Sex

SA MUŽEM NIJE IMALA INTIMNE ODNOSE GODINAMA, A ONDA SE SVE PROMENILO: "Otkrila sam njegovu strašnu tajnu!"

Mnogi onlajn dopisivanje sa drugima smatraju prevarom, ali ovaj muškarac se ne oseća krivim.

02.12.2023 22:00

SA MUŽEM NIJE IMALA INTIMNE ODNOSE GODINAMA, A ONDA SE SVE PROMENILO: "Otkrila sam njegovu strašnu tajnu!"
Shutterstock

Brak posle više decenija nikada nije isti, a u to se uverila i jedna žena. Ona je 25 godina u braku sa suprugom sa kojim ima dve odrasle ćerke koje su se odselile i vode svoje živote. Ovo je učinilo da se ponovo zbliži sa mužem, ali je otkrila njegovu strašnu tajnu, koje se on ni ne stidi.

- Odnos mog muža i mene odavno je zapao u kolotečinu. Ja imam 48 godina, a on 52. Poslednje godine pamtim kao one u kojima smo samo egzistirali u istom stanu. Nismo imali intimne odnose godinama, nikakve bliskosti ni razgovora nije bilo, a onda kao da se preko noći sve promenilo. Počeo je ponovo da vodi ljubav sa mnom i ponovo je zaličio na onog čoveka u kojeg sam se zaljubila u mladosti, ali onda sam našla odgovor na njegovu novootkrivenu se*sualnost - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Ponovo počela da uživa u strastima sa mužem

Ona je objasnila da nije razmišljala o razlozima zbog kojih je muž počeo da spava ne samo u njenoj sobi, već i sa njom.

- Vodili bismo ljubav po pet puta nedeljno, nekada i svakodnevno. Osećala sam se kao da sam u najboljim godinama. On nije birao ni vreme ni mesto da me vodi u krevet. Onda je jednoga dana počelo da pristiže dosta poruka na njegov mobilni dok je bio u prodavnici. Pogledala sam i videla sam da je u pitanju nepoznata žena sa Fejsbuka. Odmah sam pomislila da ima ljubavnicu, ali sam otkrila da vodi identičnu prepisku sa još tri žene. Njima četiri je pričao svakakve stvari, čak je do detalja opisavao kakve je intimne odnose priželjkivao sa njima. Bila sam očajna, suočila sam se odmah sa njim. Međutim, on je rekao da je tim dopisivanjem samo “ubijao vreme” i da nikada nije imao nameru da se uživo vidi sa tim ženama. Ja, pak, smatram da ga te virtuelne žene uzbuđuju, pa zato ponovo ima odnose sa mnom. Samo ne znam da li da slavim ili žalim zbog toga - požalila se ona.

Shutterstock

Shvatila da je uzbudljivo dopisivanje razlog njegovog novog ponašanja

 

Komentari su ubrzo usledili.

- Mnogi smatraju da je dopisivanje putem interneta prevara, kao i bilo koja druga.

- Samo je pitanje dana kada će se videti sa jednom od svih tih žena.

- Ukoliko želite da vaš brak uspe, razgovarajte sa njim i uslovite ga da to prekine, poželjno je i da krenete kod psihoterapeuta zajedno - bili su samo neki od saveta koje je ova žena dobila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)