Zanimljivosti

BOMBA IZ AMERIKE: MELANIJA OTKRILA ČIME TRAMP RASPOLAŽE! Bivša prva dama SAD progovorila o intimi sa suprugom i čime ju je osvojio! (VIDEO)

Samo nekoliko dana nakon što je atraktivna Slovenka iznela stav o abortusu, koji se njenom suprugu nimalo nije dopao, osvanuo je snimak o kom bruji svet.

07.10.2024 13:36

BOMBA IZ AMERIKE: MELANIJA OTKRILA ČIME TRAMP RASPOLAŽE! Bivša prva dama SAD progovorila o intimi sa suprugom i čime ju je osvojio! (VIDEO)
Mark Reinstein / Zuma Press / Profimedia

Melanija i Donald Tramp u braku su 19 godina, a sudeći po medijskim natpisima, odnos im je turbulentan. Poznato je da supruga bivšeg američkog predsednika objavljuje memoare, koji bi trebalo uskoro da se pojave u knjižarama, pa mnogi očekuju da će u njima otkriti pikanterije o jednoj od najkontroverznijih ličnosti današnjice - Donaldu Trampu.   

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Melanija Tramp progovorila o ljubavi sa Donaldom

Pre nekoliko dana nekadašnja prva dama SAD izazvala je pravu buru u javnosti kada je otkrila da podržava prava na abortus, što je i tema jednog dela njenih memoara. Ipak, njen stav nije podržao Donald Tramp. Zapravo, ona je istakla da podržava individualne slobode i osnovno pravo žena koje dobijaju rađanjem, što se nije dopalo njenom suprugu, inače republikancu. Poznato je da pripadnici te političke opcije u Americi ne gledaju blagonaklono na pravo na prekid trudnoće, što je ujedno i jedna od ključnih tema na kojima već generacijama unazad privlače svoje glasače.     

- Bez sumnje, nema mesta za kompromis kada je u pitanju ovo suštinsko pravo koje sve žene poseduju od rođenja: individualna sloboda. Šta zapravo znači "moje telo, moj izbor"? Imperativ je garantovati da žene imaju autonomiju u odlučivanju o tome što žele da imaju decu, na osnovu sopstvenih uverenja, bez bilo kakve intervencije ili pritiska vlade - navela je Melanija Tramp.

Mark Reinstein / Zuma Press / Profimedia

Melanija Tramp i Donald Tramp neretko razmenjuju nežnosti u javnosti 

Kako je napomenula atraktivna Slovenka, ograničavanje prava žene da bira da li će prekinuti neželjenu trudnoću isto je i kao uskraćivanje njene kontrole nad sopstvenim telom.

- Ovo uverenje sam nosila sa sobom tokom celog života - naglasila je ona.

Političke nesuglasice su česte

Budući da je deo sadržaja njenih memoara već sada procurio u javnost, otkriveno je i da je priznala kako su povremene političke nesuglasice između njenog supruga i nje veoma česte, ali ljude širom sveta je dodatno iznenadilo njeno oglašavanje pred 2,8 miliona pratilaca na društvenoj mreži X, u kom se dotakla privatnog života s Donaldom. Ona je, naime, odlučila da ispriča dosad nepoznate detalje o suprugu.

- Od trenutka kada smo se Donald i ja sreli, postojala je neosporna iskra - otkrila je ona.

Tvrdila je da u njemu ima nešto što je privuklo nalik magnetu, a u pitanju je samopouzdanje, šarm, humor i vizija. Prisetila se i venčanja i istakla da je to bila "prelepa afera".

Na snimku koji je podeljen prikazane su slike sa venčanja poznatog para na kojima se vidi kako oni zagrljeno plešu. Melanija je tada nosila venčanicu Christian Dior.

Snima se završava je slikom njenih predstojećih memoara, čije se objavljivanje očekuje sutra.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)