Zanimljivosti

IVANKA TRAMP U KRATKOM ŠORTSU PATOSIRALA SVE: Zbog obezbeđenja niko ne sme da joj priđe, a zagrmela u ovom izdanju

Ćerka Donalda Trampa je izuzetno lepa i zgodna plavuša.

08.09.2024 11:31

IVANKA TRAMP U KRATKOM ŠORTSU PATOSIRALA SVE: Zbog obezbeđenja niko ne sme da joj priđe, a zagrmela u ovom izdanju
foto: Sonia Moskowitz Gordon / Zuma Press / Profimedia

Činilo se da je Ivanka Tramp uživala u opuštajućem vikendu sa svojim suprugom Džared Kušnerom i decom u Majamiju. U sportskoj odeći ona je uživala na suncu dok je sa jednim od svojih sinova skijala na džet-skiju. Njen suprug je takođe uživao sa decom na isti način, a jednom je čak dao da upravlja vozilom.

Par je tokom odmora sve vreme bio okružen privatnim obezbeđenjem i policijom.

Profimedia, MEGA / BACKGRID Backgrid USA

Ivanka Tramp sa sinom

Uprkos tome što je to bila izborna godina, ćerka Donalda i Ivane Tramp nije prisustvovala događajima za predsedničke kandidate. Prvi put se pojavila na RNC-u u Milvokiju prošlog meseca, ali je uglavnom bila odsutna iz njegove kampanje - što je odstupilo od njene aktivnije uloge dok je on bio na funkciji.

Porodični izlet u petak usledio je pošto je njujorški sudija odložio izricanje presude njenom ocu u slučaju Stormi Danijels do posle novembarskih izbora. Odlukom je izricanje presude predviđeno za 26. novembar, kada će Amerikanci već glasati i kada bi trebalo da budu poznati rezultati izbora. 

MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ivanka Tramp na odmoru

Inače, Ivanka vodi stresan način života jer osim što joj je otac važna osoba u svetu politike, nisu izostali ni neki zdravstveni izazovi sa kojima je morala da se suoči. Osim što joj je umrla majka, njen suprug se borio sa rakom. Zet Donalda Trampa imao je rak štitne žlezde, a to je pokušao da sakrije, ipak Tramp je za to saznao. Dok je radio u Beloj kući imao je operaciju, a za bolest je saznao u oktobru 2019. godine. Za bolest je samo znala Ivanka i njegova koleginica, ipak i Tramp je saznao da mu je zet bolestan i to dan pre njegove operacije. Lekari su mu izvadili značajan deo štitne žlezde.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)