Roditeljstvo

JEDVA JE ČEKALA DA VIDI ĆERKU KOJA SE UDAVALA, a onda je zanemela od šoka! Nije mogla da veruje šta ona ima na sebi, suze su same lile niz lice! (VIDEO)

Emotivni video dirnuo je srca ljudi širom sveta.

09.10.2024 08:30

JEDVA JE ČEKALA DA VIDI ĆERKU KOJA SE UDAVALA, a onda je zanemela od šoka! Nije mogla da veruje šta ona ima na sebi, suze su same lile niz lice! (VIDEO)
https://www.tiktok.com/@coffee_bean917

Na jednom TikTok nalogu pojavio se emotivan snimak majke i ćerke i to na dan kada je devojka trebalo da svom partneru kaže sudbonosno "da". Venčanje je veliki dan, kako za mladence, tako i za sve one koje ih podržavaju u ljubavi i na putu ka osamostaljivanju. Tog dana je mladencima posebno važno da uz njih budu roditelji, a pomenuta mlada želela je odlučila da ode još korak dalje i iznenadi majku na veoma poseban način - pojavila se u njenoj venčanici, što majka nije ni sanjala. 

Zbog emotivnog trenutka koji je usledio niko nije mogao da zadrži suze.

- Iznenađenje za mamu, nosim njenu venčanicu - pisalo je u videu koji se pojavio na TikToku.

Prelepa plava devojka je ušetala u crkvu dok su je gosti pozdravljali aplauzom. Ubrzo potom su svi ustali i nju i njenog partnera pozdravili tokom prolaska ka oltaru.

Mladina majka je tek tada shvatila šta se dešava. Pogledala je ćerku i zanemela. Nije mogla da zadrži suze. Iako je venčanica već nošena i stara, mladoj je savršeno pristajala. Istakla joj je struk i vitku liniju, a onda se širila i nežno padala. 

Video je prikupio više od milion sviđanja, a komentarima nije bilo kraja. Mnogi su bili oduševljeni reakcijom majke koja se suzdržala od preemotivne reakcije kako ne bi "ukrala" trenutak svojoj ćerki, pa je tako ponosno stajala i posmatrala je dok su joj istovremeno niz obraze lile suze. 

- Ova mama je klasa za sebe, nije učinila da ovo bude njen trenutak - 

- Kakva dama! - 

- Zašto niko ne priča o tome kako je mama lepa? - 

- Bravo za gest ove prelepe devojke - samo su neki od komentara ispod videa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)