Zanimljivosti

Slavni glumac PROMENIO IMIDŽ: Fanovi oduševljeni kako Džoni Dep izgleda posle suđenja sa Amber! (FOTO+VIDEO)

Odmah posle okončanja suđenja Džoni Dep održao je seriju rok koncerata od kojih je poslednji bio u Finskoj. Vidna promena imidža i neko kilo više ukazuju da je Depu sve po volji, fanovi nikad srećniji!

21.06.2022 22:00

Slavni glumac PROMENIO IMIDŽ: Fanovi oduševljeni kako Džoni Dep izgleda posle suđenja sa Amber! (FOTO+VIDEO)
Ap photo

Suđenje veka između glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge glumice Amber Herd trajalo je 6 punih nedelja i bilo je otvoreno za javnost. Dok je Amber u sudnici nestrpljivo iščekivala presudu, Dep nije ni došao na ročište kada je presuđeno u njegovu korist. On je za to vreme uveliko uživao u svojoj muzici.

Ovaj multitalentovani glumac peva i svira gitaru. Njegovo prijateljstvo sa rok muzičarem Džefom Bekom traje od 2016. godine, od kada su imali više zajedničkih nastupa. Poslednji u nizu koncerata Depa i Beka bio je u Helsinkiju i to na Finskom festivalu bluza pre par dana. Dep i Džef uveliko od 2019. godine rade i na stvaranju zajedničkog albuma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

 

Na prethodnim nastupima je primetna Džonijeva promena stajlinga. On kao da je jedva dočekao da skine kravatu, baci sako, a kosu najzad opušteno pusti. Tako je viđen da sleće u Norvešku u opuštenom izadnju. Dep se odlučio za kariranu košulju, kežual sako-jaknu, farmerke, šešir i naočare. Vidno je da je bezbrižan i da je nabacio neko kilo viška. Amber, za razliku od njega, je vrlo uznemirena budući da je u prvom intervjuu posle suđenja izjavila da nema 8,3 miliona dolara za odštetu Depu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerrie Depp (@jerriedepp)

 

Na nastupu u Finskoj, Džoni je imao belu košulju podignutih rukava koja je otkrivala sve njegove tetovaže. Preko košulje nosio je crni poluotkopčani prsluk koji je iskombinovao sa kežual braon pantalonama. Na glavi je imao neobičnu braon kapu, kosa mu je prekrivala lice, koje je vešto skrivao iza naočara za sunce. Najočiglednija promena je ta što je posle dugo vremena obrijao bradu po kojoj je bio prepoznatljiv.

 

 

Pogledajte i sa kakvim ushićenjem je Dep uživao na koncertu u Finskoj, dok je slavio pobedu nad Herdovom.

Evo i kako je on izgledao juče u Finskoj na druženju sa fanovima koji su oduševljeni njegovim novim stajlnigom.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari. (1)

Leona

22.06.2022 15:07

Na slici s brkovima isti don Korleone. Odvratan tip, uvek bio. Ali eto sad je divan jer je posetio Srbiju. Wow