Brak i veze

DRAMA NA SVADBI U HERCEGOVINI: Dok su mladenci izgovarali zavete u crkvi se prolomio glas, venčanje je prekinuto, sveštenik je prekrio usta od ŠOKA (VIDEO)

Pogledajte zašto zbog ovog snimka "gore" društvene mreže u regionu.

19.10.2024 11:11

DRAMA NA SVADBI U HERCEGOVINI: Dok su mladenci izgovarali zavete u crkvi se prolomio glas, venčanje je prekinuto, sveštenik je prekrio usta od ŠOKA (VIDEO)
tiktok/printscreen/evangeliziraj_srcem

Ovih dana društvene mreže u regionu bukvalno "gore" zbog snimka sa jednog venčanja u Hercegovini, za koje se slobodno može reći da je bilo krajnje nesvakidašnje. Naime, usred ceremonije dogodila se jedna situacija zbog koje je svadba na kratko prekinuta, a zbog koje se čak i reakcija sveštenika danima prepričava. Definitivno scena koja će svatovima, a posebno mladencima, zauvek ostati u sećanju. 

Na snimku koji se poput požara proširio društvenim mrežama vide se dvoje mladih kako čitaju zavete u crkvi dok im sveštenik drži mikrofon. U tom momentu iz mase okupljenih svatova začuo se uzvik, koji je više ličio na vrisak. U trenu je sve stalo! 

Bio je to glas deteta koje se obratilo mladi. Naime, prelepa brineta je izgovarala zavete kada je njena sestričina odlučila da prekine venčanje jednom važnom porukom.

- Uzimam tebe Ivane za svoga muža i obećavam ti vernost i u dobru i u zlu - rekla je mlada, a onda se čuo vrisak iz publike:

- Nemoj tetka, nemoj, molim te - rekla je tužno devojčica.

Devojčicu je majka pokušala da zaustavi da ne viče, ali u tome nije uspela. Devojčicina želja da kaže šta ima ipak je bila mnogo veća i jača. Nakon uzvika je najpre usledio blagi šok i svi su se skamenili, ali je potom ubrzo usledio gromoglasan aplauz, pa smeh. Niko nije mogao da se suzdrži, pa ni sveštenik, koji je u jednom trenutku rukom prekrio usta. Kroz crkvu se raširio žamor i niko nije mogao da ostane imun na reči devojčice i njenu iskrenu poruku.

Video koji je objavljen na društvenoj mreži TikTok postao je viralan, a mnogobrojni ljudi su bili oduševljeni onim što su videli. Prikupio je čak skoro 150.000 sviđanja, a deljen je neverovatnih 65.000 puta.

- Za par godina će reći "samo mi je sestričina želela dobro".

- Pametno dete.

- Tetka se voli najviše.

- Ovo je nešto najslađe što sam videla.

- Duša mila.

- Lepo je dete opomenulo - samo su neki od šaljivih komentara upućeni na račun mlade ispod videa.

Šta biste vi uradili da ste bili na mestu ovog para?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)