Sex

ZBOG SAŠINIH SNIMAKA MUŠKARCI GUBE GLAVU: Ovu lepoticu muž je prevario i ostavio samu sa decom, nije ni slutio šta će ona potom uraditi (VIDEO)

Samohrana majka dostigla je planetarnu popularnost i izgleda bolje nego ikada.

11.06.2023 21:01

ZBOG SAŠINIH SNIMAKA MUŠKARCI GUBE GLAVU: Ovu lepoticu muž je prevario i ostavio samu sa decom, nije ni slutio šta će ona potom uraditi (VIDEO)
tiktok/cloesasha21

Kloi Saša (29) iz Arizone do pre nekoliko godina živela je sasvim drugačijim životom nego što je to slučaj danas. Bila je srećno udata i posvećena porodičnom životu. Sve se promenilo kada je veza pukla, a onda ostala sama sa decom.

Saša se osećala nesigurno i potpuno potišteno, te je pronalazila načine kako da se izdigne iz situacije u kojoj se našla. Osim toga, ostala je i bez dodatnih novčanih primanja. Kako bi došla do dodatne zarade 2022. godine otvorila je profil na platformi OnliFans. U početku nije imala provokativan sadržaj već je objavljivala tek diskretno provokativne fotografije. Vremenom je i njeno samopouzdanje raslo, te se osmelila na objavljivanje nešto slobodnijeg sadržaja, a samim tim je imala i veću zaradu.

tiktok/chloesasha

Kloi Saša je već godinu dana aktivna na Only Fans platformi

 - U početku me je to učinilo prilično nervoznom, posebno s obzirom na nesigurne misli koje mi se uvlače u glavu nakon što sam nedavno prošla kroz traumatično iskustvo prevare koju mu je priredio bivši muž. Takođe,  bilo je jako teško na početku jer nikome od svojih prijatelja i porodice nisam rekla da pokrećem OnliFans, tako da nisam imala sistem podrške na koji bih se mogla osloniti. Međutim, moji fanovi i pratioci na društvenim mrežama brzo su mi pokazali podršku, a stvaranje sadržaja je ubrzo postalo zabavno i uzbudljivo, posebno zato što veliki broj sadržaja koji kreiram pokazuje moju pravu ličnost. Posle prvog meseca i početnog faktora straha, brzo sam počela da uživam u svom poslu sve više i više sa svakim TikTok-om, objavom i provokatnim snimkom. Moje samopouzdanje nastavlja da raste sa svakim videom, posebno kada fanovi koji su kupili moje  snimke komentarišu na mom Instagramu uživo kako je video bio sjajan. Kao i svaki posao, veoma je dobar osećaj kada se vaš trud ceni i to me je motivisalo da napravim još bolji sadržaj - poručila je Kloi za Dejli Star.

Ova samohrana majka je rekla da joj promena generalno pada teško, zbog čega je sve što je prošla prilično teško. Kada se njena veza završila, njen porodični život, posao i finansijski status "preokrenuli su se naglavačke" u roku od tri meseca. Iz tog razloga Kloi se plašila velikih promena, ali kada su stvari za nju počele da se razvijaju na Onli Fans platformi, napustila je prethodni posao.

- Bilo mi je izuzetno teško da napustim posao recepcionera jer mi je to bio jedini izvor prihoda i jedina potpora. Iako sam se i dalje polako finansijski davila samo pokušavajući da sastavim kraj s krajem. Posle mog prvog meseca na OnliFans-u, mogla sam da dam otkaz i nastavim sa OnliFans-om puno radno vreme. Zajedno sa rezultatima dolazi samopouzdanje i osnaživanje. Definitivno osećam da me moj rad osnažuje i da mi je vratio razmetljivost, samopouzdanje i živahnu ličnost - rekla je Kloi Saša.

Pored ovoga, rekla je da joj je OnliFans finansijski pomogao na "sve moguće načine". Sada je u stanju da prehrani svoju decu, otplatila je dugove i pomogla joj da se poveže sa drugim uspešnim ljudima u poslu. Kada je u pitanju ono što radi, Kloi je rekla da pravi "najzačinjeniji dvojezični sadržaj na OnliFans-u".

 

 

Ona dodaje španski u svoj sadržaj i omogućava pretplatnicima da steknu potpuno iskustvo o tome kako bi bilo biti sa temperamentnom Latinoamerikankom. Kloi uči ljude kako da pričaju provokativno na španskom, a takođe ima i besplatnu dnevnu seriju "nestašnog" kuvanja u kojoj kuva meksički obrok od nule bez odeće.

- Novac se ne može porediti sa duševnim mirom koji imam znajući mene i moja deca će imati hranu, vodu i sklonište u bezbednom području za razliku od ranije. OnliFans mi je dao puno samopouzdanja u mnogim različitim oblastima života. To mi je dalo istinsku veru u sebe da mogu da postignem sve u šta uložim svoj um i energiju. To mi je dalo poverenje u svoju se*sualnost i telo nakon što se nisam osećao se*si ili cenjeno zbog svog izgleda u prethodnoj vezi - zaključila je ova lepotica za kojom danas uzdišu murškarci širom sveta.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Zoran

12.06.2023 14:31

Svaka cast ovom gospodinu sto ostavi ovu da ne pisem dalje...

Hmm

12.06.2023 17:10

@Zoran - Nema veze sto je ostavio sa decom. Veci je greh majke koja zarađuje, kako god to nekome bilo sramota. Ali maco muškarac je ispao "faca" zato što je ostavio nju takvu, nema veze sto su tu i deca. I to četvoro.