovic smršala je iz pomoću liposukcijske dijete

Kako je pisao Večernji list, Kolinda je dovela figuru do savršenstva uz pomoć liposukcijske dijete. Striktno se pridržavala jelovnika koji joj je doneo zavidne rezultate i gubitak oko 20 kilograma. Jedini problem predstavljala su joj putovanja kada izlazi iz koloseka.

- Tada je najteže jer nemam ni kada ni gde da vežbam, ali čim se vratim u Hrvatsku, počinje strogi režim te samodisciplina. I vraćam se laganoj mediteranskoj ishrani, koja se bazira na ribi ili pilećem mesu s puno povrća i velikim porcijama salate - izjavila je ona.

Gledajući Kolindine fotografije, čini se da u šestoj deceniji izgleda bolje nego ikada i da je i sama zadovoljna svojim celokupnim stilom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)