Ostali ljubimci

BEBA JE NA FOTELJI, A KOZA NE PRESTAJE DA SKAČE NA NJU: Ono što je usledilo niko nije očekivao! (VIDEO)

Ovaj video će vam zagarantovano popraviti dan.

12.10.2024 18:15

BEBA JE NA FOTELJI, A KOZA NE PRESTAJE DA SKAČE NA NJU: Ono što je usledilo niko nije očekivao! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/boy_who_is_chasing_a_princess

Na Instagramu se pojavio video koji je istopio srca mnogih, a evo i zašto. U malom dvorištu prepunom smeha i radosti, fotelja je iznesena napolje na osunčanu travu. U njoj je sedela srećna beba, a oko nje se odvijala prava mala predstava. Naime, do nje je došla mala, crna koza koja, očigledno, nije mogla da se suzdrži od želje da se pridruži ovom veselu druženju.

Jare je uzbuđeno skakutalo oko fotelje i najednom - njegove noge su ga s lakoćom ponele i ono je preskočilo sve prepreke sletevši na jastuče pored mališanke. Drugarica kozica, koja je s pažnjom posmatrala scenu, bodrila je i podržavala je svoju crnu prijateljicu s travnjaka. Iako je podigla prednje noge na fotelju u kojoj je beba, nije bila hrabra kao drugarica, pa nije skočila. Beba se, očarana skakanjem, grohotom smejala, uživajući u svakom skoku svojih novostečenih prijateljica.

Mala koza se nije zadržavala samo na zemlji. S vremena na vreme, vraćala se u vazduh, skačući s radosnim, dok je beba pomalo nervozno razmišljala o tome da li da pruži ruku i pomiluje je. Izgledalo je kao da su stvorili poseban svet, gde su igra i prijateljstvo prevazilazili sve granice, a nas su podsetile na značaj prijateljstva između dece i životinja.

I dok su sunčevi zraci obasjavali dvorište, svi su uživali u jednostavnoj lepoti trenutaka ispunjenih radošću, smehom i prijateljstvom i podsećaju nas na to koliko ja za sreću zaista potrebno malo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)