Zanimljivosti

KADA SE ONA POJAVILA, STAO JE SVET! Jedan čovek je ručao u restoranu, a nije ni slutio kakvo ga iznenađenje čeka! (VIDEO)

Nije mogao da pretpostavi ko mu dolazi u goste.

07.11.2023 14:00

KADA SE ONA POJAVILA, STAO JE SVET! Jedan čovek je ručao u restoranu, a nije ni slutio kakvo ga iznenađenje čeka! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/floridatran

Ljubav između dede i unuka je nešto najjače i najlepše, a oni koji iskuse tako nešto kažu da su najsrećniji ljudi na svetu. Mnoge dede će potvrditi tu tezu da se unuci vole više od dece ili bar na drugačiji način. Aktivnosti u kojima zajedno učestvuju, nove stvari koje deca pored njih nauče su uspomene koje zajedno stvaraju. U takvim trenucima dede misle o tome koliko su blagosloveni i srećni što ih imaju i svaki put čekaju da iskuse nove avanture zajedno.

Oni koji imaju dede u blizini vrlo dobro znaju koliko to znači, a one dede i unuci koji su kilometrima udaljeni jedni od drugih će potvrditi da se svakom susretu posebno raduju i željno ga iščekuju. 

shutterstock.com

Unuci za babe i dede su nešto posebno što ih ispunjava

 

Jedna mala Vijetnamka odlučila je da poseti dedu koji živi mnogo dalje od nje. Dok je deda ručao u restoranu sa porodicom, njegova prva unuka koja ima tri godine došla je sa svojim roditeljima u isti restoran da ga iznenadi. Zanesen u priči i jelu sa svojim najbližima, deda nije slutio kakvo ga iznenađenje čeka. Međutim, u jednom trenutku je otkrio da ga neko iz porodice snima telefonom i smeje se, hvatajući i kadar iza njega. Shvatio je da je u pitanju neko iznenađenje, a kada se okrenuo devojčica mu se oprezno približila i smeškala, a on se izgubio od sreće pohrlivši joj u zagrljaj.

Dok je deda nežno grlio unuku, pojavili su se i sin i snajka u pozadini. Snimak je na TikToku sakupio više od 400.000 sviđanja, a scena je mnogima izmamila suze radosnice.

- On je u fazonu, izgubio sam sina, ali grlim svoju unuku.

- Mislim da je ljubav bake i deke najjača i najčistija.

 

 

- Ništa lepše od ljubavi između unuka i dede i babe.

- To je njegovo dete.

- Jaoo, ja sam dedina devojčica! Ovo topi moje srce - bili su neki od komentara.

Emotivna slika je oduševila mnoge, pogotovo devojčica koja se prikrala iznenađenom dedi i po njegovoj reakciji videla koliko mu nedostaje. Drugi su se šalili kako je sin iščekivao zagrljaj od oca, ali da je dedi bio dovoljan zagrljaj unuke i da je ona sada sve što mu ispunjava život

Tiktokeri su komentarisali da sve dede liče jedni na druge i da su "slabi" na svoje unuke, pogotovo na devojčice, jer kroz njih ponovo proživljavaju detinjstvo svoje dece i vreme kada su bili mladi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)