Zanimljivosti

KEJT I VILIJAM HITNO PREKINULI ODMOR DA SAOPŠTE OVO! Svet mora da čuje njihovu poruku, nakon 12 godina istorija se ponavlja

Ovo je bilo važnije.

28.08.2024 13:46

KEJT I VILIJAM HITNO PREKINULI ODMOR DA SAOPŠTE OVO! Svet mora da čuje njihovu poruku, nakon 12 godina istorija se ponavlja
I-Images / Zuma Press / Profimedia

Princ i princeza od Velsa prekinuli su poslednje dane letnjeg odmora da bi poslali posebnu poruku. Kejt Midlton i princ Vilijam su proveli vikend u Balmoralu na godišnjem putovanju s ostatkom kraljevske porodice i uživaju u poslednjih nekoliko zajedničkih dana pre nego što se princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis u nedelju vrate u školu.

Međutim, danas su odvojili vreme i jutros na društvenim mrežama poželeli paraolimpijskom timu Velike Britanije svu sreću. Naime, večeras je u Parizu, u 20 časova, svečano otvaranje Paraolimpijskih igara paradom učesnika.

Poruka kraljevskog para je glasila:

- Veselimo se što će biti još nekoliko nedelja neverovatnog sporta! Želimo mnogo sreće našim @ParalimpicsGB sportistima i svima onima koji se takmiče na #Paris2024."

i-Images / Eyevine / Profimedia

Kejt i Vilijam prekinuli odmor da saopšte poruku

Objavu je potpisao V&C, što znači da se radi o ličnoj poruci Vilijama i Kejt. Par je bio na ceremoniji otvaranja Paraolimpijskih igara u Londonu 2012. Princ i princeza od Valesa veliki su ljubitelji sporta i iako ranije ovog meseca nisu komentarisali Olimpijske igre u Parizu, objavili su video čestitajući takmičarima svoje zemlje.

Da podsetimo, princeza Kejt Midlton je u martu objavila da se leči od raka. Prvi put se pojavila u javnosti nakon što je objavila svoju dijagnozu, na ceremoniji Trooping the Color u Londonu i dala je Karlosu Alkarazu njegov trofej pobednika na Vimbldonu, piše Miror. Inače, on je tada igrao protiv srpskog tenisera Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)