Ispovesti

KADA SAM MUŽA ZATEKLA S KOMŠINICOM, REKAO MI JE SAMO JEDNU REČENICU: Pokrenuo je razvod i on meni SVE sasuo u lice!

Očajna žena nije očekivala ovakvu reakciju svog partnera koji je nju izdao.

21.10.2024 23:01

KADA SAM MUŽA ZATEKLA S KOMŠINICOM, REKAO MI JE SAMO JEDNU REČENICU: Pokrenuo je razvod i on meni SVE sasuo u lice!
Schutterstock

Postoje oni koji mogu da oproste neverstvo partnera i zaborave šta se desilo, ali velika većina to doživljava kao najveći oblik izdaje iz kog nema povratka. To ugrožava poverenje i tera ljude da sumnjaju u drugu osobu, što na kraju dovodi do raspada veze.

Postoji mnogo načina da saznate da li vas je partner/partnerka varao - od pronalaženja dokaza u spavaćoj sobi ili na njegovom telefonu, do toga da ga navedete da vam sam prizna. Ali, jedna žena je saznala da je njen muž imao aferu sedam godina i to na najgori mogući način - tako što ga je uhvatila na delu.

Žena je otkrila da je život bio stresan za njenog muža i nju i da imaju osmogodišnjeg sina, ali da je godinama verovala da se "lepo snalaze kao tim". Međutim, sve se promenilo pre nekoliko nedelja kada ga je uhvatila u odnosu sa njihovom komšinicom, koja je takođe udata.

Schutterstock

Žena saznala da je muž vara sa komšinicom

Sa komšinicom je bila u dobrim odnosima, a prvi put je primetila signale da je suprug vara kada je postao tajnovitiji preko mobilnog telefona.

- Onda se jednog dana sve srušilo. Morala sam da dođem ranije sa posla neočekivano jer je škola našeg sina trajala pola dana, što sam zaboravila. Ušla sam i tamo, u našoj spavaćoj sobi, pronašla muža i nju zajedno u našem krevetu. Osećala sam se kao da je svet stao - navela je ona u svojoj ispovesti, prenosi Mirror.

On joj je priznao da su u vezi, ali da je to samo bio impuls. Ali, stvari su postale gore kada je odlučila da kaže komšinicinom mužu o čemu se radi. Uprkos što je bila njihova krivica, oboje su bili kivni na nju zašto je to rekla i tvrdili su da im je uništila život.

- Moj muž je rekao da je to trebalo da ostane među nama i da to rešim zbog našeg sina. Komšinica me je nazvala svim mogućim imenima, čak je tvrdila da je to laž - otkrila je očajna žena.

Trenutno njen partner razmišlja da se razvede od nje.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Rajo

22.10.2024 05:22

Ni manje štete, ni veće žalosti!