Sex

SAZNALA JE DA JE MUŽ VARA, A ONDA JE USLEDIO VELEOBRT: Upoznala je ljubavnicu i priča je otišla u neočekivanom smeru!

Jedna žena želela je da upozna suprugovu ljubavnicu koju je smatrala odgovornom za propast sopstvene veze, međutim, svemu se nadala osim onome što je usledilo.

25.11.2022 22:01

SAZNALA JE DA JE MUŽ VARA, A ONDA JE USLEDIO VELEOBRT: Upoznala je ljubavnicu i priča je otišla u neočekivanom smeru!
pexels.com

Da nikada ne treba da sudite o knjizi po koricama zaključila je i jedna žena koja je sasvim slučajno saznala za aferu svog supruga, što je kasnije dovelo do još neobičnijeg raspleta situacije.

Ona je, naime, za aferu saznala putem poruka koje su neprestano stizale na mobilni telefon njenog muža. Posle početnog šoka i suočavanja sa mužem koji je dao reč da će sve okončati, a ipak nije, susrela se licem u lice s ljubavnicom.

- Dotična Keli je pristala da se nađe sa mnom. Bila je zapanjena mojom “verzijom priče” - da smo mi još u braku i da mi se kleo kako mu je ona samo afera za jednu noć, pa da je zbog nje čak tražio da ga premeste u drugu kancelariju. Rekla sam joj i kako mi je govorio da ga je bukvalno na poslu danonoćno proganjala - započela je priču očajna supruga.

shutterstock.com

Rešila da upozna suprugovu ljubavnicu

Keli je bila zapanjena onim što je čula. Njena verzija priče bila je daleko od te.

- Njoj je rekao da smo razvedeni, a da čisto finansija radi živimo pod istim krovom. Govorio joj je i da nemamo uopšte seksualne odnose i da ga ja bukvalno opsedam, a ništa od toga nije tačno. Keli je uplašio izmišljenom činjenicom da sam neuračunljiva, zbog čega mora da beži od mene gde god me sretne - otkrila je ona.

Foto: Shutterstock

Suprugova prevara otvorila joj je oči

Dve žene su došle do saznanja da je muškarac koga su obe zavolele zapravo vešt manipulator koji samo koristi njih obe.

- Tu ženu sa posla viđa svakodnevno. U pauzi za ručak odlaze u obližnji hotel gde uživaju u krevetu. Viđaju se tamo bar 3 puta nedeljno. Našeg sina je upoznao sa njom i pojedinu rodbinu, dok je ispred mene klečao i molio me da mu pružim još jednu šansu i pravdao se rečima da će biti najbolji suprug i otac na svetu. Ako sam nešto naučila iz svega ovoga to je da ne donosim preuranjene zaključke i da ne sudim o knjizi po koricama. Keli je zapravo veoma atraktivna i inteligentna žena i jasno mi je zašto mu se svidela. Ostale smo u kontaktu i dogovorile skoriji zajednički ručak - istakla je ta žena koja je podnela papire za razvod braka, a njenog uskoro bivšeg supruga ostavila je i Keli.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)