Zanimljivosti

MELANIJA TRAMP BRANI SVOJE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE: Oglasila se i ne da na sebe - a tad je nosila samo dijamante i krzno!

Kaže da su te fotke umetnost.

18.09.2024 14:25

MELANIJA TRAMP BRANI SVOJE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE: Oglasila se i ne da na sebe - a tad je nosila samo dijamante i krzno!
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Melanija Tramp je u svom najnovijem promotivnom videu za buduće memoare branila svoje golišave fotografije iz manekenskih dana, ističući da ih upoređuje sa radom velikih umetnika. U 45-sekundnom videu, objavljenom na društvenim mrežama, postavila je pitanje zašto se njena karijera u modnom fotografisanju ispituje, naglašavajući da bi trebalo da cenimo lepotu ljudskog tela.

U videu se ne pojavljuju njene golišave fotografije, ali koristi umetnička dela, poput Mikelanđelove statue Davida, kao ilustracije. Melanija tvrdi da bi trebalo da poštujemo svoja tela i tradiciju umetnosti kao sredstva za samoizražavanje.

Ovo je četvrti video koji je objavila uoči izlaska svojih memoara 1. oktobra, što predstavlja neuobičajenu marketinšku strategiju. Video je objavljen nekoliko dana nakon drugog pokušaja atentata na njenog supruga, Donalda Trampa, o čemu Melanija još nije komentarisala.

 

U prethodnim videima govorila je o svojim perspektivama i izazovima, a njena knjiga, nazvana "Melanija", dostupna je za pretprodaju. Planira da ponudi dva izdanja, uključujući kolekcionarsko i potpisane verzije.

Melanija je poznata po svojoj karijeri manekenke, a fotografije iz tog perioda ponovo su došle u fokus tokom predsedničke kampanje 2016. godine. Tokom tog vremena, Donald Tramp je branio njene prošle slike, naglašavajući da su one u skladu sa evropskim standardima.

Ovo je prvi put da Melanija deli svoju priču u formi memoara.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)