Roditeljstvo

RODILA SAM MU JEDNE BLIZANCE, PA SU DOŠLI I DRUGI: On je potom uradio nešto nečuveno i nikada više nije postavio nijedno pitanje u vezi sa njima! (VIDEO)

Priča ove mlade žene sigurno će vas dirnuti, kao što jeste mnoge korisnike TikToka.

16.03.2023 15:01

RODILA SAM MU JEDNE BLIZANCE, PA SU DOŠLI I DRUGI: On je potom uradio nešto nečuveno i nikada više nije postavio nijedno pitanje u vezi sa njima! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/annatwinsies

Većina današnjih mama zna šta majčinstvo i odgovornost prema detetu podrazumevaju, pa nije strano čuti kako se žale oko svih obaveza koje imaju oko njega. Izazov je veći ako imate više dece ili ako ste i samohrni roditelj. Jedna Tiktokerka je postala prava inspiracija na toj društvenoj mreži nakon što je pokazala kako odlično balansira između uloge majke čak četvoro dece koje odgaja potpuno sama i svih ostalih obaveza.

Ona, naime, ima dvoje pari blizanaca koje je, kako je otkrila, dobila u braku sa suprugom. On ju je, međutim, nakon 10 godina zajedničkog života i dolaska drugih blizanaca napustio, nakon čega više nikada nije postavio nijedno pitanje o deci. 

Printscreen/TikTok/annatwinsies

Mama je pokazala kako se sjajno zabavlja sa svojom decom

Tridesetosmogodišnja Ana ima dve jednojajčane bliznakinje koje će napuniti četiri godine, dok su stariji dečak i devojčica, odnosno njihovi brat i sestra, rođeni dve godine ranije i oni su dvojajčani blizanci.

- Suprug me je pitao da imamo bebu... rodila sam mu dva para blizanaca i napustio me je - piše u objavi te hrabre mame.

Iako su mnogi mislili da je po sredi samo šala, žena je u objavi napisala da je u pitanju istinita priča. To je potkrepila i snimcima koji govore da porodicu čine ona i njeno četvoro dece.

@annatwinsies He never asked me anything ever again 😅 #twinmom #twosetsoftwins ♬ original sound - tuckerbudzyn

- Toliko je izgubio... kakva divna porodica -

- Ponekad, kada je jedan od roditelja odsutan, deca su bolja bez njega ili nje. Imate divnu decu -

- Stvarno vas je napustio...? Kako je mogao? -

- Nadam se da ćeš naći pravog heroja koji će brinuti o tvojoj deci - 

- Dovoljna si tvojim blizancima, guraj dalje - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokerku su pitali za razlog rastanka, međutim ona nije otkrivala detalje, rekavši kako je komplikovno objasniti, ali da nije u pitanju prevara i nešto slično.

Mnogi su joj poručili da ponekad pogrešno procenimo muškarce i mislimo da su jaki samim tim što su jači pol, međutim, ispostavi se da nije tako. Jedan korisnik mreže je poručio mladoj mami i svim ženama da su to razlozi zbog kojih žene treba da rade i budu finansijski nezavisne od muškaraca. U svakom slučaju majci su svi poručili da je srećna i blagolovena što ima četvoro preslatke dece.

@annatwinsies Replying to @asiannmamii Just a heads up: twins are very vocal towards the end 😂😅 #identicaltwins ♬ original sound - AnnaTwinsies

Inače, mama je otkrila i jedan zanimljiv detalj koji se tiče njenih mlađih bliznakinja. Naime, budući da se većina Tiktokera raspitivla na koji način ih ona prepoznaje budući da su identične, Ana je rekla da je devojčicama uradila tetovaže na rukama sa imenom, kako bi znala koja je koja.

Mnogi su to shvatili kao šalu, mada se Ana tim povodom nije oglašavala. Neki su zaključili da je u pitanju medicinska tetovaža. U drugom videu mama je odlučila da se našali pa je pokazala da i na drugi način razlikuje devojčice stavivši privremeni pirsing na nos jedne od bliznakinja, dok je druga imala minđušu na uvetu. 

Iako je žena rekla da je istina kako ju je muž napustio, snimci od pre nekoliko meseci koji još stoje na njenom profilu, a na kojima je i on, mnoge je zbunio da li se par definitivno rastao ili ne.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)