Ispovesti

PLATILA JE VENČANJE 30.000 EVRA, A MLADOŽENJA JE NESTAO: Umesto uživanja u prvoj bračnoj noći, mlada je proživela pakleno iskustvo (FOTO)

Govorio joj je kako je voli i da želi sa njom da zasnuje porodicu. međutim, sve vreme je skrivao prljavu tajnu.

13.06.2023 20:01

PLATILA JE VENČANJE 30.000 EVRA, A MLADOŽENJA JE NESTAO: Umesto uživanja u prvoj bračnoj noći, mlada je proživela pakleno iskustvo (FOTO)
instagram - isabelleglastonbury-printscreen

Venčanje bi trebalo da bude naš najsrećniji dan u životu.Posle izgovorenog "da" ulazimo u bračne vode pred svetom i pred Bogom. Ono što treba da sledi jeste jedna divna ljubavna priča i ljubavni put koji ćemo da gradimo sa svojim partnerom, ali u slučaju jedne Australijanke nije bilo tako.

Njena priča je počela bajkovito, ali ono što je usledilo nakon svadbe je bio apsolutni fijasko.Ona je svoju ispovest ispričala za australijske medije i šokirala javnost onim što je proživela. Naime, Izabel Glastonberi (31) upoznala je svog supruga u Dalasu davne 2015. godine. Odlučili su da se venčaju u Palm Biču i celemoniju su velikodušno platili mladini roditelji i na to potrošili 30.000 evra.

Delovalo je kao da ostvaruju svoje snove i početak romantičnog zajedničkog života, međutim, sreća je trajala veoma kratko. Ova nesrećna devojka je ispričala kako se vratila kući nakon svadbe i videla da su sve stvari njenog muža nestale. Zatekla je samo pustoš. Čim mu je odobrena viza, on je nestao bez traga i glasa i ostavio je samu sa njenim snovima.

- Došla sam kući i bukvalno 90 odsto njegovih stvari je nestalo. Sve moje kreditne kartice su bile zaključane, a ja sam bila blokirana na njegovom telefonu - rekla je Izabel za Dejli Mejl Australija.

Izbezumljena supruga provela je više od mesec dana pitajući se zašto ju je muž ostavio bez objašnjenja. Izabel tvrdi da je njen muž nasamario njihove zajedničke prijatelje, kuma sa venčanja, pa čak i sopstvenu porodicu. Njena porodica je takođe prikupila 6.000 evra za njegov zahtev za vizu.

- Bio je mi je sve, a svima je zabo nož u leđa - objasnila je Izabel. 

Osvrćući se na njihovu vezu, ona priznaje da je bilo nekih zabrinjavajućih znakova. Kaže da je počeo da "nestaje noću", a ona se osećala kao da je udata za "potpunog stranca". Ona se priseća da joj je danima pre njegovog nestanka njen muž govorio da želi da se preseli u Kvinslend, da kupi kuću i zasnuje porodicu. Rekla je da je ostala zapanjena kada su imigracione službe skoro izignorisale njenu prijavu.

Prošlo je više od godinu dana otkako se par zvanično razveo, a jedini put kada je Izabel razgovarala sa svojim bivšim mužem bilo je u februaru 2021. kada joj je on rekao da "mora da bude sam“. Preko prijatelja je saznala da se njen bivši partner sada ponovo oženio.

Izabel je takođe nastavila dalje i vratila se svojoj ljubavi iz detinjstva Maksu, sa kojim ima tromesečnog sina Mejsona. Sada želi da upozori druge jer kaže da je u njenoj vezi bilo znakova koje je mogla uočiti.

- Ne budite slepi, jer sam sigurna da sam mogla da vidim znakove pre nego što se ovo desilo i jednostavno sam to ignorisala, nikad ne znaš sa kim spavaš - poručila je svim parovima. 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)