Horoskop

INDIJSKI HOROSKOP ZA PRVU POLOVINU NOVEMBRA PORUČUJE: Bikovi na raskrsnici, Škorpije mogu da pripreme šampanjac! (FOTO)

Iako je period vladavine Škorpije kada se sve dešava iza kulisa ovo je i trenutak kada možete otkriti najdublje tajne.

03.11.2023 09:00

INDIJSKI HOROSKOP ZA PRVU POLOVINU NOVEMBRA PORUČUJE: Bikovi na raskrsnici, Škorpije mogu da pripreme šampanjac! (FOTO)
Shutterstock

Prva polovina novembra 2023. biće vreme kreativnih ideja, period kada možete da zablistate i inspirišete ljude oko sebe. Iako je period vladavine Škorpije kada se sve dešava iza kulisa ovo je i trenutak kada možete otkriti najdublje tajne, poručuju indjski astrolozi.
 

Srećna republika vam donosi koja 4 znaka Zodijaka će zauvek pamtiti ovaj novembar. 

shutterstock.com

Bikovi imaju podršku neba i planeta šta god da odluče

Bik - Na raskrsnici

Rođeni u znaku Bika osećaju se kao da stoje na raskrsnici. Da li izabrati nešto što dobro poznajete ili se upustiti u avanturu nepoznatog. Odgovor na ovo pitanje znate samo vi i šta je najbolje za vas. Vreme je da krenete u susret svojoj sudbini, da naučite da praštate sebi i drugima kako biste mogli da nastavite svoj duhovni rast. Ne plašite se rizika, imate zaštitu neba koja vam je potrebna da biste napredovali u pravom smeru, piše Vogue India.

Vaga - Slavite ljubav

Vage se osećaju emotivno, isunjeni bezuslovnom ljubalju i spremni da rade na najboljoj verziji sebe. Porodica je vaše sigurno mesto i vaša najveća avantura. Došao je trenutak da slavite ljubav i priglite darove koje imate. Naravno, uvek može bolje ali sad treba da budete zahvalni za ono što imate i slavite svoj srećan i ispunjen život. Biće vremena za nove ciljeve i poslovne uspehe, sad je fokus na porodici pa uživajte u zasluženoj sreći. 

shutterstock.com

Škorpije nikad ne igraju na malo i sigurno

Škorpija - Zablistajte

Škorpije nikad ne igraju na malo i sigurno. Tako će biti i u ovom periodu kada ćete pokazati svetu zašto imate nesalomljiv duh. Koliko god vas život šibao vi uvek nekako isplivate i budete pobednik. Ovo je vaših pet minuta slave pa zablistajte kao nikad ranije. Zapamtite, svaki put kada zablistate u svojoj svetlosti inspirišete druge da učine isto. Možete da pripremite šampanjac jer ćete ovog novembra imati na pretek razloga za slavlje. 

Jarac - Naučite da praštate

Kako se približava kraj godine Jarčevi su sve više u panici. Sve što su planirali i čemu su se nadali u ovoj godini nekako vam se izmigoljilo i pretvorilo u nešto sasvim drugo. Zar još niste naučili da je to za vaše dobro i da se samo iskustvo računa. Nemojte biti na kraj srca, naučite da praštate i sebi i drugima biiće to najvrednija lekcija koju ćete savladati. Kad shvatite koliko je oprost lekovit za vašu dušu svet ćete gledati na drugačiji način. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)