Zanimljivosti

"MOJ UJAK IMA TAJNI PODRUM SAKRIVEN ISPOD LAMINATA": Ovaj snimak izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, svi se pitaju čemu služi ovo skrovište (VIDEO)

Brojni su komentari ispod objavljenog videa na TiktToku.

04.11.2023 14:00

"MOJ UJAK IMA TAJNI PODRUM SAKRIVEN ISPOD LAMINATA": Ovaj snimak izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, svi se pitaju čemu služi ovo skrovište (VIDEO)
Printscreen/TikTok/thecannedmemes

Ono što prvo primetimo kada zakoračimo u nečiji dom su parketi i laminati kojima je obložen pod. Skupoceni podovi su više nego ikada poželjni u enterijeru, a oslikavaju prefinjenost i eleganciju koji taj dom neguje i pre svega jer su praktični. Danas su na tržištu zastupljene najrazličitije vrste laminata i parketa koji se uklapaju u skladu sa ostatkom enterijera.

pexels.com

Parket i laminat nam prvo privuku pažnju pri ulasku u nečiji dom

Preko njih se uglavnom nalazi neki tepih i on daje posebnu toplinu domu. Malo ko zamišlja da bi pod mogao da služi kao prečica recimo do podruma. U jednom snimku koji se pojavio na TikTok mreži momak je usnimio svog ujaka kako mu pokazuje pravo skrovište odnosno sakriveni podrum do kojeg vode stepenice direktno iz dnevne sobe. Ujak je uz pomoć ključeva otvorio kamuflirana vrata u podu te je podigao i pokazao stepenice koje vode do podruma, najverovatnije do vinarije.

"Moj ujak ima tajni podrum skriven u podu", piše u opisu snimka.

Vrata su u sklopu poda i prekrivena su laminatom tako da se savršeno uklapaju i potpuno su nevidljiva pri spuštanju i zatvaranju. Mnogi su rekli da je ova praksa prisutna u Austriji, a drugi su zbijali šale i iznosili svoje sumnje u vezi sa tim.

- Šta će se dogoditi ako nestane ključ?

- Sećam se devojke iz podruma u filmu,

- Šta ili ko je u podrumu?

- To je mesto gde ja čuvam goste koji nikako da odu.

- Nije više sakriveno- bili su neki od komentara.

Mnogi su nagađali o čemu se radi. Dok su neki mislili kako je u pitanju podrum vina drugi su rekli da je možda po sredi neka igraonica i mesto za zabavu. Radoznali TikTokeri su zamolili autora snimka da objavi video u originalu kako bi čuli zvukove u pozadini koji bi im možda nešto otkrio. 

Drugi su povezivali razne teorije sa podrumom, tvrdeći da im takva mesta stvaraju asocijaciju poput horor filmova u kojima je neko zarobljen.

Iako se većina složila kako ovo više nije tajna i da su svi saznali putem mreže da ovaj čovek ima i takvu tajnu prostoriju u kući, neki su se ipak složili da je ovo odlična ideja i da na taj način čovek može višenamenski da je koristi, u krajnjem slučaju da se skloni od opasnosti, zemljotresa i slično.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)