Zanimljivosti

Amber ODBILA 16 miliona od DŽONIJA DEPA, a sad mora da mu plati 8 miliona dolara

Očajna glumica na sve načine pokušava da ospori sudsku odluku da bivšem mužu isplati 8 miliona dolara na ime odštete za klevetu, ali sud u Virdžiniji ostaje neumoljiv

01.08.2022 15:30

Amber ODBILA 16 miliona od DŽONIJA DEPA, a sad mora da mu plati 8 miliona dolara
Ap photo / Evelyn Hockstein

Amber Herd (36) odbila je velikodušnu ponudu svog bivšeg muža Džonija Depa da joj nakon razvoda 2015. isplati 16 miliona dolara. Ovo dokazuju nezapečaćeni sudski dokumenti koje je ona dostavila sudu u Virdžinji koji je odobio da ih uvrsti kao dokaz tokom šestonedeljnog suđenja koje je pratio ceo svet.

Nakon što je sud odlučio da je glumica dužna da svom bivšem mužu isplati 8 miliona dolara na ime odštete za klevetu, ona na sve načine pokušava da odluku ospori. Kako tvrdi pravni tim Amber Herd, ona je prilikom razvoda ignorisala savete svojih advokata da prihvati ponuđeni novac od Depa, tvrdeći da se za njega nije udala zbog para.

Ap photo / Evelyn Hockstein

Glumica je očajna jer nema od čega da isplati odštetu bivšem mužu

Očajna Amber

Kako pišu britanski mediji, Amber je očajna jer nema novca da isplati odštetu bivšem suprugu po presudi suda u Virdžini. Po svemu sudeći, moraće da proda svoju kuću u Kaliforniji, ali to neće biti ni blizu dovoljno da namiri dug. Njena glumačka karijera je praktično propala, niko je više ne zove i ne nudi uloge pa je veliko pitanje na koji način će ona uopšte isplatiti dug. A sve je moglo da bude potpuno drugačije.

Naime, prilikom razvoda 2015. ona je kao bivša Depova supruga imala pravo na polovinu od 33 miliona dolara koje je on zaradio na snimanju četvrtog dela „Pirata sa Kariba“ pošto je snimljen dok su bili u braku.

Međutim, ona je to kategorički odbila tvrdeći da se ne radi o novcu i da želi da održi reč da se za njega nije udala zbog para. Ovo je zabeleženo u dokumentima koje je njen tim advokata prosledio sudu u Virdžiniji koji je odbio da to bude dokaz tokom sudskog procesa koji je vodila protiv Depa.

Ap photo

Sud odbio da kao dokaz budu pokazane njene gole fotografije iz vremena kad je bila egzotična plesačica

Dobila 2 fali joj još 8 miliona

Podsećamo, Džoni Dep je tužio bivšu suprugu nakon što ga je ona ne navodeći njegovo ime u jednom intervju optužila za porodično nasilje i zatražio odštetu od 50 miliona dolara. Amber je uzvratila kontratužbom tražeći 100 miliona dolara, ali je sudski proces izgubila. Prema presudi ona je dužna da bivšem mužu isplati 10 miliona dolara, a kako Dep treba njoj da plati 2 miliona tako da joj ostaje još 8 miliona dolara koje nema od čega da plati.

U dokumentima koje je sud u Virdžiniji odbio da uvrsti kao dokaze na suđenju nalaze se i gole fotke Amber u vreme dok je radila kao egzotična plesačica što je trebalo da svedoči o njenom karakteru. Sud je uvažio žalbu advokata glumice da su fotografije nebitne lične stvari koje ne bi trebalo da budu pokazane na suđenju.

Herdova je 21. jula uložila novu žalbu na odluku sudije u postupku za klevetu nakon što je sud kategorički odbio zahtev njenih advokata da se suđenje poništi. Odluku suda pravni tim glumice pokušao je da obori činjenicom da je jedan od porotnika bio čovek koji se u sudnici pojavio umesto svog oca koji ima isto ime i prezime i živi na istoj adresi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)