Ispovesti

IMAM ODNOSE 9 PUTA DNEVNO! Den Bilzerijan otkrio tajnu uspeha o kojem svi muškarci maštaju, evo kako to postiže! (VIDEO)

Influenser i poker igrač Den Bilzerijan poznat je po svom raskalašnom životu, a sada je otkrio i detalje o intimnim odnosima sa brojnim lepoticama.

15.10.2022 12:27

IMAM ODNOSE 9 PUTA DNEVNO! Den Bilzerijan otkrio tajnu uspeha o kojem svi muškarci maštaju, evo kako to postiže! (VIDEO)
instagram/danbilzerian

Australijski influenser i igrač pokera Den Bilzerijan živi stilom života o kojem maštaju maltene svi muškarci na svetu. On je 24 sata dnevno okružen brojnim lepoticama, vodi luksuzan život, maltene ništa ne radi i samo troši novac na skupe stvari i potpuni hedonizam.  Osim toga, atraktivnoj je izgleda snažnog libida. Ovo za libido, je njegova tvrdnja.

 

 

Govoreći  o tome, Den nema problem da se hvali svojim seksualno veoma aktivnim životom. U svojim tvrdnjama nema mere, kao ni u raskalašnom stilu života. Naime, Bilzerijan je govorio o temi koja zanima celokupnu javnost koja prati njegov lik i delo. 

 

 

Sve je zanimalo koliko često ima seksualne odnose, s obzirom na to da je stalno okružen lepim, zgodnim i mladim devojkama. Bez imalo ustručavanja, Den je svojevremeno rekao da ima odnose neverovatnih 9 puta dnevno i to svakog dana. 

 

 

Zaista neverovatna tvrdnja. Ipak, on ima objašnjenje kako postiže ovakav uspeh:

 - Često idem veoma ’tvrdo’ kroz svoj dan. Je**m devet puta dnevno. Oostoje brojni faktori kako to postižem, tu su cijalis, testosteron... Ovo je prilično moćna kombinacija - otkrio je Den u jednoj emisiji. 

Inače, o životu ovog "kralja instagrama" kako je sam sebe prozvao, postoje brojne kontroverze. Jedna od njih tiče se i porekla bogatstva kojim raspolaže. Njegov otac je jedan od najuspešnijih biznismena u SAD, pa se pretpostavlja da odatle potiče sve Bilzerijanovo bogatstvo. Zato ga često nazivaju i "tatinim sinom". Međutim, on je istovremeno i poznati igrač pokera, pa tvrdi da je novac zaradio na taj način.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Perica

16.12.2022 09:29

Dečko ti si bolestan...........