Zanimljivosti

NOVAK DOBIO NEPRISTOJNU PONUDU, pa odmah otkrio da će Jelena pobesneti! Devojka nije mogla da se suzdrži i pred svima VIKALA! (VIDEO)

Srpski teniser važi za jednog od najšarmantnijih, te ne čudi što je nežniji pol zainteresovan za njega iako je u skladnom braku 10 godina.

20.10.2024 11:10

NOVAK DOBIO NEPRISTOJNU PONUDU, pa odmah otkrio da će Jelena pobesneti! Devojka nije mogla da se suzdrži i pred svima VIKALA! (VIDEO)
Tanjug/AP Photo/Jean-Francois Badias, tiktok/reketiranje

Novak i Jelena Đoković važe za jedan od najskladnijih parova današnjice - na svakom koraju propagiraju istinsku ljubav, prijateljstvo i prave vrednosti za vaspitanje dece. Između njih vlada poštovaje i harmonija. Poznato je da su dugi niz godina u skladnom odnosu, a upoznali su se dok su oboje pohađali sportsku gimnaziju. Jelena je tada bila aktivna atletičarka, pa je ljubav prema sportu obeležila njihov prvi susret.

Credit: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Novak Đoković je jedan od najboljih sportista svih vremena

Nakon gimnazije Jelena je nastavila da se usavršava i ulagala je mnogo u svoje obrazovanje. Upisala je jedan od najboljih privatnih fakulteta u Italiji, gde je stekla diplomu iz menadžmenta, a kasnije i doktorat. Tokom jednog perioda života radila je kao promoterka kako bi pomogla svojim roditeljima koji su uložili mnogo u njeno obrazovanje. Sve to vreme bila je u vezi s našim najboljim teniserom u istoriji i pružala mu ogromnu podršku na putu ka uspehu i slavi. 


Godine 2014, Novak i Jelena su se venčali na prelepom ostrvu Sveti Stefan. Jelenina venčanica, kreacija modne kuće Aleksandar Mekvin, privukla je veliku pažnju javnosti. Dizajnirala ju je Sara Barton, a istu modnu kuću je, podsetimo, odabrala i britanska princeza Kejt Midlton za svoje venčanje s princom Vilijamom. Iste godine, u oktobru, par Đoković je dobio sina Stefana, čime su započeli svoju porodičnu idilu. Ubrzo je stigla i ćerka Tara.

Iako je Novak oženjen više od deceniju, i dalje je poželjen i nežniji pol se interesuje za njega. Sada, ponovo je postao viralan jedan video na TikToku gde Novak dobija bračnu ponudu.

- Oženi me - čulo se tokom jednog meča, a onda je, na opšte iznenađenje, stigao i odgovor najboljeg tenisera.

@reketiranje Pronašli smo devojku koja je pitala Novaka da je oženi 😂 Instagram/ria_violaine #novakdjokovic #nole #srbija #tenis #djokovjc ♬ original sound - reketiranje


Novak je na kulturan način odbio devojku.

- Već sam oženjen više od 10 godina. Moja žena bi se iznervirala da prihvatim tu ponudu, ali hvala, blagodarim - rekao je kroz osmeh Novak Đoković.

Kasnije, mediji su došli do informacije da je u pitanju devojka po imenu Violajn koja, sudeći po snimku, nije ni sanjala da će je Novak čuti, a kamoli joj odgovoriti. Zbog toga se iskreno postidela.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)