Zanimljivosti

NA KOLINDI SVE PUCA! Bivša hrvatska predsednica se utegla u haljinicu, izazvala pravu buru komentara! (FOTO)

Bivša čelnica Hrvatske mogla bi da započne karijeru influenserke imajući u vidu kakve fotografije u poslednje vreme objavljuje na društvenim mrežama.

04.09.2022 13:01

NA KOLINDI SVE PUCA! Bivša hrvatska predsednica se utegla u haljinicu, izazvala pravu buru komentara! (FOTO)
Tanjug/AP

Bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović uživa u novom životnom poglavlju. Čini se da je ni malo ne dotiče što je poražena na izborima, već tek sada može da radi ono što zapravo želi.

Predsednička funkcija nije laka, a Kolinda ju je vrlo živopisno obavljala, te je često bila predmet komentarisanja na društvenim mrežama. Njena popularnost se ne smanjuje iako je državno rukovođenje prepustila drugima.

Kolinda sada uživa u putovanju po primorju, šeta uske haljinice i ne brine mnogo za komentare. A pored toga, oni se samo nižu. Čini se da bi mogla porazmisliti o karijeri influensera, pošto joj je već odlično krenulo.

Njenu fotografiju u uskoj haljini pripijenoj uz telo, u kojoj je pozirala na terasi jednog primoskog hotela, komentarisali su u prilično velikom broju.

Dok su jedni  govorili o njenoj lepoti, drugi su je kritikovali.

- Predivna spolja, ali i iznutra - glasi samo jedan od hvalospevnih komentara. 

- Ti bi trebalo da predsedavaš Evropskom unijom - glasio je drugi. 

Ostali su, međutim, kritikovali njen način oblačenja, imajući vidu da je bivša liderka Hrvatske nedavno napunila 54 godine.

- Ne ide ti uz godine - kratko joj je poručila jedna pratiteljka na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)