Horoskop

TUMAČENJE TAROTA ZA PERIOD OD 29. OKTOBRA DO 05. NOVEMBRA: Bikovima se smeši nova ljubav, Vagama rešavanje sporova (FOTO)

Srećna Republika donosi vam predviđanje za nastupajuće dane i to za svaki horoskopski znak.

29.10.2023 09:00

TUMAČENJE TAROTA ZA PERIOD OD 29. OKTOBRA DO 05. NOVEMBRA: Bikovima se smeši nova ljubav, Vagama rešavanje sporova (FOTO)
shutterstock.com

Tarot karte su intrigirala ljude vekovima. Njihovi koreni su duboko usađeni u proricanje, a oduvek je sve privlačila njihova mistična priroda, kao i pitanje da li će se predviđena budućnost ostvariti. Same karte tako su osmišljene da u određenoj konotaciji predstavljaju pravu mozgalicu i za onoga ko ih tumači, dok osoba kojoj se predviđa budućnost čeka svaku reč vidno koncentrisana. Nije svejedno da li je karta ispala sama ili je izvađena, niti je isto ukoliko je određena karta izvučena normalno ili je izašla “naopako”. 

Iako je svaka osoba priča samo za sebe, neka generalna tumačenja su se od davnina ustalila. Uključivanje čitanja tarot karata u vašu nedeljnu rutinu može vam pružiti dragocene uvide i smernice za dane koji su pred vama. Dok se krećete kroz predstojeću nedelju, razmislite o jedinstvenoj poruci koju je vaš horoskopski znak dobio od tarot karata i iskoristite je da poboljšate svoje putovanje.

Srećna Republika otrkiva vam i šta vam tarot karte predviđaju za narednu nedelju, tačnije za period od 29. oktobra do 5. novembra. Budite spremni na sve, a to vam poručuje i portal Astrotok.

shutterstock.com

Tartot predviđanja za predstojeće dane

Ovan, Karta: Kula (obrnuto)

Naredne nedelje, Ovnovi će doživeti iznenadnu promenu ili veliki preokret. Međutim, ne bojte se, jer preokrenuti toranj ukazuje da neće biti tako katastrofalno kao što se čin na prvi pogledi. Prihvatite promenu i iskoristite je kao priliku za lični razvoj.

Bik, Karta: Ljubavnici

Za Bika, naredna nedelja je vezana za ljubav i povezanost. Karta Ljubavnika sugeriše dublju vezu sa partnerom ili novo romantično interesovanje neke nepoznate osobe. Budite otvoreni za mogućnosti nove ljubavi i dozvolite srcu da vas vodi.

Blizanci, Karta: Kočija

Blizanci, pripremite se da napredujete odlučno i sa dozom samopouzdanja koje inače imate. Karta Kočija ukazuje na pobedu u vašim ciljevima. Bilo da se radi o poslu ili nekom drugom polju, prevazići ćete sve prepreke koje vam stoje na putu.

Rak, Karta: Carica

Predstojeća nedelja donosi obilje okrepljujuće energije za Rakove. Karta Carica označava plodnost, kreativnost i potencijal za nove početke. Odlično je vreme da istražite svoju umetničku stranu ili započnete porodični projekat.

Lav, Karta: Sunce

Sunce ove nedelje obasjava Lava. Ova karta najavljuje radost, uspeh i vitalnost. Prihvatite pozitivnost oko sebe i ne plašite se da uvek uđete u centar pažnje. Vaše je vreme da zablistate.

Shutterstock

Lavu je izašla karta Sunca

Devica, Karta: pustinjak (obrnuto)

Device, vreme je da izađete iz svoje ljušture. Obrnuti pustinjak ukazuje na potrebu za druženjem i traženjem uputstva od drugih. Ne ustručavajte se da podelite svoje misli i potražite podršku od drugih tokom sledeće nedelje.

Vaga, Karta: Pravda

Vagama je naredne nedelje pravda naklonjena. Očekujte poštene rezultate i uravnotežene odluke. Idealno je vreme za rešavanje sporova, kako ličnih tako i profesionalnih, budite mudri i spokojni.

Škorpija, Karta: Obešeni čovek

Škorpija, možda ćete se osećati kao da ste u periodu stagnacije naredne nedelje. Obešeni čovek sugeriše potrebu za predajom i strpljenjem. Iskoristite ovo vreme da steknete novo rešenje vašeg problema.

Strelac, Karta: Točak sreće

Strelčevi, točak sreće se okreće u vašu korist. Očekujte pozitivne promene i prilike. Sreća je na vašoj strani, pa budite otvoreni za nova iskustva i rizikujte.

shutterstock.com

Ne zanemarujte tarot predviđanja

Jarac, Karta: Đavo (obrnuto)

Jarčevi, vreme je da se oslobode nezdravih obrazaca ponašanja ili bilo koje zavisnosti. Obrnuti đavo označava oslobađanje od ropstva i šansu za transformacijom. Prihvatite pozitivne promene i povratite kontrolu nad svojim životom.

Vodolija, Karta: Zvezda

Vodolije, naredna nedelja je ispunjena nadom i inspiracijom. Zvezda simbolizuje ostvarenje snova i osećaj obnove. Verujte svojoj intuiciji i vaše želje će se najverovatnije ispuniti.

Ribe, Karta: Mesec

Ribe, pripremite se za nedelju misterije i intuicije. Karta Meseca vas podstiče da istražite svoju podsvest i otkrijete skrivene istine. Verujte svojim instinktima i prihvatite unutrašnju mudrost.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)