Horoskop

UZAVRELE STRASTI I SUOČAVANJE SA IZAZOVIMA: Bikovima sledi nasledstvo, Ovnovima turbulencije u ljubavi, a Lavovima se problem nalazi u kući (FOTO)

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za period od 30. oKtobra do 7. novembra 2023.

29.10.2023 18:01

UZAVRELE STRASTI I SUOČAVANJE SA IZAZOVIMA: Bikovima sledi nasledstvo, Ovnovima turbulencije u ljubavi, a Lavovima se problem nalazi u kući (FOTO)
shutterstock.com

Astrološka predviđanja za narednu nedelju ukazuju na to da nam sledi period preispitivanja i rešavanja problema koje smo gurali pod tepih. Neki znaci horoskopa uhvatiće se u koštac sa izazovima, neki će dane pred nama iskoristiti kako bi zablistali na poslu, dok će biti i onih koji će se još više uvući u svoj mikrosvet.

Srećna Republika donosi vam detaljan nedeljni horoskop za period od 30. oktobra do 7. novembra.

Foto: Shuttestock

 

Ovan  - Suočavanje s izazovima

POSAO: Ovnovi su verovatno primetili da ih ovih dana obuzimaju neke čudne emocije, ali i reakcije na druge ljude. Prepoznajete ogromne promene u načinu na koji hoćete da skrenete pažnju nekim ljudima, ali i imate izazove na koje reagujete drugačije nego inače. U mnogim situacijama nećete biti svesni u kom pravcu bi mogli da odu neki razgovori. Bićete razdražljivi i u nekim momentima biste mogli da budete radikalni. Probajte da se u nekim situacija povučete, budete na distanci i ne budete kritični ni prema sebi ni prema drugima. Moguć je prekid nekih projekata ili prekid saradnje zbog nesporazuma s nekim osobama. Nemojte da koristite silu ili naglo prekidate odnose. Na poslovnom planu nije isključena i neka poslovna promena koja bi mogla da bude veoma isplativa. Radi se o nekom novom projektu ili nečemu što dosad niste radili. Bićete hrabri i suočiti se s nekim problemima ili osobama s kojima drugi nisu mogli ili nisu imali hrabrosti. Ali nemojte ići u drugu krajnost i terati mak na konac. Izdignite se iznad situacije i budite mudri. U utorak vas očekuje povoljna situacija po pitanju finansija, ali i troškovi, dok krajem nedelje možete upasti u neke nerazjašnjene situacije i okolnosti. Moguće je da ćete biti u prilici da podignete kredit ili pozajmite novac.

LJUBAV: Na emotivnom planu mnoge Ovnove očekuju turbulentna dešavanja i oscilacije na ovom polju. Morate neke stvari da pustite da se same reše jer ništa ne može da se uradi na silu. Ne možete sve predvideti i zbog toga je moguće neka tenzija. Na smenu ćete preuzimati odgovornost i teret, u zavisnosti ko je u tom trenutku jači i spremniji. Mogli biste da poviste ton i imate burne i ishitrene reakcije. Kontrološite se i probajte da obuzdate ogromnu energiju koja vam nadolazi. Slobodni Ovnovi osećaju strast i neke čudne emocije prema osobi s posla ili koju viđaju svakodnevno. Mogli bi vas zbuniti nagoni koji osećate, ali i ponašanje osobe s druge strane. Uzavrela atmosfera mogla bi da dođe do usijanja, a vi da napravite ishitrene poteze. Probajte da se obuzdate jer ćete se kasnije kajati zbog svega što ste uradili ili rekli.

ZDRAVLJE: Prolazite kroz proces transformacije, pa biste mogli lako da upadnete u sopstvene zamke i u isto vreme prolazite kroz bolne i neprijatne situacije. Preuzeli ste mnogo toga na sebe, što vam može doneti nervozu, a posebno vas može izluđivati nonšalantnost i odsustvo svesti drugih. Slaba tačka su reproduktivni organi.

SAVET: Ne ulazite u bespotrebne svađe i rasprave

Foto: Shuttestock

 

Bik - Dodatna snaga i kreativni potencijal

POSAO: Kod Bikova će u fokusu biti međuljudski odnosi, partnerski odnosi i način na koji ćete se predstaviti javnosti. Iako ćete težiti da uspostavite balans u odnosima, neće sve ići tako glatko i jednostavno. Često ćete padati u zamku nekih ljudi, biti izazvani, a nekada će i vaše ponašanje ili komentar biti loše protumačeni. Na samom početku nedelje mogli biste imati neke važne razgovore u vezi s nekim novim angažmanima, ali je moguća saradnja s ljudima koje već poznajete ili preko starih kolega. Moguće je da u ovom momentu nije bitan fizički i materijalni momenat, već saradnja koja bi mogla u budućnosti biti plodonosna. Bićete veoma kreativni i organizovani, ali se može desiti da se rasplinjavate i bavite detaljima koji nisu trenutno bitni. Zadržite fokus i polako usvajajte promene koje se odražavaju na vaše drugačije funkcionisanje. Neki Bikovi bi u ovom periodu mogli započeti nove poslove u saradnji s bliskim i dragim ljudima, dok će neki sređivati papire oko nasledstva. Važni datumi su 31. oktobar i 4. novembar.

LJUBAV: Na emotivnom planu kod mnogih zauzetih Bikova je ovo sfera života o kojoj najčešće razmišljaju ili se njom bave. Smetaće vam kad osobe preko puta vas nemaju takta i ne osećaju šta želite. Dosta toga se dešavalo kada je vaš odnos u pitanju, pa je potrebno, na neki način, početi sve iz početka, a pre toga je potrebno staviti sve karte na sto. Partner bi mogao prvi da pokrene neke stvari i započne razgovor. Mnogo toga je neprijatno i teško, ali je to jedini ispravan način da se oslobodite loših nagona, teških reči i misli i da počnete da funkcionišete kao jedno. Sve je moguće ako imate volju. Mnoge tajne bi mogle da izađu na videlo, pa povedite računa šta radite. Slobodni Bikovi bi mogli biti zaljubljeni u osobu s kojom rade ili na neki drugi način dolaze svakodnevno u kontakt. Ove nedelje osećanja i strasti će biti još naglašeniji, pa nije isključeno da ćete se usuditi da se potpuno ogolite i priznate osećanja. Kod nekih se radi o tajnoj ljubavi i osobi koja je zauzeta, pa bi najbolje bilo da se distancirate i presaberete. Vreme prolazi, a najvažnije je da nađete osobu s kojom nemate velike razlike.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Bikovi bi trebalo da povedu računa o infekcijama, bubrezima i koži. Mogući su problemi s disanjem, kašljanje i kijanje.

SAVET: Smanjite stres i tenziju, ne jurite rezultate, uvek postoji način da se sve transformiše u pozitivnom smeru

Foto: Shuttestock

 

Blizanci - Ažurnost i dobra koncentracija

POSAO: Kod Blizanca će u ovom periodu biti u fokusu praktične stvari, poslovne aktivnosti, ali i zdravlje. Često ćete razmišljati i analizirati neke događaje koji se tiču svakodnevnog života, ali ćete ovaj put pristupati stvarima na drugačiji način. Moguće je da postoje neke složene situacije, ali ako sve dobro isplanirate, sve se može lepo i dobro organizovati. Neki Blizanci bi mogli pokrenuti nove privatne poslove, dok će neki započeti biznis s nekim iz porodice. Ovo je odlična pozicija za trgovinu, zdravstvo i sve poslove koji su vezani za svakodnevno konzumiranje ili potražnju. Bićete posebno usmereni da nešto dovršite. Poći će vam za rukom da objedinite i nove i stare obaveze i iz nečeg poznatog preko nepoznatog nađete rešenje i primenite je na praktičnom planu. Mogli biste biti pokretač i neko ko donosi svežnu. Međutim, nema opuštanja, moraćete i dalje da se angažujete i dodatno aktivirate po potrebi. Moguće je da vas neke informacije brinu, pa često možete misliti o tome, ali je bolje da se time ne bavite, već idete napred. Duh vremena u kojem živimo neće dozvoliti da idete unazad. Sve što se sada pokrene neće se vraćati u stare mehanizme i navike. Nemojte se ni s kim takmičiti, već pustite da se sve odvija spontano, a na vama je da budete moralni i pristupate etički svemu što radite.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzetim Blizancima će poslovna situacija uneti neku novu energiju i doneti bolje raspoloženje. Mnogo toga se pokrenulo, a vaše unutrašnje raspoloženje će se reflektovati na spoljašnji plan. Dešava se rast i napredak u kontaktu s ljudima koji vam znače, a povezanost sa njima će biti nešto više od interesa. Sve ovo će vam dati prijatna osećanja i dobro raspoloženje. U vašoj porodici biste mogli biti pokretač, ali povedite računa da ne preterujete i ne budete nametljivi. Pokušajte da prepoznate kad treba da se povučete i sklonite, a kad treba da preduhitrite neke situacije. Slobodni Blizanci su takođe zauzeti poslovnim dešavanjima, ali bi jedna osoba želela s vama da uspostavi kontakt, mada, iz nekog razloga, nema hrabrosti. Moguće je da će, na neki način, naći razlog da dođe do vas tako što će vam tražiti uslugu ili biti tu da vam nešto pomogne.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste mogli imati problema sa stomakom. Obratite pažnju na simptome i signale koje vam telo šalje. Obratite pažnju na ishranu i oslobodite se neke loše navike.

SAVET: Obratite pažnju na atipične informacije i događaje

Foto: Shuttestock

 

 Rak- Jednostavnost i lakoća

POSAO: Rakovima je pojačana budnost i prisutnost, što će im omogućiti da se uključe, lako razumeju s drugima i lako sprovedu sve što su zamislili. Iako će biti mnogo nepredviđenih situacija, najbolje je da svemu pristupate polako, bez tenzije i žurbe jer ćete tako imati bolje rezultate, a i bolje se osećati. Delovanje iz mira i tišine je nešto što će vam najviše prijati, ali i biti najkorisnije. Umećete veoma dobro da sagledate svaku situaciju, a naročito one atipične, pa ćete moći da uradite nešto veoma dobro i originalno za posao, što drugi neće moći. U isto vreme je važan i lični razvoj i socijalni momenat, pa se trudite da se dobro isplanirate i organizujete. Kod mnogih Rakova može doći do ozbiljnih zaokreta u karijeri i poslu, pa vam je ovo momenat da podignete stvari na viši nivo, naročito ako se bavite kreativnim zanimanjem, decom, sportom i mestima za zabavu. Promenićete pristup i pogled na mnoge stvari, ali i način komunikacije s drugim ljudima. U utorak biste mogli da imate veoma važan razgovor kada biste mogli postići nešto veoma isplativo ili će vas neke činjenice i okolnosti mnogo obradovati. Moguće je pomoć nekog od prijatelja, a nije isključeno ni poslovno putovanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu mnoge Rakove očekuje ogromna životna radost i sreća u narednom periodu. Mnogi Rakovi će uživati u ljubavi s partnerom bez obzira na to koliko su dugo zajedno. Zračićete posebnim kvalitetom i biti iskreni i otvoreni. Osveženi ovom energijom i rekom emocija koje će vas obuzimati popunićete sve pukotine i nedostatke koje ste imali. Moguće su i lepe vesti ili neke novine u vezi s decom. Imaćete drugačije ponašanje, što će mnogi primetiti i podržati. Slobodni Rakovi su zaljubljeni ili će su uskoro veoma strasno i jako zaljubiti. Ove nedelje mogli biste napraviti prvi korak i otvoreno pokazati emocije. Kosmos je na vašoj strani, pa nemate čega da se plašite, ali i ne dozvolite da vas previše obuzme euforija.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih zdravstvenih problema. Ovo je period transformacije, rasta i uzdizanje kvaliteta. Moguće su opekotine i tahikardija.

SAVET: Ne dozvolite da vas obuzme ljubomora ili da upadnete u zanos zbog kog možete da upadnete u probleme

Foto: Shuttestock

 

Lav - Izazovi na koje treba ostati miran

POSAO: Kod Lavova će u fokusu biti suptilna iskustva koja će veoma intenzivno doživeti. Problem može nastati ako previše jako budete ispoljavali svoja osećanja, pa se trudite da zadržite za sebe mnogo toga. Ovo su vrlo važni lični trenuci. Iako ste vi transparentni i želite sve da obznanite, ovo je situacija kada bi trebalo da usporite i, pre svega, transformišete sebe, a ne da tražite krivce u drugima. Kada je posao u pitanju, ovo je naročito važno za sve one koji se bave privatnim biznisom. Strpite se u narednih mesec dana, zauzmite i izborite se za sebe da biste krajem novembra profunkcionisali kako želite. Sve što vam se dešava i lepo i ružno trebalo bi da bude konstruktivno i inspirišuće, koliko god vama bilo neprijatno i sporo. Moguće je da vam neke stvari nisu dovoljno kvalitetne i reprezentativne da biste ih pustili u javnost ili stali ispred njih. Neće vam prijati nikavo pritiskanje i žurba, ali se trudite da ne reagujete burno i nagonski. Trudite se da budete organizovani i sve radite postepeno. U utorak biste mogli imati neku veoma povoljnu poslovnu ponudu, koja će vas prilično obradovati, a nije isključen ni posao koji možete da radite na daljinu ili kod kuće. Probajte da štedite novac i ulažete u prave i kvalitetne stvari. Mogući su problemi s jednim od roditelja.

LJUBAV: Lavovi će imati veoma intenzivna osećanja i emocije, bilo da su slobodni ili zauzeti. Mnogo toga proživljavate u sebi, pa možete delovati nesigurno i slabo. Partner bi mogao da očekuje od vas više nego što trenutno možete da pružite, pa vam to može uneti dodatnu nervozu. Neke stvari moraju da dođu spontano, pa bi svako pritiskanje bilo loše po vaše emocije, koje bi mogle da se razbukte. Tada bi moglo da dođe do nerazumevanja i svađe. Svaka intenziviranje bi dovelo do razočarenja - i drugih u vas i vas u druge. Zato vam je potrebna podrška i pažnja više nego inače i svest partnera da ćete se aktivirati kada budete spremni. Ako je budete imali, opravdaćete očekivanja i više nego što se od vas očekivalo. Slobodni Lavovi takođe osećaju leptiriće u stomaku, ljubav i strast, ali ih u nekim momentima remeti razum. Osoba koja vam se dopada možda nije u skladu s očekivanjima drugih ili vas, a to vas još više privlači.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema zbog nekog nezadovoljstva, stresa i straha. Moguć je pad imuniteta, temperatura i depresija

SAVET: Budite iskreni i spontani u svemu

Foto: Shuttestock

 

Devica - Energija koja unosi živost

POSAO: Kod Devica je i ove nedelje naglašena komunikacija i informacije na svim poljima. Možete očekivati iznenadne reakcije i vas samih, ali i drugih prema vama, a vi ćete biti britkog uma i oštrog jezika. Iako ste racionalan i intelektualan znak, ove nedelje upliv će imati naglašenije emocije i iskreniji razgovori. Oslobodite se racionalnih objašnjenja i trudite da prepoznate kvalitet i energiju koja unosi nešto novo i kreativno u vaš život. Nisu isključeni ni iznenadni razgovori, sastanci, poslovi i dogovori, nova saznanja ili potreba da uradite nešto originalno. Mogli biste biti spona u vezi s nekim novim projektima i poslovima. Moguće je i pomeranje granice ili promene koje vaše okruženje nije imalo priliku da vidi. Najzanimljivije će biti pod kakvim okolnostima su se izdešavale promene i kako je sve došlo u nekom naletu. Sve će se dešavati spontano, neočekivano i neplanirano, a moguće je i da je ovo prekretnica u vašoj karijeri. Što ste manje očekivali i što ste manje imali potrebu da uspete, napravićete veći skok. Mogla bi da se desi i neka nova ideja, koja neće odmah dobiti na punom značaju, ali će svakako biti dobra baza za razvoj nečega značajnog. Nije isključeno potpisivanje novog ugovora. Oko 31. moguća je saradnja s inostranstvom ili veoma značajno putovanje. Češća komunikacija s braćom i sestrama.

LJUBAV: Na emotivnom planu Device bi mogle imati češće razgovore s partnerom nego inače. Otvoriće se neki novi pogledi, nove informacije koje će se sklopiti u jednu drugačiju sliku, pa bi odnos mogao da postane sadržajniji i kvalitetniji. Iako se ne radi o praznim pričama, u nekim situacijama je važno da sami rešavate svoje probleme, a da jedno drugome pomažete. Nemojte se isuviše oslanjati niti je potrebno da se partner oslanja na vas. Probajte da uspostavite harmoniju i ne uključujete druge u svoje razgovore i probleme. Slobodne Device se osećaju zadovoljno i srećno, pa im samoća trenutno prija. Trenutno ste više okrenuti poslu, pa bi u toj sferi moglo da dođe do nekih varnica. Nemojte se začuditi ako dobijete dvosmislenu poruku ili je možda vi sami pošaljete.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu povedite računa o disajnim putevima, prstima i ekstremitetima. Ne žurite, naročito u saobraćaju.

SAVET: Prijaće vam boravak pored vode

Foto: Shuttestock

 

Vaga - U svom bioritmu

POSAO: Kod Vaga se fokus na finansije i dešavanja u bliskom okruženju sve više pojačava, a ove nedelje će događaji biti intenzivni i nagli, protkani burnim emocijama, pa dobro povedite računa kako reagujete. Od vas će se tražiti da budete obazrivi, spontani, da radite postepeno, a u komunikaciji i odnosu s ljudima taktični. U isto vreme biste mogli da pomognete drugima, a i sebi. Nije isključeno da vas neko može optužiti da ste usporeni ili lenji ili biste se vi mogli tako osećati. Morate da prihvatite da ste u takvoj fazi razvoja događaja i da se ne aktivirate na silu. Ispratite sve procese koje se dešavaju oko vas i u vama sve do kraja novembra da ne biste imali bespotrebne troškove, greške ili propuste. Ono što trenutno radite ima i te kako vrednost, ali mnogi to nisu u situaciji da sagledaju. Budite strpljivi i dosledni i ne dozvolite da vas ubrzavaju. Takođe je veoma važno da budete obazrivi prilikom ulaganja. Mnoge Vage će biti u prilici da podignu kredit ili razmišljaju o pozajmici, a nisu isključeni ni vanredni troškovi. Važno je da napravite plan i strukturu i da se ne rasplinjavate.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vage bi mogle da se osećaju neprijatno zbog nekih kritika i komentara koji bi mogao da im uputi partner ili neko od bliskih ljudi. Svi koji imaju za partnera Vagu bi trebalo da budu tolerantniji i strpljiviji jer je ovo faza kroz koju one moraju da prođu. U suprotnom, Vage bi mogle da se razočaraju i osećaju povređeno. Koliko god vi držite do balansa nećete biti spremni da trpite neke stvari. Najbolje bi bilo da izbegavate komunikaciju i ozbiljne razgovore ovih dana. Slobodne Vage bi mogle osećati pojačanu strast prema osobi koju viđaju svakodnevno. Moguće je da se radi o nekim tajnim emocijama ili o velikoj razlici u godinama, statusu... Koliko god se trudili da izbegavate, na neki način, ovu osobu, okolnosti će vas terati na suprotno.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu probleme možete s grlom. Vodite računa o infekcijama, štitastoj žlezdi i vratnim delom kičme. Moguć je osećaj krivice i srama.

SAVET: Izbegavajte da ulazite u rasprave i sukobe i komplikujete događaje

Foto: Shuttestock

 

Škorpija - Snažna i jaka iskustva

POSAO: Drage Škorpije, srećan rođendan! Energija koja se sve više rasplamsava i konačno vas budi ove nedelje dobiće na još većoj snazi i dubini. Pokrenuli ste se, a mnogi će biti pokretač nekih poslova, važnih događaja ili ljudi. Steći ćete nove uvide, osećati se življe, ali i sve raditi s mnogo emocija. U vama se budi nešto potpuno drugačije, bilo da se radi o poslu ili ljubavi. Ovde je reč o nekom novom početku, ali za sada je najvažnije da ispratite intuiciju i prepustite se osećanjima. Drugi će u vama videti podršku, ali i nekoga ko je odgovoran i veoma važan u trenutnom projektu. Moguće je da ćete započinjati neke procese, a drugi ih završavati. Komunikacija je dobra, a vi ćete moći da prepoznate sve informacije i definišete ih na pravi način, što će vam mnogo pomoći, a i kolektivu. Nije isključena saradnja s nekim od prijatelja ili osobom s kojom ste ranije sarađivali. Radi se o isplativom poslu u kojem nećete morati mnogo da se angažujete. Važni datumi su 31. oktobar i 4. novembar, kada će promene koje vam se dešavaju biti vidne.

LJUBAV: Na emotivnom planu sve Škorpije osećaju ogroman nalet emocija, ali je najvažnije da prvo sagledate stvari oko sebe, pre nego što zauzmete stav u odnosu na bliske osobe. Nemojte donositi ishitrene zaključke, reagovati burno ili napadati partnera za nešto što nije uradio jer ćete se kasnije kajati. Ovo bi mogao da bude novi početak u partnerskim odnosima, ali biste mogli biti prenapadni. Mnogo je bolje da u nekim momentima postoji tišina i polako se izmestite iz standardnih obrazaca. Mnoge Škorpije će izneti mnogo toga načistac i krenuti nekim novim pravcem. Slobodne Škorpije osećaju snažne emocije prema osobi koja dolazi iz kruga prijatelja. Ove nedelje će odnos biti intenzivniji i bliskiji, a sve će se dešavati spontano. Neke Škorpije bi mogla da uplaši brzina i snaga kojom se sve dešava, ali je neminovno da ćete ući u vezu i uneti neko osveženje u život. Samo je važno da ništa ne bude naglo i impulsivno. Napravićete prvi korak.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste mogli da imate problema s glavoboljom. Obratite pažnju na mladeže na licu. Moguće su povrede glave.

SAVET: Sami birate pravac i fokus, ovo je idealna prilika da donesete odluku čemu da se posvetite, a ne da robujete nagonima

Foto: Shuttestock

 

Strelac - Dubinski i nesvesno

POSAO: Kod Strelčeva će podsvesna stanja biti u prvom planu, pa biste u mnogim situacijama drugima mogli delovati čudno i rezervisano. Svašta će vam se motati po glavi i što treba i što ne treba, mogli biste prolaziti kroz neke strahove, imati paniku i crne misli. Treba da shvatite da je ovo prirodan proces i normalna faza za sve Strelčeve i prihvatite realnost. Na poslovnom planu biste se mogli osećati kao da je sve protiv vas i da vam se planovi i ideje ne realizuju onako kako biste želeli. Pustite da se sve samo razvija unutar vas jer će se krajem novembra dosta toga promeniti. Ovo nije dobar period za nove početke, ali je dobar za pravljenje planova. Budite obazrivi i pažljivi u svemu što radite, završite staro pre nego što započnete nešto novo, trudite se da napravite kompromise i ne ulazite u bespotrebne rasprave. Prolazite kroz dubinske procese, pa i ako budete pretrpeli neke kritike ili sugestije, trudite se da ih prihvatite srdačno. Ovo je period kad mnogi Strelčevi posećuju psihologa, započinju meditaciju ili neku drugu duhovnu disciplinu. Spremni ste da emotivno otpustite sva moranja i sva uverenja koja govore šta još treba da postignete da biste se osećali da imate dovoljno i vredite dovoljno.

LJUBAV: Na emotivnom planu Strelčevi imaju ogroman potencijal koji dolazi iz iracionalnih momenata, pa možete ili napraviti dobar odnos s  partnerom ili imati zabludu u vezi odnosa. Iz dana u dan će se pojačavati emocije, ali i nagoni, koje bi trebalo da kanališete jer trenutno nisu realni. U redu je da posmatrate partnera, ali trenutno nije momenat za donošenje radikalnih odluka. Slobodni Strelčevi bi mogli da se nađu u nekoj pomalo opasnoj situaciji, kada bi mogli da uplove u strastvenu vezu s osobom s kojom bi kasnije mogli da imaju probleme. Može se raditi o toksičnom odnosu ili nekome ko se bavi poslovima mimo zakona, nekome ko je zauzet ili previše ljubomoran. Budite obazrivi jer svaku grešku možete skupo platiti. Koliko god mislili da se radi o pravim emocijama sačekajte neko vreme da se u njih i uverite.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati psihosomatskih problema i problema sa snovima. Vodite računa, ne brzajte jer možete povrediti zglob ili stopalo. Ženski pripadnici ovog znaka bi trebalo da posete ginekologa.

SAVET: Sve će biti u redu dok ne delujete iz pozicije straha ili nekih drugih negativnih vibracija

Foto: Shutterstock

 

Jarac - Zauzmite stav

POSAO: Jarčeve ove nedelje očekuje ogroman preokret na poslovnom planu. Moguće je da će neka saznanja i uvidi poljuljati ili poremetiti ono što radite, ali ćete biti svesni da nekim stvarima morate da priđete drugačije. Moći ćete sve vrlo dobro da registrujete i detektujete problem ili rešenje, ali ćete se i veoma dobro snaći u nekim iznenadnim situacijama. Prolazite kroz neki važan proces, kada ćete morati dobro da se organizujete i napravite novi plan. U nekim trenucima ćete morati da budete strogi ili neke ljude da postavite na mesto, ali to vam neće biti problem da uradite. Poslovni momenat mora da se izjednači s ličnim razvojem i to se vama upravo dešava. Moguće je da ćete imati veliku pomoć nekih ljudi i prijatelja koji će vam pomoći da se izdignete i napravite važan korak. Važan datum je 31. oktobar, kad biste mogli dobiti iznenadnu ponudu ili poslovne prilike koje će biti vrlo isplative, ali bi oko 2, 3. i 4. novembra trebalo da povedete računa o finansijama, ulaganju ili bilo kakvoj komunikaciji na tu temu. Dobro proverite sve što se dogovarate i što vam drugi govore, a i vi povedite računa da ne obećavate mešto što ne možete da ispunite. Krajem ove nedelje bićete u prilici da zaokružite neku priču i započnete nešto potpuno drugačije. Moguća je saradnja s inostranstvom ili edukacija.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Jarčevi su svesni da prolaze kroz neku transformaciju i promene, pa će imati želji i potrebu da ih partner u svemu tome podrži. Ako ne budete dobili podršku, mogli biste biti veoma neprijatni i prekoriti partnera na samo vama poznat, grub, način. Mnogi Jarčevi će imati neke važne situacije s decom i oko dece, pa će ove nedelje biti u fokusu reorganizacija na tom polju i donošenje važne odluke. Mnogo toga proživljavate, pa možete imati potrebu da se na neki način distancirate i osamite. Slobodni Jarčevi bi mogli ove nedelje da prolaze kroz nejasne situacije i imaju jaka osećanja koja su, na neki način, neuzvraćena. Ovde se može raditi o platonskoj ljubavi ili vezi na daljinu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Jarčevi bi mogli imati problema s nogama, pa povedite računa da se ne sapletete. Moguća je uznemirenost i nemir.

SAVET: Budite pribrani i prisebni šta god da radite jer ste vi osoba koja može najbolje da reaguje i kontroliše stvari

Foto: Shuttestock

 

Vodolija - Promena percepcije

POSAO: Kod Vodolija je najveći fokus na poslovnom planu i to oko nečega što se pokrenulo oko 12. oktobra. Međutim, ovih dana bi mogla da se probude važna zapažanja. Sve što se ove nedelje bude događalo je od izuzetnog značaja, kada ćete povući veoma važne poteze. Vodolije koje su na nekim pozicijama započeće poslovanje na potpuno drugačiji način i uvesti neke novine. Podići ćete kvalitet na viši nivo i napraviti nepovratne promene. Neke Vodolije su u procesu pokretanja privatnog biznisa, pa se sada nalaze u raskoraku između onoga kako treba da posluju i šta da rade i onoga što mogu da realizuju u realnosti. Veoma je važno da prepoznate šta je ono što vas istinski pokreće jer bi sve drugo bilo stavljeno u šablon i ne bi moglo da se razvija. Moguće je da se radi o promenama koje je trebalo da se dogode, ali iz nekog razloga nisu, pa će sada aktivacija biti daleko burnija. Sve to bi moglo biti stresno za vas i uznemiravajuće, ali treba da znate da je i te kako korisno i da ćete podići svoju svest. Mogući su i sukobi i nerazumevanje s nadređenima jer ne vidite situaciju na isti način ili imate potpuno drugačiju percepciju u kom pravcu treba da ide poslovanje. Važno je da ne reagujete nagonski i o svemu što želite da kažete dobro razmislite, budete strpljivi i sačekate pravi momenat. Finansijska situacija je povoljna, a mogući su manji dodatni prilivi novca, ali on ne može da nadomesti ono što radite ako to nije dovoljno cenjeno.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vodolije koje su u braku ili vezi bi mogle imati drugačiji odnos i možda burnije razgovore s partnerom ili bliskim osobama. Morate da shvatite da nije problem u vama ili u partneru, već splet događaja oko vas utiče i na odnos. Probajte da drugačije sagledate ljude jer je to mnogo bitnije za vas i održite ravnotežu u odnosu. Ovo su izuzetno značajni trenuci, naročito za one pripadnike znaka koji su dugo zajedno. Slobodne Vodolije se nalaze u raskoraku između strasti i razuma. Moguće je da se radi o osobi koja dolazi iz poslovnog okruženja i iz nekog razloga ima kočnicu i zadršku. Ove nedelje biste mogli da imate razgovor koji bi vam rešio sve nedoumice

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Vodolije bi zbog previše obaveza može biti preopterećene, što bi moglo da utiče na telo. Može se pojaviti napetost i nervoza i problemi s kičmom.

SAVET: Poslušajte intuiciju, ne nagone

 

Foto: Shuttestock

 

Riba - Nova saznanja

POSAO: Ribe se nalaze u procesu razvoja kada je poslovanje u pitanju i mogle bi da započnu rad u grupi, dođu do nekih novih saznanja i imaju pojačane aktivnosti. Imaćete inicijativu, kada ćete nešto izneti u javnost i pokazati poseban kvalitet. Moguće je da će neke Ribe biti u prilici da drže neki seminar ili na neki način budu mentori. Otvara vam se neka nova perspektiva, ali i drugačiji razvoj događaja. Bićete otvoreniji, organizovaniji i plasirati sebe na potpuno drugačiji način, imati ogroman uticaj na druge, a to će biti odskočna daska za neke nove pozicije i poslove. Uspostavićete kontakt s novim osobama, koje će vam otvoriti vrata za drugačiji način rada, a nije isključena ni ponuda za posao koja bi mogla biti vrlo primamljiva. Neke Ribe bi mogle da uđu u partnerske odnose ili saradnju s inostranstvom. Ušli ste u fazu kada ćete se mnogo menjati na svim poljima i kada će doći do izražaja potpuno drugačiji karakter. Te promene su krenule s proleća, ali će se od 4. novembra osetiti još jače. Imaćete potrebu da napravite neki red, kako sa svojim životom tako i sa stvarima koje se dešavaju oko vas.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Ribe će imati posebnu želju i potencijal za razvoj. Kod mnogih Riba bi u ovom periodu moglo da dođe do trudnoće ili se odluče da započnu zajednički život. Mogući su preokreti i promene koje će doneti kvalitetniji odnos i komunikaciju ne samo sa partnerom i bliskim osobama nego i sa sobom. Osetićete da veza prolazi kroz regeneraciju i buđenje snažnijih iskustava i osećanja. Ovo su izuzetno katarzični momenti, kada će biti neophodno da se oslobodite razuma i prepustite emocijama. Sve će doći spontano i prirodno, pa ih treba samo ispratiti. U narednim godinama ćete to tek osetiti. Slobodne Ribe prolaze kroz razrešavanje nekog odnosa, pre svega, sa sobom. Osoba koja vam se dopada dolazi iz poslovnog okruženja ili je viđate svakodnevno. Moguća je velika razlika u godinama ili statusu, pa bi to mogla biti glavna kočnica ili prepreka. Ništa ne treba raditi impulsivno ili nagonski, ali kada razum umeša prste, nema mesta pravoj ljubavi. Ove nedelje biste mogli to da shvatite i napravite korak koji nimalo ne liči na vas i vaše uobičajeno ponašanje.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema, ali zbog jakih i intenzivnih dešavanja moglo bi da dođe do razočaranja. Budite strpljivi u ovim prelaznim momentima. 

SAVET: Verujte unutrašnjem osećaju 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)