Ispovesti

SVEKRVA MI JE REKLA DA JE U ŠOKU ŠTO JE ODGAJILA TAKO UŽASNOG ČOVEKA: Potresna ispovest trudnice koja je u šestom mesecu trudnoće otkrila prljavu tajnu svog supruga (FOTO)

U trenutku nepažnje svog partnera saznala je sve o dvostrukom životu koji vodi.

08.06.2023 21:00

SVEKRVA MI JE REKLA DA JE U ŠOKU ŠTO JE ODGAJILA TAKO UŽASNOG ČOVEKA: Potresna ispovest trudnice koja je u šestom mesecu trudnoće otkrila prljavu tajnu svog supruga (FOTO)
shutterstock.com

Ispovest jedne Britanke na društvenoj platformi Redit rasplakala je sve čak i one sa najtvrđim srcem. Ona ne krije da joj je srce slomljeno i to dok je u šestom mesecu trudnoće sa trećim detetom, a njen otac odbrojava svoje poslednje dane života.

Pixabay.com

Suprug joj je bio najveća podrška i nije ni slutila kakvu tajnu krije

Dvostruka izdaja 

Kako je ispričala ova Britanka, nakon što je saznala da je trudna po treći put, sreću i radost zbog bebe ubrzo je zamenila strepnja i tuga zbog oca. 

- Moj otac se razboleo i dijagnostikovan mu je kancer debelog creva. Njegovo stanje je veoma loše i kad sam upitala lekare koliko mu je ostalo, rekli su nekoliko meseci. Teško sam podnela ovu vest i najveći oslonac u ovim teškim životnim situacijama bili su mi suprug i najbolja prijateljica koju poznajem bukvalno od pelena. Moja i njena mama su najbolje prijateljice, nas dve se družimo od malih nogu i ako postoji srodna duša među prijateljima, onda je ona moja  - počela je svoju ispovest ova žena.

U braku je šest godina i imaju dvoje dece, a za tri meseca će se poroditi sa trećim. 

- Moj otac je sve gore i gore. Gubi pamćenje, ne prepoznaje me... Očajna sam ali se trudim da ne zapostavim decu. Moj muž mi je bio apsolutna podrška, maksimalno se trudi da mi pomogne. Toliko je pažljiv i pun ljubavi prema meni i deci da zaista nisam imala ni najmanje zamerke. Sve se promenilo u trenu i ceo moj svet se srušio - rekla je kroz suze ona.

Prema njenim rečima, jedne večeri dok se njen muž tuširao na stolu je zazvonio njegov telefon oglašavajući da mu je stigla poruku. Bacila je pogled i skamenila se od šoka.

- Čitajući poruku nisam mogla da verujem sopstvenim očima. Pisalo je: "Pretpostavljam, pošto tvoja trudna žena nije bila ljuta na mom pragu da joj još nisi rekao za nas", pisalo je u poruci koju je moja drugarica od detinjstva, moja srodna duša poslala mom mužu. Malo je reći da sam bila šokirana. Ni na sekund nisam pomislila, a kamoli primetila da među njima nečeg ima. Sa užasom sam shvatila da ću u najtežem trenutku svog života izgubiti dvoje za mene najvažnijih ljudi supruga i najbolju prijateljicu koja mi je ceo život bila velika podrška - rekla je nesrećna žena.

Pixabay.com

Očajna žena doživela je izdaju supruga i drugarice iz detinjstva

Podrška na mrežama

Kako se ispostavilo, njen suprug i nejna najbolja drugarica imali intimnu vezu već četiri meseca iza njenih leđa.

- Nisam ništa rekla mužu, ali sam sutradan otišla kod advokata. Na moju stranu je stala moja svekrva koja je užasnuta onim što je uradio njen sin. Rekla mi je da ne može da veruje da je odgajila tako užasnog čoveka i da ću, bez obzira na sve što se njen tiče uvek imati mene za ćerku umesto svog sina. Njene reči su me ganule ali to nije umanjilo moju bol - dodala je ona.

Usledili su brojni komentari na njen post i podrška na mrežama.
- Tako mi žao! Strašno je što moraš da prolaziš kroz sve to u tako teškom trenutku za tebe -
- Nemoj da pružiš zadovoljstvo bivšoj prijateljici da budeš ljuta trudnica na njenom pragu. Zabila vam je nož u leđa i ne zaslužuje ništa više od prezira od vas -

- Glavu gore! Znam da je teško, otac ti je na samrti i gori trenutak nije mogao da bude. Ali, ne trebaju ti prevaranti i izdajice kao što je tvoj muž i najbolja prijateljica. Imaš decu i zbog njih moraš da budeš jaka -

- Rasplakala sma se čitajući tvoj post. Ne mogu ni da zamisilm pakao kroz koji prolaziš. Tako mi je žao - bile su samo neke od poruka podrške na njen post. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)