Zanimljivosti

MELANIJA TRAMP OTKRILA SVE O ČEMU JE ĆUTALA DECENIJAMA: U memoarima pikantni detalji iz braka sa Donaldom

Ona je otkrila i kako joj je slučajan susret sa suprugom promenio život.

05.09.2024 14:01

MELANIJA TRAMP OTKRILA SVE O ČEMU JE ĆUTALA DECENIJAMA: U memoarima pikantni detalji iz braka sa Donaldom
Zak BENNETT / AFP / Profimedia

Melanija Tramp (54) objaviće 1. oktobra svoje memoare  pod imenom "Melanija". Njena autobiografija već je počela sa pretprodajom na Amazonu.

U crno belom snimku koji je praćen dramatičnom muzikom, a koji je ona objavila na svom Instagram profilu,  bivša prva dama SAD je objasnila zašto se latila pisanja.

- Pisanje ovih memoara za mene je bilo duboko lično putovanje. Kao neko ko drži do svoje privatnosti često sam bila pod lupom javnosti, predmet lažnog predstavljanja, zato se osećam odgovornom da razjasnim neke činjenice. Verujem da je važno da podelim svoju stranu istine - poručila je ona.

Nepoznati detalji o Trampu

Video u trajanju od 48 sekundi počinje tako što bivša prva dama SAD govori direktno u kameru. Takođe, sadrži scene kad je bila prva dama Amerike i živela u Beloj kući, njen put u Afriku, ali i rad na njenoj kampanji "Budi najbolji".

U snimku se vide njene stare fotografije iz manekenskih dana, kakva je bila kao mlada mama sina Barona, a tu je naravno i njen suprug Donald Tramp.

Melanija je u julu objavila da priprema memoare i šokirala sve koji je poznaju. I pre izbora njenog supruga za predsednika Amerike, a naročito posle toga, ona se uvek držala po strani insistirajući na privatnosti. 

U knjizi ona se podsetila svog detinjstva u Sloveniji, ključnih trenutaka koji su je odveli u svet visoke mode u Evropi i Njujorku, ali i o slučajnom susretu sa Donaldom Trampom koji je zauvek promenio njen život. 

U memoarima ona je otkrila do sad nepoznate detalje Trampovog udvaranja, njihovog braka, ali i perioda koji su proveli u Beloj kući. Bivša prva dama je bila tema mnogih biografija i knjiga, ali ovo je prvi put da ona sama priča svoju priču.

Nije poznato da li je memoare pisala sama ili je imala nečiju pomoć. Za javnost ona je uvek bila enigma, podrška suprugu i predana majka. 

- Naši životi su oblikovani našim iskustvima, izazovima i dostignućima. Po prvi put sa vama delim svoje putovanje u mojim memoarima - poručila je Melanija u još jednom postu na mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)