Numerologija

LJUBAVNA NUMEROLOGIJA OTKRIVA KO JE VAŠ IDEALAN PARTNER: Detaljne prognoze za svaki datum rođenja (FOTO)

Da li ste se ikada zapitali zašto vas neko posebno privlači? Odgovor se krije u broju vašeg životnog puta.

18.10.2023 09:00

LJUBAVNA NUMEROLOGIJA OTKRIVA KO JE VAŠ IDEALAN PARTNER: Detaljne prognoze za svaki datum rođenja (FOTO)
Foto: Shuterstock

Broj životnog puta je deo numerologije koji se bavi proučavanjem i analizom numerološke vrednosti u našem životu. U numerološkoj praksi se veruje da procena numeričkih obrazaca pomaže da bolje razumete sebe i otkrijete sa kojim osobama može da ostvarite najbolju ljubavnu kompatibilnost.

Da biste izračunali broj životnog puta, pratite sledeću formulu koja dovodi do jednocifrenog broja za dan, mesec i godinu rođenja.

Pretpostavimo da ste rođeni 16. 11. 1992. godine.

1 + 6 = 7

1 + 1 = 2

1 + 9 + 9 + 2 = 21; 2 + 1 = 3

Vaš broj životnog puta je zbir ova tri broja:

7 + 2 + 3 = 12; 1 + 2 = 3.

Dakle, vaš broj životnog puta je broj tri.

U nastavku teksta potražite ljubavnu kompatibilnost za svaki broj životnog puta.

Broj jedan

Uporni ste, često i tvrdoglavi, a u emotivnom odnosu volite da budete dominantni. Najbolje ćete se slagati sa osobama čiji je broj životnog puta tri, pet i šest.

Trojke će vas rasteretiti i naučiti vas da se opustite, petice mogu da vam daju obilje pozitivne energije, a šestice da vam pruže toplo porodično gnezdo u kom ćete zaboraviti sve brige ovog sveta.

Broj dva

Vi ste idealista i mirotvorac koji ume da se nosi sa najvećim životnim izazovima. Ljubavnu kompatibilnost najlakše ćete ostvariti sa osobama čiji su brojevi životnog puta šest, osam i devet.

Šestice su ljubazne i brižne i sa njima ćete imati jaku hemiju. Osmice će u vaš život uneti harmoniju i ravnotežu, a devetke će pozitivno uticati na vaše rasploženje.

shutterstock.com

Dvojke će sa šesticama imati jaku hemiju

Broj tri

Kreativni ste i iznad svega cenite slobodu i nezavisnost. Najbolje ljubavno slaganje čeka vas sa osobama čiji su brojevi životnog puta jedan, pet i sedam.

Jedinica će biti kritična prema vama u trenucima kad vam je to neophodno, a njena bezgranična ljubav biće dovoljna da svaku kritiku shvatite ozbiljno.

Petice mogu da izbalansiraju vašu nepredvidivu prirodu, a uz to su i avanturistički nastrojene, pa će vaša ljubavna priča biti poput holivudskih filmova.

Sedmice će vas naučiti da bolje upoznate sebe i probudite plamen strasti onda kad vam se čini da sve gubi smisao.

Broj četiri

Vi ste disciplinovani, vredni i odgovorni, i kao takvi u ljubavi ćete se najbolje slagati sa jedinicama, sedmicama i osmicama.

Jedinice su, poput vas, odgovorne i fokusirane, pa ćete se odlično razumeti na svim nivoima.

Foto: Shutterstock

Četvorke će se lako zaljubiti u sedmice

 

Sedmice su inspirativne, produhovljene i zanimljive, pa ćete se lako zaljubiti u njih. Osmice će doneti ravnotežu u vaš život i sa njima ćete ostvariti idealnu ljubavnu vezu.

Broj pet

Odani ste, ali u isto vreme i neuhvatljivi, pa su vaši idealni ljubavni partneri osobe čiji su brojevi životnog puta jedan, tri i sedam. Jedinice su za vas najbolji izbor, jer će vam pomoći da izađete iz zone udobnosti i sagledate život sa svih strana.

Maštovite trojke uneće dozu nepredvidivosti, pa ćete stalno zavoditi jedno drugo i održavati plamen strasti na najneobičnije načine. Sedmice su povučene, zbog čega će vas privući, a onda ćete ćete upasti u njihovu mrežu romantike i nikada nećete poželeti da iz nje izađete.

Broj šest

Vi ste topla i emotivna osoba, puna ljubavi i razumevanja za druge. Najbolje ćete se slagati sa jedinicama, dvojkama, osmicama i devetkama.

Savršenu kompatibilnost postići ćete sa osobom čiji je broj životnog puta jedinica, jer ste oboje brižni i jedno drugo ćete bezuslovno voleti.

Sa dvojkama takođe možete da ostavite stabilnu ljubavnu vezu, jer ste i vi i dvojke vođeni srcem. Osmice su autoritativne i jake i kao takve će vam i te kako prijati. Brižne devetke su saosećajne i sa njima ćete se odlično uklopiti.

shutterstock.com

Šestice su kompatibilne sa čak četiri broja životnog puta

 

Broj sedam

Rezervisani ste i povučeni, pa pronalaženje idealne osobe može da bude veliki izazov za vas. Ljubavnu sreću možete da doživite sa trojkama i peticama.

Trojke su maštovite i pomoći će vam da izađete iz vaše zone komfora i da napustite ljušturu ispod koje se krijete da ne biste bili povređeni. Petice će uvek biti pune iznenađenja i znaće kako da vas inspirišu da oslobodite vulkan strasti koji spava u vama.

Broj osam

Ambiciozni ste i volite da sve držite pod kontrolom. Najlepše ljubavne priče čekaju vas sa dvojkama, četvorkama i šesticama.

Dvojke kao mirotvorci imaće pregršt razumevanja za vas, zbog čega nećete dozvoliti da tek tako odu iz vašeg života. Pokazaćete im svoju ranjivu stranu i time ih vezati za sebe.

shutterstock.com

Ako je broj vašeg životnog puta osam, šestice će vas odlično razumeti

 

Četvorke mogu da budu kompatibilne sa vama, jer su realne i orijentisane na ciljeve. Pored toga, sa četvorkama vas vezuje jaka hemija. Šestice su saosećajne i pune ljubavi. Zahvaljujući tim osobinama, uspeće da otope glečer u koji ste sakrili svoje srce.

Broj devet

Tajnoviti ste i rado se povlačite u samoću. Ljubav u vama uspeće da probude osobe čiji su brojevi životnog puta dva i šest. Dvojke će s lakoćom prodreti u vašu dušu i osvojiti vas „preko noći“.

Šestice su iskrene i odgovorne, baš kao i vi. Osobe čiji je broj životnog puta šest doživljavaćete kao sopstveni odraz u ogledalu i prihvatićete ih bez mnogo premišljanja.

Komentari (0)