Brak i veze

"ODBILA SAM GA, JER SAM ZNALA KAKAV JE" Bogdana je ovako govorila o Veljku, sada Beograd zamenili Titelom, a Titel...

Njihovom upoznavanju kumovala je njegova rođena sestra Anastasija.

30.08.2024 10:55

"ODBILA SAM GA, JER SAM ZNALA KAKAV JE" Bogdana je ovako govorila o Veljku, sada Beograd zamenili Titelom, a Titel...
ac3isb4ck

Iako je javnost navikla da vidi Bogdanu Ražnatović i njenog supruga Veljka kao savršen par, Bogdana je jednom otkrila da njihov odnos nije tekao tako glatko kako se možda činilo.

Početak romanse

U nedavnom intervjuu, Bogdana je otvoreno govorila o počecima njihove veze. Iako je bilo jasno da je njihovo upoznavanje bilo jednostavno, Bogdana je otkrila da je u prvi mah "odbila" Veljka. Ova neobična situacija je dodatno probudila Veljkovu želju za osvajanjem atraktivne crnke.

- Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka, što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov. Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav - ispričala je Bogdana nedavno.

Ipak, da je donela pravu odluku što mu je dala šansu govori današnja situacija. Imaju tri sina, vole se i uživaju. Sve češće su u Titelu, a kada žele promenu upute se na planinu kao što su sada uradili.

Porodica Ražnatović odlučila je da napravi pauzu od svakodnevnih obaveza i poslova te se uputila na zaslužen odmor na planinu. Veljko Ražnatović je sa svojim Instagram pratiocima podelio delić atmosfere sa porodičnog putovanja, objavljujući nekoliko fotografija na kojima se vidi koliko uživaju zajedno.

Na jednoj od fotografija, Veljko je pozirao sam, dok je na drugoj bio sa svojom suprugom Bogdanom. Oboje su delovali veoma opušteno i srećno, a posebno se isticala Bogdanina ležerna odevna kombinacija - trenerka i bela majica na bretele.

Sudeći po osmehu na njihovim licima, jasno je da je ovo putovanje puno radosti i lepih trenutaka za celu porodicu. Ovo je takođe prilika da se Veljko i Bogdana posvete svojim sinovima i provedu kvalitetno vreme zajedno, daleko od gradske vreve i užurbanog načina života.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)