Telo

IMAO JE 158 KILOGRAMA I ŽELEO DA BUDE BODIBILDER: Kad vidite kako sada izgleda protrljaćete oči, šok transformacija! (VIDEO)

Džefri je sledio svoje snove i ostvario ih.

29.03.2024 22:00

IMAO JE 158 KILOGRAMA I ŽELEO DA BUDE BODIBILDER: Kad vidite kako sada izgleda protrljaćete oči, šok transformacija! (VIDEO)
Tiktok/Fashion GodD

Da snovi zaista mogu postati stvarnost dokazao je Džefri Jensen koji je tome posvetio skoro tri godine života i danas zaista živi svoj san. Naime, on je bio izuzetno gojazan muškarac koji je želeo da se bavi bodibildingom.

Na prvi pogled delovalo je nemoguće. Međutim, on nije želeo da odustane. Počeo je sa intenzivnim treninzima i promenom ishrane. Prvobitno je skinuo 75 kilograma, već je bila vidna promena u njegovom fizičkom izgledu. Morao je da se reši viška kože te se podvrgao operacijama uklanjanja kože.

 

- Dve i po godine napornog rada, vežbanja i ishrane posvetio sam ovome. Imao sam dve operacije uklanjanja viška kože i dve pripreme za bodibilding - napisao je Džefri na Instagramu uz snimak transformacije kroz koju je prošao.

Džefri je ostvario svoj san, danas se bavi bodibildingom i često objavljuje svoje snimke. Osmeh mu se ponovo vratio na lice i deluje zadovoljnije nego ikada. Na svom Instagram profilu deli savete svima koji su se borili sa gojaznosti ili su imali bilo koji problem koji ih je sputavao kao ostvarenju svog sna.

 

 

Ovaj mladić prošao je neverovatan put tokom kojeg je izgubio neverovatnih 75 kilograma kako bi dostigao normu za bavljenje bodibildingom. Danas se može pohvaliti i medaljama u ovom sportu, te ponosno može reći da se sav trud isplatio. Džefri je otkrio da je bio opsednut idejom da se bavi bodibildingom kada su mu se mnogi smejali zbog njegove gojaznosti koja je sada davna prošlost.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)