Telo

U RUKAMA ĐUBRE, A GRUDI NA IZVOL'TE! Šta je ona ovo obukla, zapitali su se mnogi, zbog jednog koraka pevačici se SVE zatreslo! (VIDEO)

Atraktivna Talija Storm izazvala je haos na mrežama svojim najnovijim izdanjem.

19.10.2024 22:30

U RUKAMA ĐUBRE, A GRUDI NA IZVOL'TE! Šta je ona ovo obukla, zapitali su se mnogi, zbog jednog koraka pevačici se SVE zatreslo! (VIDEO)
instagram/printscreen/talliastorm

Voditeljka i pevačica Talija Storm vodi računa o fizičkom izgledu, a nije joj strano ni da nekada pređe granicu kako bi njeni nastupi, bilo na fotografijama ili uživo, postali zapaženiji. Od diskretnih modnih izdanja i nežnih boja, pa sve do provokativnih kombinacija, ovoj mladoj, atraktivnoj izvođačici nije strano čak ni da đubre iznosi u kožnom kompletu, i to bez brushaltera.

Ona je dedavnim izdanjem navodno htela da se pohvali novom frizurom, odnosno bojom kose, međutim, ono što nije moglo da prođe nezapaženo jeste komplet braon boje koji je tom prilikom obukla. Braon suknja i nešto nalik komadu materijala ili marami bilo je sve što je ona tpg dana obukla. Pritom je zanimljivo što je pozirala puna samopouzdanja iako je izgledalo da će joj grudi ispasti svakog momenta.

Nju to nimalo nije uznemirilo, pa je uhvatila kese za đubre i pošla da ih baci, a od svakodnevnog momenta napravila je modni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TALLIA STORM (@talliastorm)

Mnogima se ovaj njen video dopao, pogotovo što je u krajnje elegantnom izdanju nosila dve velike crne kese pune đubreta. Niko ne može da joj ospori da je jedna od najzgodnijih pevačica, a većina nije štedela pozitivne komentare na njen izgled.


- Vau!

- Sijaš Talija!

- Koliko si zgodna!

- Ovo nije realno - samo su neke od reakcija ispod njenog videa uz mnogobrojne emotikone srca i zaljubljenih smajlija.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TALLIA STORM (@talliastorm)

Video i fotografije u ovom stajlingu postali su viralni na mrežama i prikupili su neverovatan broj sviđanja i deljenja.

Podsetimo, Talija Storm je došla u centar pažnje kada se na dodeli Brit nagrada pojavila u pink kupaćem kostimu i pufnastim čizmama. Preko toga imala je dugu bundu, a mnogima nije bilo jasno šta joj se dogodilo i zašto se na tako velikom događaju nije pojavila u nečem elegantnijom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)