Lifestyle

UŽIVALI SU U BAJKOVITOM PRVOM PLESU, a onda ju je podigao i samo se začuo čudan zvuk! Ispustio je mladu, ona je vrisnula, a on počeo da beži! (VIDEO)

Prvi ples je nešto što će ovi mladenci zapamtiti do kraja života, a zasigurno i njihovi gosti.

08.10.2024 10:35

UŽIVALI SU U BAJKOVITOM PRVOM PLESU, a onda ju je podigao i samo se začuo čudan zvuk! Ispustio je mladu, ona je vrisnula, a on počeo da beži! (VIDEO)
Instagram video/yasminsbridal

Mladenci, čiji je snimak prvog plesa postao pravi hit na društvenim mrežama, dobro su se potrudili oko svog svadbenog dana. Izabrali su svečanu salu bele boje sa zlatnim detaljima, pa su tako i na podijumu bili ispisani njihovi inicijali takve nijanse. Mlada je nosila raskošnu, belu venčanicu, dok je njen izabranik blistao u savršeno ukrojenom, elegantnom odelu. Sve je bilo romantično, odisalo je luksuzom i lepotom, a posebnu čar je svemu dala muzika, specijalno izabrana za prvi ples.

U jednom trenutku par je izašao pred goste da izvede prvi ples. Muzika je počela još glasnije, upalile su se prskalice i mlada i mladoženja su počeli da se njišu u ritmu, uživajući u svom bajkovitom trenutku. Međutim, onda se dogodilo nešto što niko nije mogao ni da sanja. Naime, u jednom trenutku je mladoženja pokušao da podigne mladu i dogodio mu se nestvaran peh. 

Mladu je u trenu ispustio, ona je vrisnula, a on je počeo da beži s podijuma. 

Naime, mladoženji su u trenutku napora dok je podizao mladu pantalone pukle po sredini zadnjice i bukvalno mu spale. Toliko su se pokidale da nesrećni čovek nije mogao da ih uhvati i pokrije makar deo tela, pa je najpre zbunjena mlada pokušavalča da mu pomogne dok je on bežao ka stolovima, a onda su mu prtrčali i prijatelji. 

Jedan od prijatelja je odmah skinuo sako i ogrnuo druga, pa je na taj način nesvesno prikupio na hiljade obožavalaca na društvenim mrežama. Video-zapis je završio i na društvenim mrežama, a podelila ga je stranica koja je prodala venčanicu pomenutoj mladi uz opis:

- Volimo da objavljujemo snimke sa venčanja naših nevesta u njihovim haljinama, ali ovaj je pobedio. Nezaboravan trenutak za njih dvoje. Naša mlada u venčanici po meri - šta da kažemo - imamo takav efekat na ljude!

Takođe, oni su naveli da im je bračni par dao dozvolu da ovo objave, što su ljudi masovno komentarisali. 

- Momak koji je izvadio jaknu je stvarno dobar čovek - 

- Dobro je da je nosio donji veš - 

- Mogu li da dobijem kontakt osobe koja mu je dala sako? - 

- Zamislite da nije nosio donji veš - samo su neki od komentara ispod videa koji je objavljen na Instagramu, a najviše je hvaljena osoba koja je prva pomogla očajnom mladoženji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)