Lifestyle

POROĐAJ JE KRENUO RANIJE, a kada je na svet donela bebu, zanemela je! Devojčica je bila toliko neobična da je majka mislila da se nikada neće promeniti! (FOTO)

Mama malene Darsi podelila je na društvenim mrežama fotografije kako njeno dete izgleda sada, samo nekoliko meseci nakon rođenja, objasnivši šta joj se zapravo dogodilo.

21.10.2024 10:42

POROĐAJ JE KRENUO RANIJE, a kada je na svet donela bebu, zanemela je! Devojčica je bila toliko neobična da je majka mislila da se nikada neće promeniti! (FOTO)
tiktok/printscreen/laurenmantell

Malena Darsi je prelepa devojčica koja je rođena sa ljubičastim flekama na licu, nalik modricama. Iako je izgledalo da je njeno stanje nepopravljivo, nakon samo nekoliko nedelja desilo se čudo. Njene videe i fotografije je njena majka Lauren Rubi objavljivala na društvenim mrežama, a kada je pokazala kako sada devojčica izgleda, svi su bili u šoku.

Mama devojčice  porodila se u januaru 2023, tri nedelje pre termina. Iako je bila srećna zbog tog momenta, začudila se kada je videla da je devojčica ljubičasta, a onda je shvatila o čemu se radi.

U jednom od videa koji je objavila na Tik-toku ona je objasnila zašto je Darsi ljubičasta.

- Što se tiče lica, ovo je retko i javlja se u 0,1%-0,2% porođaja, tako da devojčica ima male modrice i blago je natečena u licu, ali je najsavršenija! Pošto mi je pukao vodenjak u 12, a zatim smo stigli u bolnicu oko jedan, pozvali smo moju mamu oko 15 do dva da joj kažemo da sam se porodila. Tako sam zahvalna mužu Majku, koji je bio sa mnom u svakom trenutku, iskreno, ne mislim da bih to mogla bez njega, moj apsolutni car - rekla je ponosna mama devojčice Darsi.

tiktok/printscreen/laurenmantell

Ovako je devojčica Darsi izgledala nakon porođaja, a na slici desno je kako izgleda danas

Nakon samo tri nedelje devojčici se lice potpuno očistilo i više nije bilo crveno.

Ponosna mama je podelila taj video-snimak i pokazala neverovatnu transformaciju.

@laurenmantell #stitch with @Lauren Ruby (lozzartistry) 💖 I am so proud of our beautiful girl, a true warrior that fought her way to be in this vile world. Going from 6cm to her being born in just 14 mins, being born face first and 3 weeks and 2 days early we were extremely lucky to of left hospital 2 days later with just bruising to Darceys’ beautiful face. I will forever be proud of her journey. 💫 our little fighter. #newborn#newbornbaby#mygirl#daughter#bekind#tinybaby#bruised#traumaticbirth#prembaby#facepresentation#facepresentationbirth#rarebirth#warrior#fighter#beautiful#lozzartistry#anotherdayanotherbreak ♬ original sound - Lauren Ruby (lozzartistry) 💖

Pored vidnog problema koji je devojčica imala na licu njena majka se nervirala i zbog nemogućnosti da je nahrani.

- Toliko sam se mučila prvih nekoliko dana pokušavajući da nahranim malu Darsi, samo želim da pokažem da je to potpuno prirodno! Bila sam toliko frustrirana i samo sam plakala. Pozvala sam Majka i rekla da sam apsolutno beskorisna, da ne mogu čak ni da hranim našu ćerku! Znao je da sam samo umorna i emocionalno iscrpljena i da mi potrebna podrška! Samo sam želela da bude sa nama. Tako sam ponosna na našu prelepu devojku, pravu ratnicu koja se izborila da bude u ovom podlom svetu - napisala je Darsina majka i potvrdila da joj je nakon tri nedelje sve na licu nestalo, kada su i napustile bolnicu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)