Roditeljstvo

MAMA I TATA SU SE POLJUBILI PRED BEBOM: Njena reakcija dira pravo u srce, nastala je cika i vriska, više je nego jasno šta se dešava kod njih u kući! (VIDEO)

Video koji je osvanuo na društvenim mrežama oduševio je mnoge, a bilo je i onih kojima su suze krenule niz lice.

20.10.2024 10:30

MAMA I TATA SU SE POLJUBILI PRED BEBOM: Njena reakcija dira pravo u srce, nastala je cika i vriska, više je nego jasno šta se dešava kod njih u kući! (VIDEO)
instagram/polina_tlt

Ruskinja Polina je mama devojčice koja na društvenoj mreži Instagram svakodnevno objavljuje kako njena porodica provodi dane. To uključuje više snimaka i fotografija kojima ona redovno oduševljava korisnike interneta. Nedavno, ona je sa svojim partnerom ćerkici proslavila devet meseci, a za tu priliku Polina je napravila tortu i zajedno s mužem, to jest devojčicinim tatom, oduvala svećice.

Mnogi njihovi pratioci često znaju da kažu da bi ovaj par mogao da posluži kao primer drugima jer to dvoje mladih ljudi promoviše ljubav, zajedništvo i porodične vrednosti. Uz to, podrazumeva se, svoju devojčicu odgajaju uz puno požrtvovanja i s mnogo pažnje.

To dokazuje i sledeći video koji je ovaj par objavilo na društvenoj mreži Instagram.

Na snimku koji je Polina objavila vidi se kako u jednoj ruci drži devojčicu, a zajedno sa njima snimio se i njen partner. Polina i on su se poljubili nekoliko puta, a u fokusu je bila reakcija deteta.

Dok se par ljubio, beba je bila presrećna i sve vreme se osmehivala, što je i zabeleženo kamerom. Očigledno je da oseća ljubav koju njeni roditelji neguju, te nije skidala osmeh s lica. Time je ovo dvoje mladih pokazalo ono što mnogi terapeuti i savetnici za veze ističu, a to je važnost lepog odnosa roditelja u prvih nekoliko godina života deteta, ali i kasnije.   


Polina je veoma aktivna na društvenim mrežama i prati je skoro 15.000 ljudi. Ova njena najnovija objava je mnoge oduševila, pa su ljudi imali da joj poruče samo najlepše.

- Tata voli mamu, mama voli tatu i dete je srećno.

- Predivna ste porodica, želim vam mnogo sreće.

- Ona sigurno oseća koliko se volite, ovo je prelepo.

- Kako vas ona preslatko gleda, ovo je divno.

 - Suze su same krenule. 

- Mnogo ste lep par - samo su neki od komentara ispod ove prelepe objave porodice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)