Horoskop

OVO SU NAJLUCKASTIJI ZNACI ZODIJAKA: Neki su do suza duhoviti, drugi uvek u centru pažnje, a pojedini vole da se patološki svete!

Srećna Republika otkriva vam i koji pripadnici horoskopa u sebi nose najveću crtu "ludila".

01.11.2023 09:00

OVO SU NAJLUCKASTIJI ZNACI ZODIJAKA: Neki su do suza duhoviti, drugi uvek u centru pažnje, a pojedini vole da se patološki svete!
Foto: Shuterstock

Zvezde su pojedine znake Zodijaka obdarile određenim talentima. Tako su neki preterano duhoviti i zanimljivi okruženju, neki uvek imaju raznolika životna iskustva, treći vole da su u centru pažnje pošto-poto, dok neki umeju i da se opsesivno svete bivšim ljubavima. Određene crte pojedinih karaktera znaju nas iznenaditi i kada mislimo da sve već znamo o nekome, dolazi nova doza iznenađenja. Astrolozi smatraju da svaki znak ima zrno ludosti u sebi, zavisno od određenog horoskopskog znaka.

Tako recimo za pojedine znake je miran život gotovo nemoguća misija. Neki znaci mogu da nas iznenade svakog dana, nekad prijatno, nekad neprijatno, ali mnogi će se složiti da sa njima vreme brže prolazi i što je najvažnije nikada nije dosadno.

Srećna Republika otkiva vam i koji su to znaci Zodijaka koji nose crtu najveće “ludosti” u sebi.

shutterstock.com

Svaki znak nosi u sebi crtu "ludosti"

1. Blizanci

Pripadnici ovog znaka često misle da je život jedna velika zabava i nikad ne znate na kojoj ćete strani imati posla. Blizanci mogu biti smešni toliko da vam u njihovom prisustvu pođu i suze od smeha. S druge strane, ovaj znak je poznat kao veoma neodlučan i nestrpljiv, a sve to u zavisnosti od toga kako se tog dana oseća. Lako se prilagođava situaciji, ako je zabavna. Omiljeni izlazak za pripadnike ovog znaka bi bio u restoranu, a zatim u klubu gde se ljudi oblače prilično egzotično i ekstravagantno. Tamo bi njihova ludorija prošla sasvim normalno.

2. Devica

Device su prilično visoko na skali ludila. Pre svega zato što su najveći perfekcionisti. Opsednuti su detaljima i stalno traže nekakvo savršenstvo. To ih dovodi u razne situacije koje možemo nazvati ludim. Iako vole da pomažu drugima, dešava se i da učine nešto neočekivano, recimo da bez ikakve griže savesti preuzmu zasluge za posao koji je neko drugi uradio. Veoma su analitični i dobro se snalaze u stresnim situacijama.

3. Lav

Pripadnici ovog znaka obožavaju da budu u centru pažnje, pa nije neobično da se čak i kao deca prijave za takmičarsku emisiju talenata. Lav voli sitne ludorije, često se fotografiše, zvezda je društvenih mreža. Za večerom priča glasno, zabavan je u društvu i želi da mu se svi dive. Ovaj tip karaktera mu daje razne ideje i dovodi do brojnih neočekivanih situacija. On je veoma visoko na skali ludila, jer često ne može da nađe meru ni u čemu.

shutterstock.com

Lav ludački želi da uvek bude u centru pažnje

4. Ovan

Ovo je vatreni znak, što znači da je strastven i svima otkriva svoje stavove. Međutim, Ovan takođe voli da se svađa, ako se ne slaže po brojnim pitanjima sa društvom oko sebe. Njegova strast su pravda i politika i uvek ima šta da prokomentariše. Zna da se ponaša na neobičan način i nikada ne odustaje od sopstvenih stavova, koji često mogu da zvuče suludo.

5. Škorpija

Mnogi ističu da ih Škorpioni povređuju, a čak i samo njihovo ime kaže da oni “bodu” i ostavljaju velike ožiljke. Spetljali ste se sa Škorpijom jedne noći u gradu, ali ste nakon toga odlučili da prekinete vezu, a sutradan vam je pukla guma. Slučajnost? To ne postoji sa Škorpijom. Poslao vam je poruku, ali se potom izvlači i ignoriše sve. Mnogi tvrde da su Škorpije jednako lude kao i Lavovi, ako ne i najviše na skali ludila, a o tome piše i portal Atma.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)