Horoskop

KREĆU U NOVO ŽIVOTNO POGLAVLJE U NOVEMBRU: Ovi znaci horoskopa neka se pripreme na velike promene do kraja meseca (FOTO)

Iako su im se "mrsili konci" i proganjala ih prošlost, sada će napokon odahnuti jer okreću novi list.

05.11.2023 09:00

KREĆU U NOVO ŽIVOTNO POGLAVLJE U NOVEMBRU: Ovi znaci horoskopa neka se pripreme na velike promene do kraja meseca (FOTO)
shutterstock.com

Često fokusirani na druge, zaboravljamo da bi trebalo prvo posvetiti se sebi i voleti sebe, a onda i druge. Tako okrenutim tuđim željama i potrebama zaboravljamo na svoje, a neki zaborave i ko su. Da bismo vratili svoj identitet trebalo bi se fokusirati na rad na sebi, a mnogi se okrenu istraživanju sebe i ko su bili pre kako bi vratli sebe na pravi put. Novo poglavlje, promene i ostavljanje prošlosti iza sebe čeka pojedine znakove horoskopa, a evo da li ste među njima.

Strelac

Strelčevi kao jedan od vatrenih znakova mrzi sukobe kao i da se zadržava u nekim odnosima gde nešto trpi. Svojim izgledom odaju sliku da su uvek tako otvoreni, međutim, niko ne sumnja da imate tajne koje biste rado zadržali za sebe. Ipak, bilo da se radi o osećanjima, nekim ljudima, tuđim mišljenjima ovo poglavlje u životu pomoći će vam da sve to ispliva na površinu i da kažete šta mislite. Povreda koju ste doživeli u prošlosti vam je poslužila kao lekcija, a bilo kakav potencijalni sukob može se rešiti zrelošću i mudrošću koju ste sticali godinama, prenosi collective.world. Nemojte da budete svačija "šolja čaja" a i niste zaslužili da se "šećerite".

shutterstock.com

Strelčevi će napokon da otkriju neke stvari na površinu

Devica

Devica je u novom poglavlju fokusirana više na učenje istorije nego na sopstvenu promenu. Velika radoznalost i analitičnost pomoći će im da malo kopaju po svom rodoslovu i porodičnom stablu. Oni koji su lokalni ljubitelji lokalne istorije mogu da provode sate pregledavajući dokumente iz gradske skupštine. Kada Devica ima neko pitanje na koje želi odgovor, ništa je neće sprečiti da malo istražuje i dođe do toga. Kakve god informacije saznali u tom traganju pomoći će im da shvate ko su one zapravo.

Vodolija

Vodolije su fokusirane na sebe i radu na sebi  zbog čega su u poslednje vreme bile zauzete da su im obroci za poneti i zamrznuti obroci bili na prvom mestu a jednostavnost pripreme obroka pomoći će im da se umiri stres i anksioznost sa kojima se nose u poslednje vreme. Kuvanje će im pomoći i navesti ih da budu pažljiviji sa sastojcima koje koriste. Mogu da zasade neki začin ili da istraže lokalno tržište farmera ali i da nauče dosta o tradicionalnim sastojcima iz omiljene nacionalne kuhinje. To će im pomoći da neguju sebe i ljude koje vole postavljajući presedan i u drugim sferama života gde im je potrebno negovanje.

pexels.com

Vodolije su fokusirane na sebe i posvetiće se onome u čemu uživaju najviše

Lav

Novo poglavlje za Lava znači manje brige. U poslednje vreme sve shvataju lično, brinu o tome šta drugi misle  i treba ponovo da nauče kako da žive kao deca. Pažnja treba da im diktira raspored a treba da prestanu sebe da prisiljavaju na zadatke koji su poput vađenja zuba. Potreban im je san kada su umorni a kada su nervozni treba da pojedu omiljenu užinu. Lavovi treba da budu baš poput dece. Da imaju kratkoročno pamćenje i da ih ne dotiču tuđe greške, da ustanu kad padnu i da im ne smeta što nisu podelili igračku sa drugima. Deca padaju, plaču i dižu se a onda idu dalje. Tako mora i Lav u svom novom poglavlju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)