Zanimljivosti

SVI SU ZANEMELI KADA JE ŽENA POČELA DA SE UVLAČI U SIĆUŠNU RUPU POD VODOM: U sekundi je samo nestala, kamera je sve zabaležila (VIDEO)

Kendra Nikol je sertifikovani ronilac, međutim, ono što je ona uradila malo bi se ko na to odlučio.

21.10.2023 11:00

SVI SU ZANEMELI KADA JE ŽENA POČELA DA SE UVLAČI U SIĆUŠNU RUPU POD VODOM: U sekundi je samo nestala, kamera je sve zabaležila (VIDEO)
Printscreen/Instagram/kendrathefloridagirl

Ronjenje je omiljena aktivnost mnogih, a samo odvažni se odluče da se zapute u podvodni svet i da ga istražuju. Oni koji vole da rone priznaće da lepši prizor nisu videli nego što je pod vodom, dok drugi ostaju bez daha gledajući njihovu hrabrost i odvažnost. Svi oni koji vole podvodne avanture biće zadivljeni jednim video snimkom koji je uzburkao sve na društvenim mrežama. Kendra Nikol je sertifikovani ronilac i ona često sa svojim pratiocima deli snimke avantura i ekspedicijea, međutim, ovog puta je ostavila sve u čudu. U najnovijem videu ona je privukla veliku pažnju roneći kroz neverovatno uzak tunel. 

pexels.com

Profesionalni ronioci istražuju i najnedostupnija mesta ispod vode

Ova žena je koristila GoPro kameru kako bi zabeležila ovaj neverovatan trenutak ispod vode, a potpuno opremljena ronilačkom opremom neustrašivo je istraživala tunel snimajući svoju avanturu. Ipak, najveća neizvesnost je bila u izuzetno uzanom tunelu koz koji je prolazila, a činilo se da će se zaglaviti u nekom trenutku. Ipak, kao vešti ronilac znala je da pronađe put do izlaza i da ispliva. 

Ovaj podvig Kendre Nikol naišao je na divljenje korisnika mreže koji su njen potez okarakterisali hrabrim i smelim, dok su neki izražavali strah, priznavši kako bi kod njih anksioznost učinila svoje.

 

- Neverovatno! Uvek sam bio impresioniran onima koji samouvereno mogu da rade zastrašujuće stvari poput ove.

- Bacio sam telefon kada sam primetio da se sužava prolaz.

- Ne plašite se da prođete kroz rupu i dođete do određene tačke u sredini gde ona postaje suviše uska/mala da bi prošla?

- Koliko možete da ronite jednim dahom? Ovo je super za gledati. Ali to je predugo bez kiseonika. Uspaničio bih se.

- Osećao bih se klaustrofobično u otvorenoj prostoriji - bili su neki od komentara.

Pratioci su u jednom dahu gledali neverovatan snimak ove žene rekavši joj kako su bili zabrinuti da li je možda zaglavljena. Drugi su joj rekli da bez obzira na sigurnost u sebe i iskustvo, opasnost je svuda i da treba da bude posebno oprezna. Ipak svima je bilo drago da je bezbedno izašla iz rupe, dok su neki rekli da "ne postoji novac kojim bi ih neko naterao" da se zapute na takvo mesto.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)