Odrasli

MISLILA SAM DA IMAM ZATVOR, POSLALA SAM TATU PO LAKSATIV: Nakon 20 minuta stigla je hitna i odvela nas na posmatranje

Ispovest žene koja nije znala šta se zaista dešava sa njenim telom, sve dok nije došla 40. nedelja.

28.10.2024 20:45

MISLILA SAM DA IMAM ZATVOR, POSLALA SAM TATU PO LAKSATIV: Nakon 20 minuta stigla je hitna i odvela nas na posmatranje
tiktok/@marlamactastic

Marla Mekentir iz Džordžije je nesvesno nosila bebu 40 nedelja, a nije primetila nijedan simptom trudnoće. U tom periodu njoj je samo jednom izostala menstruacija, a onda je nastavila redovno da ima ciklus. Uradila je i test na trudnoću koji je bio negativan.

- Imam 34 godine, nikada se ranije nisam plašila trudnoće. Zatrudnela sam prošlog maja, nisam imala jutarnje mučnine, nikada nisam osetila udarac – ništa. U januaru sam počela da imam bolove u kukovima i stomačne probleme pa sam otišla kod kiropraktičara i doktora i niko nije primetio da je unutra beba - rekla je ona u ispovesti.

Nakon toga, čak je mislila da ima zatvor i to upravo te noći kada se porodila.

instagram/@marlamactastic

Žena je mislila da ima zatvor, a onda se porodila u kupatilu

- Mislila sam da imam zatvor. Poslala sam tatu u prodavnicu da mi donese laksative i išla sam tamo-vamo u kupatilo oko pet puta. Onda se rodio Atlas - rekla je ona.

Inače, ona pije pilule za kontracepciju od svoje 18. godine.

- Rodila sam ga u toaletu, pogledala sam dole i videla da je živ i vikala sam tatu. Tada dolazi moj tata i pomaže mi da izvadim bebu iz toaleta jer je očigledno još uvek vezana u tom trenutku i malo mi je teško da ga izvučem. Pogledala sam dole u ​​toalet, a on je tamo sa vodom do ušiju i tačno ispod brade, samo gleda gore u mene, kao: "Hoćeš li me izvući odavde, mama?" - prisetila se ona.

Njen otac Kevin je odmah pozvao hitnu za savet, koja je počela da ga obaveštava o sledećim koracima. Rečeno joj je da mora da veže pupčanu vrpcu.

Marla je rekla da je kupatilo "izgledalo kao mesto ubistva", a otac i ćerka su pokušali da ostanu što mirniji. Na kraju su odvedeni u bolnicu na preglede - i majka i beba su dobro.

instagram/@marlamactastic

Mama i beba su dobro, iako ona nije znala da je trudna

Novopečena majka je rekla da je zahvalna svojoj porodici i prijateljima koji su se okupili da pomognu za kupovinu opreme i potrepština za bebu u tako kratkom roku.

Njena sestra Lejsi takođe je na Instagramu podelila dirljiv post.

- 27. februar u 23:28 bio je jedan od onih trenutaka koji vam promene život u deliću sekunde. Moja sestra je neočekivano i nekim čudom rodila zdravog, lepog dečaka kod kuće, a da nije ni znala da je trudna. Dragi mali Atlase, tako je ludo pomisliti da niko nije znao da postojiš. Čak ni tvoja mama! Nikada nisam mislila da ću postati tetka, ali sada sam tu, preplavljena ljubavlju prema tebi maleni! Daj mi još nedelju dana i možda neću plakati svaki put kada te zagrlim. Draga sestro, u trenutku kada sam saznala da je Atlas rođen i upoznala vas u bolnici, videla sam da si preplavljena novim osećajem mira i svrhe u ovom životu - napisala je tada tetka dečaka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)