VIP saveti

Amber Herd UNIŠTENA: Jedini spas joj je Ilon Mask i SKUPOCENI POKLONI koje je dobila od njega, kreće RASPRODAJA luksuza!

Stručni tim advokata Džonija Depa u jednom intervjuu rekao je kako glumcu novac nije bitan i da ga je ishod suđenja dovoljno obradovao, odšteta za klevetu koju mu Amber duguje, ipak mora da se plati. Na koji će način ona izmiriti dug, postavlja se pitanje, međutim mnogi smatraju da su joj "slamka spasa" možda i neki pokloni od bivših.

29.06.2022 16:00

Amber Herd UNIŠTENA: Jedini spas joj je Ilon Mask i SKUPOCENI POKLONI koje je dobila od njega, kreće RASPRODAJA luksuza!
Foto: Tanjug/AP

Šestonedeljno suđenje koje je privlačilo pažnju javnosti više nego bilo koji događaj u poslednje vreme, završilo se u korist glumca Džonija Depa. Iako i on po odluci suda mora da plati 2 miliona Herdovoj, iznos koji mu ona duguje na ime odštete za klevetu, daleko je veći od njegovog i prevazilazi finansijske mogućnosti poznate glumice.

Nakon skandala, angažmani glumice se samo otkazuju, samim tim su i njena primanja značajno opala, postavlja se pitanje, na koji način će Herdova da izmiri svoj dug?

Pojedini mediji pišu kako bi Amber mogla, a verovatno će i morati da proda automobil koji se nalazi u njenom vlasništvu, a kog je dobila na poklon od Ilona Maska. Od njega je dobila i mnoštvo poklona među kojima i skupoceni "Teslin" automobil, koji bi delom pokrio dug koji je čeka. Radi se o automobilu od 1.200 konjskih snaga i koji jednim punjenjem prelazi 628 km.

Foto: Tanjug/AP

Smanjeni angažman na poslu stavio je Amber u nezavidnu situaciju što se finansija tiče

 

 

Južnoafrički milijarder nije štedeo na Amber, pa je auto koji joj je poklonio, opremljen u najmodernijem stilu i vredi 130.000 američkih dolara, što naspram njenog duga prema Džoniju, realno nije ništa!

Kako je tada advokatica za svoju klijentkinju Amber rekla, ona nema uslova da plati odštetu koju je dužna Depu. Odluka suda da mu plati 10 miliona daleko premašuje njen standard i finansijske mogućnosti, a nekadašnja manekenka i glumica je prema rečima pojedinih izvora potpuno "švorc" i viđena je kako trguje po radnjama i centrima za one sa skromnijim primanjima.

Foto: Tanjug/AP

Tragedija glumice

 

Na suđenju koje se završilo u Depovu korist i gde je Amber osuđena za klevetu za zlostavljanje u porodici kako je pisala u svojoj kolumni za Vašington post 2018. godine, učestvovalo je na desetine svedoka i stručnjaka i ceo taj proces praćen je sa velikom pažnjom javnosti.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)