Zanimljivosti

OKUPILA SE KRALJEVSKA PORODICA, A NI KEJT NIJE IZOSTALA! Tužni i pokunjeni krenuli ovde - ne zna se kome je teže

Tajno okupljanje na godišnjicu smrti.

25.08.2024 16:30

OKUPILA SE KRALJEVSKA PORODICA, A NI KEJT NIJE IZOSTALA! Tužni i pokunjeni krenuli ovde - ne zna se kome je teže
Instagram/teatimewiththewales

Danas se na kraljevskom imanju u Balmoralu okupila britanska kraljevska porodica kako bi obeležila godišnjicu smrti kraljice Elizabete II. Ovo okupljanje označava prvi letnji odmor na imanju nakon što je kraljica tamo provela svoje poslednje dane pre smrti osmog septembra 2022. godine.

Među članovima dvora koji su se okupili je i Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, koja je privukla pažnju javnosti jednim intrigantnim detaljem. Princeza Kejt Midlton prvi put se pojavila u maloj crkvi, nakon bolesti, a koja je poznata po tome što dolaze članovi kraljevske porodice. Princezu su slikali kako pristiže sa suprugom Vilijamom na nedeljnu službu. 

PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia Slično

Kejt Midlton na Vimbldonu


Kejt Midlton je privukla pažnju svojim izborom odeće, noseći predivnu haljinu koja je istakla njenu eleganciju i sofisticiranost. Njen modni izbor uvek izaziva interesovanje javnosti, a ovoga puta nije bila izuzetak. Podsećanja radi, ona se poslednji put pojavila u javnosti kada je prisustvovala finalu Vimbldona. Ona je u martu ove godine objavila da boluje od raka, a na prvom pojavljivanju na Vimbldonu zbog neizmerne podrške publike je zaplakala. Kada je pristizala na svoje mesto da sedne, publika je ustala da je pozdravi, a ona je tiho zajecala. Tada je blistala u ljubičastoj haljini koja joj je pefektno stajala.

Vilijam je vozio automobil i neprestano pričao sa suprugom, ali nije bio previše nasmejan. Za tu priliku odabrao tamnoplavo odelo.

Na putu do škotske crkve takođe su snimljeni kralj i kraljica Kamila, vojvoda i vojvotkinja od Edinburgha - zajedno sa svojim sinom. 

Čarls i Kamila su se pojavili u jarkim bojama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)