Sex

UPLAŠIO SAM SE DA ĆE MI GA POLOMITI! Odnosi sa mojom devojkom su kao da idem u rat!

Ispovest mladića o neprijatnim intimnim odnosima sa svojom devojkom podigli su veliku buru na internetu.

18.10.2022 22:01

UPLAŠIO SAM SE DA ĆE MI GA POLOMITI! Odnosi sa mojom devojkom su kao da idem u rat!
shutterstock.com

Jedan mladić, koji je želeo da ostane anoniman, podelio je javno svoju ispovest o neprijatnim seksualnim odnosima koje ima sa svojom devojkom, za koju kaže, da ima probleme sa besom.

shutterstock.com

Svakodnevno trpi izlive besa od devojke

- Moja devojka je puna besa. Ako ne baca stvari po kući ili se ne dere na komšije, na drugi način iskaljuje svoju nervozu. Ona veoma voli seks i stalno traži da imamo odnose. Kaže da joj to pomaže da izbaci iz sebe svu negativnu energiju i ljutnju koju oseća. Ipak, ulazak u krevet sa njom je kao da odlazim u neku bitku. Viče na mene, udara me, grebe i vređa na sve moguće načine - počinje ispovest ovaj nesrećni mladić.

On je opisao do detalja neprijatnosti na koje ga partnerka stavlja, te se pita da li je to normalno i koliko bi trebao da trpi zbog ljubavi:

Pixabay.com

Devojka potpuno preuzima kontrolu u krevetu

- Pre neko veče, kada smo imali odnose, tako je jako zgrabila moj polni organ da sam mislila da će mi ga polomiti! Ako joj seks nije dovoljno žestok, vrištala bi na mene da sam slabić. Pitam se, dokle treba da trpim ovakve njene ispade? - pitao se mladić, prenosi Dejli Star.

Ovaj tekst izazvao je burnu reakciju, te su se oglasili razni znalci kako bi ga uputili šta dalje treba činiti.

shutterstock.com

Par u krevetu 

- Ništa joj ne dopušta da uništi tvoje samopouzdanje. Takođe, nema opravdanja za to što te fizički povređuje. U redu je biti malo grublji u seksu, ali ne na način da neko pati i da partnera bijete. Devojka je potpuno van kontrole, moraš je ostaviti dok ne nadrljaš - poručila mu je jedna od devojaka u komentaru ispod objavljenog teksta. 

Maltene svi su se složili da je ova veza toksična i da se mora što pre raskinuti kako ne bi bilo težih posledica po oboje. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)