Zanimljivosti

KOLINDA ZALUDELA SVET, svi pričaju o "bivšoj plavokosoj hrvatskoj predsednici" i njenom izgledu, a snimljena i u intimnom šaputanju s jednim od najkontroverznijih šeika! (FOTO/VIDEO)

Bivša hrvatska predsednica je pratila mnoge utkamice tima svoje zemlje na nedavnom Svetskom prvenstvu u Kataru, a o njenom boravku u toj arapskoj zemlji Tviter još bruji.

bySrećna Republika

23.12.2022 14:03

KOLINDA ZALUDELA SVET, svi pričaju o "bivšoj plavokosoj hrvatskoj predsednici" i njenom izgledu, a snimljena i u intimnom šaputanju s jednim od najkontroverznijih šeika! (FOTO/VIDEO)
Tanjug/AP

Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se održavalo u Kataru, završeno je pre skoro nedelju dana, međutim, strasti povezane s tim prestižnim sportskim događajem još se ne stišavaju, a jedna od tema, verovali ili ne, jeste i bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. Pedesetčetvorogodišnja plavokosa nekadašnja političarka je, naime, u zatvorenoj ararskoj zemlji tokom trajanja prvenstva privlačila veliku pažnju, pre svega izgledom, pa Tviter ne prestaju da preplavljuju njene fotografije s utakmica tokom kojih je bodrila nacionalni tim svoje zemlje. 

Posebnu pažnju su, očekivano, privlačili njeni stajlinzi, budući da je figuru dovela do savršenstva, pa su masovno deljene fotografije na kojima je u upadljivom, crvenom odelu. 

 

Ispod te njene objave nisu izostali ni mnogobrojni komentari na arapskom, pa je lako zaključiti da je u Kataru očigledno dobila mnogo fanova i pratilaca sa tih prostora. 

- Još uvek si naša predsednica - 

- Plavokosa lepotica - 

- Jedina naša prava predsednica - ređali su se komentari. 

Ipak, najviše pažnje izazvao je snimak koji je osvanuo na Tviteru, a na kom se vidi kako se Grabar Kitarovićeva "domunđava" sa šeikom, za kog u objavi stoji da je, ni manje ni više, nego zvaničnik bogate arapske kraljevine, Kuvajta, Ahmed Al Fahad

Reč je o prilično kontroverznoj ličnosti čije se bogatstvo procenjuje na 5 miliona dolara, ali koja je više puta istraživana zbog mnogobrojnih prevara, pranja novca, potpupljivanja i mita. Šeik je bio i na meti američkog Ministarstva pravde zbog sumnje da je umešan u reketiranje i davanje mita zvaničnicima FIFA. Tokom 2013. je raširio lažne tvrdnje da mu se sprema puč dok je bio na funkciji vicepremijera zemlje, nakon čega je bio prinuđen da se javno izvinjava naciji putem televizije. U novembru 2018. Ahmed je zajedno sa još četvoricom optužen u Švajcarskoj za falsifikovanje dokaza u vezi sa objavom lažnog snimka puča. Ubrzo nakon toga, Ahmed se privremeno povukao sa svoje uloge u Međunarodnom olimpijskom komitetu, čekajući da etički komitet sasluša ove optužbe. 

Inače je bio i član Saveta FIFA od 2015. do 2017. godine, bio je i 25. generalni sekretar organizacije OPEC. 

Nije otkriveno o čemu je Kolinda sa njim razgovarala, ali je snimak svakako izazvao veliku pažnju

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)