Roditeljstvo

EVO GDE JE MAMA KOJA JE PRE GODINU DANA POKAZALA ZADNJICU NA ŠKOLSKOM KROSU: Učestvovala je u trci roditelja, pala i osramotila se, ali i postala planetarno poznata! (FOTO/VIDEO)

Kako je ispričala za britanske medije ova samohrana majka dnevno je dobila više od 500 ponuda muškaraca za sastanke ali je sve do jednog odbila

01.06.2023 12:01

EVO GDE JE MAMA KOJA JE PRE GODINU DANA POKAZALA ZADNJICU NA ŠKOLSKOM KROSU: Učestvovala je u trci roditelja, pala i osramotila se, ali i postala planetarno poznata! (FOTO/VIDEO)
PRiofimedia/swns

Kejti Hanaford (37) je samohrana mama iz Basildona u Engleskoj koja je pre godinu dana postala planetarno popularna kada je tokom trke roditelja na dečjem krosu pala i svim okupljenima, kako mladima, tako i starima, pokazala gaće i gu*u. Kako je ispričala za britanske medije, skoro godinu dana kasnije ona i dalje dobija ponude muškaraca preko društvenih mreža koji ne mogu da veruju da je i dalje sama.

Viralan snimak

Snimak njenog pada postao je viralan, a potom je svet poludeo za nespretnom mamom. Kako je otkrila Kejti, dobijala je više od 500 poruka muškaraca iz celog sveta koji su se pitali kako može da bude sama. Ona tvrdi da je to po slobodnom izboru i da je odbila na hiljade poziva za sastanak.

- Više me ne prepoznaju u javnosti, ali i dalje dobijam nasumične poruke preko Instagrama i Fejsbuka. Uglavnom me muškarci pitaju zašto sam i dalje sama. Dobila sam neke zaista lepe poruke, čak i pohvale u vezi mojih sportskih aktivnosti - rekla je Kejti kroz osmeh.

Njene ćerke videle su lepšu stranu njene popularnosti i još joj traže da se snima s njima za TikTok jer smatraju da im je mama poznata ličnost.

- Mojim ćerkama je i dalje smešno kako sam pala, a i ja se smejem kad gledam taj snimak. Moja mlađa ćerka želi da se snima sa mnom za svoj TikTok zato što misli da joj je mama popularna – dodala je Kejti.

Nikad više

Kako je objasnila, više joj ne pada napamet da se takmiči u krosu.

- Obećala sam ćerkama da se više nikad neću takmičiti, niti trčati na krosu, čak ni u kratkim pantalonama – iskrena je bila Kejti.

Ona sad izbegava bilo kakvu riskantnu situaciju gde bi nehotice mogla da pokaže više nego što bi trebalo.

- Pre nekoliko nedelja bilo je organizovano plesno takmičenje za roditelje. Ćerka i ja smo se samo pogledale, nasmejla i rekla sam: “Ne, neću to da radim!“ – otkrila je ona.

Nakon pada prošle godine ona se pojavila u Jutarnjem programu jedne televizije i objasnila zašto je sve na snimku kad je tokom nezgode pokazala zadnjicu izgledalo kao da je usporeno.

- Trčala sam sporo i pala i u prvi mah nisam ni shvatila da mi se haljina zadigla i da mi je preko glave. U trenutku sam ukapirala da mi se vidi gola zadnjica i samo sam pomislila: "O, moj Bože!". Brzo sam povukla haljinu preko gole guze, ali očigledno ne dovoljno brzo zato što su uspeli da me snime – ispričala je Kejti prisećajući se nesrećnog pada i nezgode koja ju je neplanirano učinila svetski poznatom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)