Horoskop

IZNENADNE I NEOČEKIVANE OKOLNOSTI MENJAJU SVE: Vreme je za buđenje i finansijski napredak, ali ne ulazite u rizik! (FOTO)

Srećna republika vam donosi najdetaljniji horoskop za narednu nedelju, pa proverite šta očekuje vaš znak.

05.11.2023 18:02

IZNENADNE I NEOČEKIVANE OKOLNOSTI MENJAJU SVE: Vreme je za buđenje i finansijski napredak, ali ne ulazite u rizik! (FOTO)
shutterstock.com

Naredna nedelja, barem sudeći po prognozama astrologa, donosi korak napred posebno na finansijskom planu. Ovnove čekaju dodatni poslovi, Ribe nove prilike a najbolje će proći Vage kojima će se dešavati samo lepe stvari. Ali, pojačan adrenalin i ushićenje mogli da poremete njihov balans i dovedu do burnih reakcija i izliva jakih emocija.

Srećna republika vam donosi najdetaljniji horoskop za narednu nedelju, pa proverite šta očekuje vaš znak. 

shutterstock.com

 

Ovan - Bezrezervna ljubav i neizmena podrška

POSAO: Ovnovima se dosta toga otvara na poslovnom planu i u mnogim situacijama će dosta toga zavisiti od njih samih. Neki Ovnovi bi mogli dobiti nove dodatne poslove, neki će dobiti nove projekte, a neki će potpuno promeniti pristup poslu. Šta god da budete radili, proizvod na kraju će biti dobar i isplativ, a iskustvo koje budete imali neprocenjivo. Događa se nešto zbog čega ćete morati brzo i efektno da reagujete, što vam u nekim momentima može biti zanimljivo, ali isto tako će biti važni detalji, pa će fokus u narednom periodu biti na tome. Nećete imati mnogo vremena za razmišljanje, već ćete morati da reagujete trenutno. Sve to će biti vrlo delotvorno i kvalitetno iako je sve neočekivano i naglo. Moguće je da se osećate kao da radite neke stvari ukrug, ali u tim situacijama poslušajte intuiciju i reagujte po svojoj savesti. Ove nedelje biste mogli biti u prilici da razgovarate ili pregovarate o finansijama ili nekom novom projektu, koji ćete započeti s prijateljem ili preko prijatelja. Povoljan period za to vam je početak nedelje, dok bi u četvrtak trebalo da preskočite bilo kakav dogovor ili potpisivanje ugovora. Krajem nedelje izbegavajte pozajmljivanje novca ili dizanje kredita, a povedite računa i kada su u pitanju troškovi.

LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju, zauzeti Ovnovi su više okrenuti poslu i poslovnim dešavanjima, a za to vreme će im biti važno da na privatnom planu sve bude u redu i na svom mestu i da partner i ostali ukućani obavljaju zadatke na vreme, tačno i precizno. Imate neki cilj do kog vam je stalo i biće vam važno da imate podršku, ali ćete se i vi adaptirati. Imaćete priliku i da pokažete nesebičnost i brigu za nekog posebnog iz vašeg života, ali se trudite da ne preterujete i ne ispadnete naivni. Slobodni Ovnovi će pokazati posebnu naklonost i ljubav prema osobi koja im se dopada, ali bi u isto vreme mogli biti povređeni ili će ih potencijalni partner shvatiti zdravo za gotovo. Imate potrebu da uspostavite bliskiji odnos, ali radite to postepeno i bez naglih i ishitrenih poteza. Dobro razmislite pre nego što nešto kažete, obećate i pre nego što date deo sebe. Najbolje bi bilo da sačekate kraj novembra, kad ćete moći da se ogolite i kad će vaša osećanja biti shvaćena na pravi način.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Ovnovi prolaze kroz proces transformacije i prilagođavanja nekim promenama. Sve to može delovati na vaše telo, reproduktivne organe i kožu. Moguće su upale i infekcije, a kod nekih osoba i neke intervencije.

SAVET: Vreme je da probijete led.

shutterstock.com

 

Bik - Vera u ljubav i prodornost

POSAO: Kod Bikova su naglašeni međuljudski odnosi i odnos s ljudima, pa ćete često imati interakciju, što na poslovnom, što na privatnom planu. Kad je posao u pitanju, nisu isključeni partnerski odnosi, rad s klijentima koji bi mogli da vas, na neki način, prezentuju javnosti ili rad s proizvodima koji će imati masovniju rasprostranjenost. Zato je ovo veoma važan period, kad od vas i vaših poteza zavisi mnogo toga u budućnosti. Veoma ste kreativni, precizni, intuitivni, ali obratite posebnu pažnju na to kako sagledavate stvari i kako se ističete u poslovnom svetu. Nije dobro da reagujete nagonski jer nećete moći neke stvari da ispravite. Moguće je da ćete doći do novih vrednosti i kvaliteta, ali samo ako ste opušteni i ako imate osobe kojima nije za cilj samo interes. U četvrtak biste mogli imati težak ili neprijatan razgovor, kad biste mogli imati izazov kad je sistem vrednosti u pitanju. Moguće je da nećete biti zadovoljni novcem koji dobijate, pa ćete probati da objasnite da vaš rad ili proizvod zaslužuje više. Sve će se dešavati neočekivano, a od vas se očekuje da postupite odgovorno i budete sistematični. Veoma je važno kako ćete da se ponašate i da se u nekim značajnim trenucima ne uzdignete, a u lošim ne ponizite. Imate mogućnosti da pokažete da ste prava osoba za neke poslove, ali je bitno da prođete test, koji neće biti lak i koji podrazumeva i umno i duševno iskustvo, a ne samo poslovno.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Bikovi će ove nedelje imati posebnu ljubav i brigu prema bližnjima, ali bi mogle da se dogode situacije koje će vam doneti neko ozbiljno olakšanje i rasterećenje. Razumećete potrebe partnera i s lakoćom rešavati svakodnevne obaveze ali i one zahtevnije. S partnerom ćete, pre svega, imati prijateljski odnos i biti bezrezervna podrška jedno drugom. Nije isključeno da ćete rešavati i poslovne situacije jednog od vas ili biste mogli zajedno ući u neke poslove. Važno je da budete tolerantni i da nema ljubomore ili niskih strasti jedno prema drugom jer su, u tom slučaju, izvesni veliki problemi. Kod slobodnih Bikova je pomešana ljubav, posao, prijateljstvo i sloboda. Osoba koja vam se dopada je tu za vas, kao i vi za nju, i čini se da vas u ovom trenutku vežu neke druge situacije, a da je vaš odnos u drugom planu. Imaćete mnogo dobar pristup jedno drugom i sve što budete radili biće mnogo jednostavnije, a vaše raspoloženje, kad ste zajedno, opuštenije. Vratićete veru u ljubav osobi koja vam je izuzetno draga.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu i dalje su slaba tačka bubrezi, a moguće su i infekcije i upale. Povedite računa o imunitetu i oslobodite se brige.

SAVET: Ne upadajte u zamku zavisti i ljubomore.

shutterstock.com

 

 

Blizanci - Faza dokazivanja i prilagođavanja

POSAO: Blizanci će se ove nedelje baviti edukacijom i sadržajem koji im daje kvalitet. Bićete strpljivi i taktični, na iznenađenje mnogih, jer to nije vaša osobina inače. Želećete da nešto naučite, shvatite i probate da se bolje pozicionirate u poslu. Trudite se da ne odustajete od onoga na šta ste se fokusirali koliko god to ne izgleda realno, perspektivno i moguće. Nećete imati podršku svih ljudi s kojima radite, ali će vam to dati još veći podsticaj. U nekim momentima bi moglo da vam bude neprijatno jer bi nadređeni mogli da vam spočitavaju da nemate dobre rezultate. Oko 9. i 10. novembra biste mogli da budete u situaciji da nešto prezentujete ili objasnite, što bi moglo nakratko da baci akcenat na vaš rad i trud. Ovo je ključan momenat za vas, kada ćete biti bolje prihvaćeni, a vaša strpljivost opravdana. Međutim, ovo je samo početak rada na sebi, kad nikako ne treba da odustajete, već da uložite više truda i bolje se organizujete. Iako vam tada neko može pomoći i priskočiti u pomoć, sve do kraja novembra nećete biti shvaćeni na pravi način, a i vama će mnogo toga biti jasnije posle 24. novembra. Blizanci koji se ipak predaju, mogli bi dati otkaz.

LJUBAV: Na emotivnom planu kod Blizanaca će se pojačati snaga da u ključnim stvarima dođu do nekih rešenja i u tome istraju. Moraćete da povučete neke poteze i aktivirate se. Pazite koje obaveze preuzimate na sebe jer može da se dogoditi da nećete moći neke da ispunite, što može dovesti do nesporazuma i svađa. Takođe ne treba da nosite sve na svojim leđima i toga treba da budete svesni. Ove nedelje ćete shvatiti da ne treba da pričate više i ponavljate se jer komunikacija može da zakomplikuje stvari. Krajem nedelje ćete imati bolju relacije između s partnerom, a i komunikacija će biti mnogo harmoničnija. Neki Blizanci će razmišljati o prinovi, a one koji imaju decu očekuju lepi trenuci s njima. Slobodni Blizanci bi ove nedelje mogli biti zaljubljeni, a to će biti prilično transparentno i vidljivo. Ovo osećanje će vam doneti poseban mir i spokoj, bezbrižnu radost i osmeh. Budite otvoreni i spremni da se upustite u čarobnu avanturu i bezrezervno volite. Ljubav bi mogla da bude lek za sve.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati sa stomakom. Zdravlje je naglašeno, pa bi trebalo više pažnje da posvetite sebi da nešto ne bi prešlo u hronično stanje. Jačajte imunitet, kao i fizičko i psihičko stanje. Oslobodite se napetosti i nervoze jer vam to utiče na zdravlje.

SAVET: Budite strpljivi i taktični.

shutterstock.com

 

Rak - Pokretač promena

POSAO: Rakovima je pojačana kreativnost, ali i činjenica da treba nešto važno da shvate i primete. Mogu se dogoditi iznenadne i neočekivane okolnosti, koje mogu doneti nove uvide. Mogli biste iznenaditi druge stavom i optimizmom i vrlo brzo nešto aktivirati. Rakovi su u procesu rasta i sazrevanja bez obzira na to koliko godina imaju. U naredne dve i po godine ćete biti u prilici da nešto sistematizujete i sačuvate vrednost nečega što vam je do sada izmicalo. Kod nekih se radi o novcu, kod nekih o poslu, a kod nekih o ljubavi ili porodičnom nasleđu. Oko 6. novembra će doći do nekog preokreta i potvrde za ono što radite, dok ćete dan kasnije primiti poziv koji će vas prilično obradovati. Može vam sve delovati nerealno i prenaglašeno, ali ćete krajem nedelje shvatiti da se radi o prekretnici u vašem životu i konkretnim predlozima. Sve će biti smislenije, imaćete više entuzijazma i biti pokretač dešavanja na poslovnom planu. Estetika će biti veoma važna i kako sarađujete s drugim ljudima. Podelite obaveze s kolegama jer će vam tako biti lakše i bićete rasterećeniji. Neke ljude ćete motivisati i biti im podrška, dok bi neki mogli da vam okrenu leđa, ali je dobro da se napravi selekcija i vidite na koga možete da računate, a na koga ne. Kreativnost je veoma naglašena, pa nije isključeno ni pokretanje sopstvenog biznisa.

LJUBAV: Na emotivnom planu će se pojačati iskrenost i s jedne i s druge strane, a vaše ponašanje će sve više otvarati partnera. Ono što pokrećete kod drugih daće vam snagu i energiju da se prepustite dragim i bliskim osobama. Harmonija će vam biti prioritet, a način na koji se otvarate i uspostavljate komunikaciju dovešće do boljeg raspoloženja ljudi oko vas. Mnogi Rakovi razmišljaju o ozvaničenju veze, a neki čak i o deci ili promeni mesta boravka, dok će se neki baviti ulapšavanjem prostora u kom žive ili rade. Slobodni Rakovi će početkom nedelje biti prilično konfuzni, pa ne treba da donose nikakve odluke ni zaključke, ali krajem nedelje će imati bliskiji odnos s osobom koja im se dopada, kao i bolju komunikaciju, a neki bi mogli i da započnu vezu. Ono što bi moglo da vam poremeti životnu radost je ego ili izleti ljubomore.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu obratite pažnju na srce i krvni pritisak. Obavite preventivne preglede i ne ignorišite simptome.

SAVET: Budite opušteniji i ne ističite se previše.

shutterstock.com

 

Lav - Buđenje i prvi koraci

POSAO: Kod Lavova su ove nedelje naglašene materijalne vrednosti i osnovne stvari kojima se svakodnevno bave kada će se pojačati okolnosti koji će pomoći da se one podignu na viši nivo. Možete imati neku sumnju koja bi mogla, na neki način, da vas ograničava, ali će vam situacije i spoljašnji faktori pomoći da to prebrodite. Imaćete dodatno ohrabrenje, uvide, ali i samopouzdanje, koje će vam pomoći da neke prepreke prebrodite. Sve će se dešavati mirno i jednostavno. Ove nedelje biste mogli imati ozbiljan razgovor s nadređenima ili ćete definisati neke važne stvari u poslu. Važno je da budete strpljivi, mudri jer ćete dobiti dodatne informacije kao podstrek. Krajem nedelje biste se zbog nečega mogli osećati neprijatno, ali je važno da sačekate jer će se do kraja meseca situacija promeniti. Sagledajte stvari dublje i nemojte sumnjati u sebe niti upadati u paniku. Nemojte odustajati od svojih namera jer je ovo period provere koliko ste spremni da napredujete i idete dalje. Ovo je i odličan period za učenje i transformaciju, pa ga iskoristite u tom smeru. Ne budite naivni i povodljivi i dobro proverite sve informacije jer možete biti prevareni, što bi moglo da vas razočara. Mnogo toga treba da bude ispitano, a najvažnije je da radite na tome da finansije stavite pod kontrolu. Neki Lavovi će ovih dana početi nešto iz početka, pa je važno da sve postave temeljno i stabilno. Postavite se kako treba i pokažite jasan stav.
 
LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi su u nekom začetku, bilo da se radi o nekom zajedničkom projektu, bilo da se radi o nečemu vezanom za porodicu. U svakom slučaju, zajedno ćete prolaziti kroz sve faze, ali i test da li možete da razumete jedno drugo u svakoj situaciji i podržite. Moguće je da ćete imati neke neprijatnosti koje bi mogle da vas potresu ili uznemire i s kojima ćete morati da se nosite, a da pritom ne optužite partnera ili obrnuto. Neki Lavovi će se baviti nasledstvom, nekretninama ili renoviranjem poslovnog prostora. Jedan od roditelja će biti u fokusu. Slobodni Lavovi bi ove nedelje mogli biti povređeni od osobe koja im se dopada ili bi neke reči mogla protumačiti isuviše lično. Možda je najbolje da sačekate i iznesete mišljenje kada budete dobro sagledali situaciju. 
 
ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Lavovi bi mogli da imaju problema sa stomakom, a ženski pripadnici znaka s reproduktivnim organima. Moguće su infekcije, virusi, ali i problemi s kožom. Jačajte imunitet.

SAVET: Ne odustajte od svojih zamisli i ne reagujte impulsivno.

shutterstock.com

 

Devica - Interakcija informacija

POSAO: Kod Devica je i dalje naglašena komunikacija i sticanje šire slike za ono što ih očekuje u narednom periodu. Nije isključeno da ste pretrpani poslom, ali i događajima koji su od značaja i na kojima ćete sretati interesantne ljude. Bićete u prilici da budete deo neke organizacije ili prisustvujete događaju na kojem će biti dosta ljudi, kada će vas nešto posebno intrigirati ili ćete vi nekome biti važan faktor. Imate viziju koja će, s vremenom, biti vidljiva, ali ćete tokom novembra postavljati temelj za buduće planove i poslove. Ovo je takođe vrlo povoljna nedelja da podignete materijalne vrednosti na viši nivo, dobijete povišicu ili dobro plaćen posao. Oko 7. novembra vam neke stvari mogu biti nejasne, pa povedite računa da vam nešto ne promakne ili ne shvatite pogrešno. Ne donosite važne odluke tog dana i ne potpisujte važne dokumente. Dan kasnije, 8. novembra, bićete posebno ushićeni jer će se mnogo toga iskristalisati, a vi ćete biti funkcionalni i kooperativni. Ako vam je dosad bilo teško da se pokrenete, krajem nedelje će vam sve biti lakše i što se tiče stvari koje ste planirali, ali i onih neplanskih. Pustite da se sve dešava spontano i radite sve u skladu s onim što osećate. Kod nekih Devica je izvesno putovanje, dok će neke rešiti da upišu kurs ili se pozabave privatnim poslovima i kućom.

LJUBAV: Na emotivnom planu Device će uspostaviti harmoniju s partnerom, a komunikacija će biti otvorenija i direktnija. Sve će se dešavati bez neke tenzije, što će vam posebno prijati, naročito posle 10. novembra. Problemi bi mogli da nastanu ako bi jedno od vas htelo da kontroliše onog drugog ili ako se pojavi ljubomora. Ovo nije dobro osećanje, pa probajte da ga se oslobodite i prihvatite sve što vam se dešava. Deca su takođe u fokusu, a neki parovi bi mogli u narednom periodu da ozvaniče vezu. Slobodne Device bi uskoro mogle da upoznaju osobu ili je već u njihovom okruženju koja će ostaviti traga na njihov ljubavni život, ali i rast i razvoj na ličnom planu. Uskoro bi mogla da se pojavi osoba s kojom ćete započeti ozbiljnu vezu, pa pazite dobro kakve poteze povlačite. Za nekoga bi ovo mogla biti fatalna strastvena veza, kakvu nisu imali prilike da imaju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu slaba tačka su vam i dalje disajni putevi i ruke i prsti. Budite obazrivi u saobraćaju, naročito kada je smanjena vidljivost. Ne preterujte s hranom.

SAVET: Čitajte između redova.

shutterstock.com

 


Vaga - Finansijski napredak

POSAO: Kod Vaga je u fokusu sve ono što se nalazi u njihovoj blizini, suočavanje s realnošću i nekom istinom. Ovo je period transformacije, kada ćete imati pojačana i naglašena osećanja i često mogli biti uznemireni i kad nemate razloga. U principu, dešavaju vam se i otvaraju lepe stvari, ali bi pojačan adrenalin i ushićenje mogli da poremete balans u vašem telu, pa biste često mogli burno reagovati ili pak imati jake izlive emocija. Imate mnogo potencijala, a stvari će vam se nameštati tako da idu u vašu korist. Na samom početku nedelje biste mogli imati neke nejasne stvari oko poslova koji nisu transparentni, pa vam razum neće biti jača strana. Sačekajte nekoliko dana jer će krajem nedelje situacija biti potpuno drugačija. U sredu biste mogli biti više angažovani oko novog projekta za koji niste bili zaduženi, ali bi nakon toga vaše zalaganje moglo da bude prilično zapaženo. Ispred vas je dinamičan period, koji će vas pokrenuti više nego što ste mogli da zamislite. Krajem nedelje ćete osetiti posebnu lakoću i naći se u nekoj bitnoj ulozi. Nešto se na poslu pokrenulo i verovatno se više neće lako zaustaviti. Sve više se prepoznajete u nekim aktivnostima, ali vas još nešto usporava i koči.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vage bi na početku nedelje mogle osetiti neku neprijatnost ili razočaranje. Imate snage i istrajni ste, ali bi nešto moglo posebno da vas pomeri. Osećaćete se bezvoljno i nećete imati želju da previše provodite vremena zajedno. Od 8. novembra ćete biti zadovoljniji, ali još nećete imati inicijativu ili želju da radite na vezi. Slobodne Vage bi mogle osetiti čari neuzvraćene ljubavi ili postoji neka prepreka između vas i osobe koja vam se dopada. Krajem nedelje ćete biti previše iskreni, ali i nestrpljivi, pa biste mogli da kažete ili uradite nešto što nije primereno ili se partneru neće dopasti. Nakon toga ćete biti ljubazniji jer ćete želeti da ispravite grešku, ali je mnogo bolje da je predupredite i vodite računa o svemu što kažete i uradite.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu grlo je i dalje vaša slaba tačka, a sve ono što ne izbacite iz sebe bi moglo da pokrene štitastu žlezdu ili bol u ramenom pojasu. Povedite računa o kilaži i više se krećite i šetajte. Ne padajte u zamku lenjosti oko 11. novembra.

SAVET: Budite odmereni. 

shutterstock.com

 

Škorpija - Rastrzani na sve strane

POSAO: Škorpije, srećan vam rođendan! Verovatno se i sami pitate šta se to dešava i zbog čega je sve naglo, brzo i iznenada. Verovatno ćete imati poziv da radite više poslova u isto vreme, kolege će vas stalno nešto zapitkivati i tražiti uslugu, a ni na privatnom planu ništa neće biti bolje. Ovo je period kada je takva situacija očekivana, a na vama je da je prihvatite i ne paničite. Jedino o čemu bi trebalo da povedete računa jesu finansije i ulaganja koja ćete možda imati ovih dana. Ne ulazite u velike rizike i ne pokušavajte brzo da dođete do većeg novca jer bi stvari mogle da se dogode obrnuto. Nalazite se u periodu kada vam je važno da budete stabilni i da su oko vas pozitivni i otvoreni ljudi. Često ćete se preispitivati, ali i biti zadovoljni sobom, međutim, i dalje treba da budete obazrivi i taktični i staloženo da pristupate poslovnim obavezama. Krajem nedelje ćete se prilično angažovati u vezi nekih poslova koji su u začetku i koji vam donose manje rezultate, ali vas na drugi način ispunjavaju. Ovo je početak jedne nove priče koja neće odmah imati rezultate, ali na dugoročnom planu vas svakako očekuje prosperitet i partnerski odnos s osobom s kojom ste bliski i dobro se razumete. S druge strane, neka saradnja bi mogla da se prekine.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Škorpije su svesne razlike između njih i partnera, ali u isto vreme osećaju bliskost i prilično su otvorene i spontane. Ovo je period kad biste mogli da učvrstite vezu, a neke Škorpije će razmišljati o prinovi. Ove nedelje ćete sebi dozvoliti neke drugačije izjave i postupke, što bi moglo da začudi ili čak uplaši partnera. Neke Škorpije koje nisu u dobrom odnosu s partnerom mogle bi da nađu izlaz u nekoj trećoj osobi ili će biti sklone tajnoj ljubavi i maštanju da bi im s nekim bilo bolje. Možda je ipak bolje da preuzmete odgovornost i suočite se s realnošću. Slobodne Škorpije, naročito muški pripadnici ovog znaka, sklone su tajnoj ljubavi ili je osoba udaljena ili na neki drugi način emotivno nedostupna. Radi se o bezuslovnoj ljubavi i osećanjima koja vam prijaju u situaciji u kojoj se nalazite, pa nećete ni težiti da ostvarite dublji odnos.
   
ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu, glava je i dalje slaba tačka. Moguće je zujanje u ušima i problemi sa sinusima. Oko 10. i 11. novembra možete imati nalet griže savesti, pa probajte da predupredite ovo stanje.

SAVET: Ne činite nagle poteze, ne budite direktni i ne nasedajte na provokacije.

shutterstock.com

 


Strelac - Tiho tiše

POSAO: Kod nekih Strelčeva dolazi do postizanje rezultata i vrednosti sa zakašnjenjem, što dovodi do praktičnih dešavanja na poslu. Moguće je da trenutno niste u fokusu i da mnoge stvari obavljate po inerciji i spontano. To mnogi neće primetiti, ali će vama biti jasno da niste u punoj snazi. Ponekad nećete znati šta treba da uradite ili kažete i koji potez treba da povučete, pa ćete se oslanjati na iskustvo i intuiciju, što opet nije vaš manir. Što se tiče posla na duge staze, neki Strelčevi bi mogli u ovom periodu da razmišljaju o pokretanju privatnog biznisa, pa će skupljati informacije i sticati uvide. Imate viziju da postavite nešto na zdrave noge, ali još nemate konkretan i racionalan plan. U utorak 7. novembra obratite pažnju na informacije jer možete nešto shvatiti pogrešno ili opterećivati sami sebe. Oko 8. novembra biste mogli imati neku finansijsku dobiti ili pričati o novcu, dok ćete dan posle imati važne razgovore koji će iziskivati strpljenje i toleranciju. Krajem nedelje će se neke stvari razjasniti i iskristalisati, ali to opet ne znači da mogu svi ljudi da vas isprate u vašim idejama. Moguća je saradnja s prijateljima ili preko prijatelja.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Strelčevi bi se zbog nečega mogli osećati loše i razočarano u partnera, ali na ovom polju, kao i na poslovnom planu, to može biti samo vaše viđenje. Trenutno ne rasuđujete baš najbolje i ne donosite važne odluke, a naročito ne ishitreno i naglo. Od 8. novembra biste mogli imati potrebu za slobodom. Ako ste u dobrim odnosima s partnerom, bićete bolje povezani i imaćete prijateljski odnos, dok će oni koji nisu, poželeti da izađu iz veze i oslobode se neke kontrole. Ako se dugo osećate sputano, ove nedelje biste mogli imati neprijatnu komunikaciju, koja vam se nikako neće dopasti. Slobodni Strelčevi bi ove nedelje mogli imati raskorak s emocijama i mislima. U vaš život bi mogla da uđe nova osoba, koja će uneti živost i kvalitet u vaš život, dok se u isto vreme ne uklapa u ono što vi želite. Dogodiće se nešto veoma značajno, ali ćete i postepeno ulaziti u građenje odnosa. Ne želite da prolazite kroz stare obrasce, pa ćete biti obazrivi. Oko 11. novembra ćete osetiti pojačane emocije.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu treba da povedete računa o psihi i mentalnom zdravlju, naročito krajem nedelje. Meditacija i izolacija će vam dobro doći.

SAVET: Budite strpljivi i taktični do kraja meseca, kada će se mnoge stvari promeniti i pokrenuti.

shutterstock.com

 

 


Jarac - Značajni uvidi i atipične situacije

POSAO: Jarčevi ove nedelje dolaze do novih saznanja, ali i rešenja koja će primeniti na praktičnom planu. Čak i iz nekih običnih informacija i razgovora možete izvući odlične rezultate. Na jedan vrlo specifičan način i spletom okolnosti ćete povući poteze koji su nadahnjujući i donose vam poseban kvalitet. Dobićete posebnu snagu, ali i razumne zaključke, posebno kada su finansije u pitanju. Nećete gubiti vreme na sve ono što vam odvlači pažnju, već ćete se fokusirati na ono što može da se razvija. Od 8. novembra možete da očekujete važne rezultate, koji će ići samo uzlaznom putanjom. Jarčevi koji se bave privatnim biznisom će u ovom periodu tražiti radnike zbog širenja ili pokretanja posla, dok će oni koji rade u kolektivu biti u prilici da započnu nešto novo. Dobićete priliku da opravdate svoju poziciju ili je podignete stepenik više. Moguće je da ste se malo udaljili od onoga što nadređeni traže od vas, pa će ovo biti sjajna prilika da pokažete da ste na istom putu. Postoje i oni Jarčevi koje će shvatiti da je vreme da potraže drugi posao i da im se putevi razilaze. Sve u svemu, novembar je odličan mesec za raščišćavanje i postavljanje stvari na svoje mesto. Komunikacija će biti veoma naglašena, pa očekujte češće razgovore i kraća putovanja.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Jarčevi će ispuniti očekivanja partnera. Videćete šta partner želi i na taj način smanjiti tenziju i napetost u odnosu. Moraće da se pokrene i jedna i druga strana da biste se zajedno razvijali i razumeli. Od vas se traži da budete iskreni i ozbiljni i preuzmete odgovornost, ali partner može biti nestrpljiv i požurivati vas, što bi moglo da vas iznervira. Nemojte to doživljavati lično i ne prebacujte na sebe previše odgovornosti jer je malo potrebno da odnos bude harmoničan, a isto tako i loš. Ne morate da gubite vreme na duge razgovore, ali uključite partnera i ono što ste zajedno započeli. Slobodnim Jarčevima trenutno u fokusu nije emotivni odnos, ali bi osoba koja ih trenutno intrigira mogla da bude u inostranstvu ili na putu, pa neće imati mogućnost za bliskiji odnos ili kontakt. 

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Jarčevi bi mogli imati iznenadne probleme s nervima, kičmenom moždinom ili ekstremitetima. Ne možete biti na dva mesta u isto vreme, morate biti koncentrisani i oprezni u radu sa strujom i vodom.

SAVET: Ne ubrzavajte stvari i pokušajte da shvatite kad treba da se povučete.

shutterstock.com

 

Vodolija - Promena stila

POSAO: Vodolije su na poslovnom planu u fazi ozbiljnog presabiranja i sticanja znanja na jednostavan način. Vrednost i kvalitet vam je veoma važan i neki rezultati kojima stremite još od sredine oktobra. Želite da se usavršavate i za to će vam biti potrebna podrška. Stremite ka dugoročnom kvalitetu, koji za sada samo vi vidite, ali će ubrzo shvatiti i drugi. Budite se i menjate, imaćete bolju relaciju u komunikaciji i lakše dolaziti do rešenja. Moguće je da ćete promeniti pristup, ne samo ljudima već i poslu i poslovnim aktivnostima. Oko 7. novembra ćete imati ozbiljnu dilemu da li drugi razumeju ono što govorite. Opustite se jer ćete već od sutra naići na pozitivne kritike i dobiti potvrdu da ono što radite ili želite da ponudite nailazi na odobrenje i pozitivne kritike. Od 8. novembra ćete se prilično obradovati i radovati nečemu novom i nadahnjujućem. Bićete angažovani da radite ono što želite, ali će se probuditi i novi pristup stvarima. Bićete otvoreni, opušteni i sigurni u sebe. Pokušajte da oko 11. i 13. novembra ne insistirate previše na nekim stvarima i budete grubi i isključivi. Obistinjuju vam se neki snovi o kojima ste dugo maštali, pa im se prepustite da ne biste odbili druge ljude ili poslove. Finansije idu uzlaznom putanjom i to će se uskoro potvrditi.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vodolije koje su u braku ili vezi su u isto vreme popustljive i ne žele da ulaze u raspravu s partnerom, dok im, s druge strane, smeta neodgovornost i prevelika opuštenost. Na početku nedelje ćete se sklanjati i pronalaziti način kako da pristupite, ali krajem nedelje ćete to i učiniti, bez tenzije. Tražićete da partner bude uključeniji u odnos i sve što to podrazumeva. Iako sve može delovati neočekivano i naglo, na specifičan način ćete uspeti da objasnite suštinu. Slobodne Vodolije prolaze kroz proces transformacije i možda oporavljanja od nekog odnosa. Imaćete ne tako uspešan razgovor s osobom koja vam se dopada oko 7. novembra, dok će od 9. komunikacija biti mnogo bolja, kada se može dogoditi nešto značajno. Moguće je da ćete zbog nekog iskustva odranije biti pomalo strogi, ali probajte da se oslobodite prošlosti i gledate napred.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Vodolije mogu biti pod stresom, što može dovesti do problema s leđima i kostima. Moguć je preveliki umor.

SAVET: Trošite energiju na pravi način.

shutterstock.com

 

Ribe - Nove prilike

POSAO: Ribama je u narednom periodu u fokusu edukacija i razvoj, pa će i dešavanja biti usmerena u tom pravcu. Otvaraju vam se mogućnosti da proširite vidike i nešto važno naučite i pokrenete.U trenutku ćete shvatiti nešto za šta su vam ranije bile potrebne godine. Nešto će vam biti okidač da podignete finansije na viši nivo i prepoznate kvalitete. Sve ćete to uraditi na jedan suptilan način, temeljno i s ozbiljnim pristupom. Dobijate neku čvrstinu kada je vaš karakter u pitanju, ali i organizovanost. Menjate postepeno percepciju i to će s vremenom biti sve naglašenije. Doprinosite kvalitetu u onome što radite i to će se vrlo ceniti. U utorak možete imati poseban trenutak, koji će vam pomoći da lakše spoznate šta zapravo želite. Od srede će se pojačati rezultati koji će privući pažnju nadređenih, dok ćete krajem nedelje biti u prilici da nešto kažete i kada vas neće zanimati da li vas svi razumeju. Težićete iskrenijem odnosu i pristupu poslu i da nešto podignete na viši nivo, a ne samo da se bavite klasičnim interesom. Neke Ribe ove nedelje bi mogle imati ponudu da uđu u partnerske poslove, dok bi neke mogle imati ponudu za rad s inostranstvom ili stranom firmom. Moguće je putovanje ili neki seminar.

LJUBAV: Na emotivnom planu Ribe će sagledavati širu sliku u odnosu na ljude do kojih im je stalo, bilo da se radi o partneru, bilo o drugim članovima porodice ili prijateljima. Moguće je da ćete nekome biti oslonac ili imati priliku da pomognete. Imaćete mnogo razumevanja, ali i sigurnosti u ono što činite i radite za njih, a u isto vreme ćete biti strpljivi i taktični. Imaćete poseban fokus i koncentraciju, koju ćete biti spremni da nesebično date i pružite i potpomognete harmoničnom odnosu. U utorak ćete imati razgovor kad će vam poći za rukom da nešto iskomunicirate i aktivirate. Krajem nedelje ćete stvari doživljavati na potpuno drugačiji način, a moguće je i da ćete imati neke manje izazove i iskušenja. Trudite se da ne idete u krajnost. Slobodne Ribe se nalaze u odnosu koji zbog nekih okolnosti nije moguće realizovati. Može se reći da se radi o platonskoj ljubavi ili velikoj razlici, bilo u godinama ili statusu. Krajem nedelje ćete imati drugačije potrebe i želje, pa vam neće biti dovoljno da samo maštate o toj osobi. Nemojte preterivati u reakcijama i odlaziti u drugu krajnost. Naglašena je strast, ali i želja da produbite odnos.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete se, zbog preopterećenosti, osećati konfuzno. Povedite računa o kilaži i budite umereni.

SAVET: Ne gubite vreme i energiju na nebitne stvari da ne biste propustili dobre prilike.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)