Roditeljstvo

POZIRALA JE FOTOGRAFIMA S PORODICOM NA DAN VENČANJA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Njen sin joj se obratio i mlada je briznula u plač, nije mogla da se suzdrži! (VIDEO)

Jedan video-snimak ganuo je mnoge korisnike TikToka, a evo i zašto.

09.06.2023 13:30

POZIRALA JE FOTOGRAFIMA S PORODICOM NA DAN VENČANJA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Njen sin joj se obratio i mlada je briznula u plač, nije mogla da se suzdrži! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/weddingfiesta

Jedan dečak postao je prava atrakcija na mrežama nakon što se pojavio na venčanju svojih roditelja u veoma elegantnom izdanju sa svega 3 godine. Međutim, mališan je pobrao simpatije ne samo zbog sjajnog stajlinga i stilizovane frizure, već i gestom prema prema majci.

Printscreen/TikTok/weddingfiesta

Dečak je sve vreme gledao zadivljeno u svoju majku dok su pozirali fotografima 

Dok su ponosni mama i tata pozirali fotografima s decom, mališan se nekoliko puta obratio majci. Žena je pokušavala da ostane pribrana kako bi završili slikanje, ali onda je samo briznula u plač. Naime, njen sinčić ju je gledao zadivljeno i uporno je pokušavao da joj udeli kompliment, što je nju ganulo do suza

- Mama, prelepa si! - čuje se kako dečak izgovara dok ga otac drži u naručju.

Dok je ona pokušavala da uz pomalo tužan izraz lica ignoriše komentar jer su joj se oči u trenu napunile suzama, mališan nije odustajao. Još nekoliko puta je ponovio to isto gledajući u majku u venčanici u kojoj je izgledala kao princeza. Na kraju ju je dodirnuo po ramenu ne bi li je naterao da se okrene ka njemu i ponovio još jednom: "Mama, prelepa si". 

- Ovo će me rasplakati - čuje se zatim otac kako dodaje u snimku gledajući u svoju suprugu i pokušavajući da glumi osmeh radi fotografisanja. Kada je dečak još jednom ponovio istu rečenicu ona ga je uzela u naručje.

Ovaj snimak mnoge je duboko ganuo. 

@weddingfiesta The son of the bride tells his mom she’s beautiful on her wedding day and makes it so emotional. #wedding #bride #groom #weddingtiktok 🎥 @Alexis Marie Helzer #greenscreenvideo ♬ original sound - WeddingFiesta

- To tamo je ljubav -

- Činjenica da je ponovio nekoliko puta jeste da bi bio siguran da su ga čuli. Bože... -

- Deca nikada ne lažu... prelepa je! Čestitam porodici! - 

- Jao, način na koji on gleda u nju... - 

- Kada bih ovo čula moj mejkap bi bio upropašćen - komentarisali su korisnici mreže.

Dečak je oduševio gotovo sve, a mnogi su istakli da bi odrasli muškarci mogli da nauče nešto iz ovog snimka, pa čak i dečakov otac koji je prvi trebalo da svojoj ženi udeli kompliment za izgled. Neki su prokomentarisali kako se već sada vidi da će dečak biti zaštitnički nastrojen prema majci.

Snimak prikazuje predivan bračni par koji je odlučio da svoju dugogodišnju ljubav kruniše brakom. Iz zajedničke veze dobili su dečaka i devojčicu koji su prisustvovali venčanju roditelja i koji su u skladu sa povodom i protokolom bili elegantno obučeni.

Mnogi su primetili sličnost dečaka sa ocem, a drugi su naveli i to da će verovatno otac biti ogledalo dečaku za ponašanje kada odraste.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)